Προς το περιεχόμενο

Αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο

tsapas02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτείτε να είσαι ανάπηρος σε καροτσάκι και να μένεις Ελλάδα.

Να μην μπορείς να περάσεις απέναντι επειδή όλες οι ράμπες είναι παρανομα κλεισμενες,να μην μπορείς να παρκάρεις επειδή όλες οι θέσεις είναι παράνομα πιαμενες,να πας σουπερμάρκετ και να παρκάρεις στην άλλη άκρη του πάρκινγκ επειδή και εκεί οι θέσεις αναπήρων είναι πιασμένες,οπουδήποτε να πας οι θέσεις αυτές είναι παράνομα πιασμένες.Ακομα και στα νοσοκομεία και σε κέντρα υγείας και ΙΚΑ ρε πουστη μου,έλεος δηλαδή.Τοσο παλιοφαρα έχουμε γίνει ρε γαμωτο.

Και μετά σου λέει ο Έλληνας έχει φιλότιμο.Μπορει να είχε κάποτε,πλέον οχι.Μονο με σκληρή τιμωρία τέτοιων αλητών ,γιατί αλήτες και παλιάνθρωποι είναι αυτοί που παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ.Το λέω επειδή έχω κολλητό φίλο με κινητικά προβλήματα και μου λέει τι ταλαιπωρία βιώνει από τότε που γύρισε Ελλάδα πριν μερικά χρόνια, Γερμανία ήταν.Εκει στη θέση ΑΜΕΑ δεν παρκάρει κανένας μη δικαιούχος,ο κόσμος να χαλάσει,ούτε για 1 λεπτό,θα το αφήσει άλλου,είτε κοντα αν έχει είτε 500 μέτρα πιο πέρα,ειτε ένα χιλιόμετρο πιο πέρα.Ο ελληναρας ανάβει αλαρμ και δικαιούται να κάνει ότι θέλει στο δρομο.

Επεξ/σία από jmmys
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...