Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Ινσομνια!

κανω μια χρονοβόρα εργασια για το πανεπιστημιο με φωτογραφιες και διαφορα αρχεια psd τα οποια τα αποθηκευω ολα σε εναν φακελο εδω και καμια βδομαδα!

τα προχειρα αρχεια τα οποια τα χρησιμοποιω για λιγη ωρα (για το photoshop) τα αποθηκευα προχειρα στην επιφανεια εργασιας και καθε φορα τα εσβηνα οταν πια δεν τα χρειαζομουν. Εκανα λοιπον σημερα την κίνηση να διαγραφω 2 ακομα αρχεια (psd) απο την επιφανεια εργασίας. κατα την διαγραφη μου εμφανιζει ενα μνμ οτι με την διαγραφη του αρχείου 'desktop' ειναι πιθανον να δυσλειτουργεί ο υπολογιστης μου. πανω στο αγχος μου πατησα το cancel για να μην διαγραφει το αρχειο αυτο. 

Μετα απο αυτο, δεν εβρισκα ουτε ενα αρχειο στον φακελο της εργασιας μου (jpg, pdf, doc, psd ολα) ολα τα αρχεια εχουν χαθεί και εχουν μείνει μονο οι φακελοι (με τα ονοματα τους που τους χρησιμοποιουσα για ταξινομιση), δεν υπαρχουν ΟΥΤΕ στον καδο για να κανω επαναφορα, κανω ενα searche μπας και δεν διαγραφτηκαν αλλα μετακινηθηκαν σε αλλον φακελο αλλα πουθενα τα αρχεια.

εχω κανει επανεκκίνηση τον υπολογιστη και εχω τα ιδια προβλημματα, 

εχουν χαθει ολα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Βγάζεις τον δίσκο και bootάρεις με άλλο ή πας σε δεύτερο υπολογιστή, διότι δεν θες να γραφεί τίποτα πάνω από τις θέσεις των αρχείων σου στον δίσκο που τα είχες. Συνέχεια χρησιμοποιείς τα ακόλουθα:

2) Είτε - ενδεικτικά

2.1) Recuva - Για διαγραμμένα αρχεία

2.2) GetDataBack (σήμερα ανέκτησα φάκελο τον οποίο διέγραψα με Shift+Delete, το πρόγραμμα το είχα ήδη εγκατεστημένο. Επέλεξα την NTFS έκδοση μιας και ο δίσκου μου είναι σε αυτό το format, και επέλεξα "I want to Recover Deleted Files" - τελευταία επιλογή στο μενού).

2.3) ActiveFile Recovery

Επεξ/σία από HamerZ
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JokerD είπε

Καλησπέρα Ινσομνια!

κανω μια χρονοβόρα εργασια για το πανεπιστημιο με φωτογραφιες και διαφορα αρχεια psd τα οποια τα αποθηκευω ολα σε εναν φακελο εδω και καμια βδομαδα!

τα προχειρα αρχεια τα οποια τα χρησιμοποιω για λιγη ωρα (για το photoshop) τα αποθηκευα προχειρα στην επιφανεια εργασιας και καθε φορα τα εσβηνα οταν πια δεν τα χρειαζομουν. Εκανα λοιπον σημερα την κίνηση να διαγραφω 2 ακομα αρχεια (psd) απο την επιφανεια εργασίας. κατα την διαγραφη μου εμφανιζει ενα μνμ οτι με την διαγραφη του αρχείου 'desktop' ειναι πιθανον να δυσλειτουργεί ο υπολογιστης μου. πανω στο αγχος μου πατησα το cancel για να μην διαγραφει το αρχειο αυτο. 

Μετα απο αυτο, δεν εβρισκα ουτε ενα αρχειο στον φακελο της εργασιας μου (jpg, pdf, doc, psd ολα) ολα τα αρχεια εχουν χαθεί και εχουν μείνει μονο οι φακελοι (με τα ονοματα τους που τους χρησιμοποιουσα για ταξινομιση), δεν υπαρχουν ΟΥΤΕ στον καδο για να κανω επαναφορα, κανω ενα searche μπας και δεν διαγραφτηκαν αλλα μετακινηθηκαν σε αλλον φακελο αλλα πουθενα τα αρχεια.

εχουν χαθει ολα ? 

Αν ο δίσκος που έχεις είναι SSD και δεν τα βλέπεις και στον κάδο ανακύκλωσης νομίζω πως άδικα θα χάσεις το χρόνο σου... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JokerD είπε

Καλησπέρα Ινσομνια!

εχουν χαθει ολα ? 

δοκίμασε αυτό το καλυτερο προγραμμα ανακτηση δεδομενων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...