Προς το περιεχόμενο

Αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο

tsapas02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ThReSh είπε

ούτε διπλοπαρκάρισμα

Ναι καλα :P
Ο ελληνας βαζει αλαρμ ΑΦΟΥ σταματησει και μονο εαν εχει διπλοπαρκαρει ή εχει κλεισει καποιον.

Θεωρει δλδ οτι τα αλαρμ σημαινουν "ερχομαι σε 5" , οχι "προσοχη θα σταματησω" .

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

από την συζήτηση εδώ ο μόνος που παραδέχεται ότι κάνει διπλοπαρκαρισματα και κάνει ψιλό παρανομίες είμαι εγώ. Δεν κρύβομε πίσω από το δάχτυλο μου. Όλοι κάνουμε ψιλόμαλ...ιες. στον δρόμο. Αν είναι να σταματησω να πάρω καφέ ή τσιγάρα η στο atm κανένα χλμ πιο μετά η πριν δεν βρίσκω το νόημα να έχω αμάξι. 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, mp123 said:

Αν είναι να σταματησω να πάρω καφέ ή τσιγάρα η στο atm κανένα χλμ πιο μετά η πριν δεν βρίσκω το νόημα να έχω αμάξι. 

Με την ίδια λογική, αν είναι να περιμένω 5 λεπτά (που δεν θα κάθομαι στη μέση του δρόμου περιμένοντας αλλά θα κάνω κύκλους για να μην εμποδίζω άλλους) για να μπω στο γκαράζ μου, δεν βρίσκω νόημα να έχω γκαράζ...

Επεξ/σία από ThReSh

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, zio10 said:

Τα συνεργεία βάζουν και πλαίσιο πινακίδας από μόνα τους.

Δεν το πας στον εξουσιοδοτημένο στο Γαλάτσι; Έχω μείνει ευχαριστημένος... :) Δεν κολλάει/βάζει τίποτα, απόδειξη πάντα και από μόνος του, έχει και POS.

5 minutes ago, mp123 said:

από την συζήτηση εδώ ο μόνος που παραδέχεται ότι κάνει διπλοπαρκαρισματα και κάνει ψιλό παρανομίες είμαι εγώ. Δεν κρύβομε πίσω από το δάχτυλο μου. Όλοι κάνουμε ψιλόμαλ...ιες. στον δρόμο. Αν είναι να σταματησω να πάρω καφέ ή τσιγάρα η στο atm κανένα χλμ πιο μετά η πριν δεν βρίσκω το νόημα να έχω αμάξι. 

Έψαχνα στο Χαλάνδρι το Σάββατο με βροχή να σταματήσω για 3 λεπτά (κυριολεκτικά) να πάρω το NUC από ένα σκρουτζομάγαζο που αποδεδειγμένα δεν έχει ουρά. Στα 10 γύρω από το μαγαζί τετράγωνα χωρίς υπερβολή δεν είχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ. Δε το έβαλα παράνομα, δεν έκλεισα κανενός το γκαράζ έστω και για λίγα λεπτά. Έκανα κυκλάκια μέχρι να βρω...

Επεξ/σία από GeorgeMan

1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Δεν το πας στον εξουσιοδοτημένο στο Γαλάτσι; Έχω μείνει ευχαριστημένος... :) Δεν κολλάει/βάζει τίποτα, απόδειξη πάντα και από μόνος του, έχει και POS.

Ξέρω γω να κάνω γύρω στα 800-900 χιλιόμετρα για ένα σέρβις;; :P :lol:

Mp123 η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι νόμιμος 100% με το αυτοκίνητο. Δεν γίνεται και πρακτικά κιόλας.

• Like 1

8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αυτη τη λογικη εχουν οι πιο πολλοι ελληνες,για αυτο βλεπεις σε διπλο δρομο διπλοπαρκαρισμενα και απο τις 2 μεριες,με αποτελεσμα σε πολλα σημεια να βλεπεις μποτιλιαριασμα επειδη εσυ παιρνεις τα τσιγαρα σου.

6 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Με την ίδια λογική, αν είναι να περιμένω 5 λεπτά (που δεν θα κάθομαι στη μέση του δρόμου περιμένοντας αλλά θα κάνω κύκλους για να μην εμποδίζω άλλους) για να μπω στο γκαράζ μου, δεν βρίσκω νόημα να έχω γκαράζ...

Είπαμε πάρκινγκ που εμποδίζω η σε θέση άμεα δεν το παρκάρω για λίγο. Εδώ λέμε για 5 λεπτά να κάνω την δουλειά μου. Το βλέπω το αυτοκίνητο. Αν κάποιος τύχει και θέλει να βγει πάω αμέσως να το πάρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ξέρω γω να κάνω γύρω στα 800-900 χιλιόμετρα για ένα σέρβις;; :P :lol:

Mp123 η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι νόμιμος 100% με το αυτοκίνητο. Δεν γίνεται και πρακτικά κιόλας.

Εγω παντως φιλε ειμαι αρκετα νομιμος,δε μου παει να κανω αυτα που κοροιδευω.

Εδω να πω οτι οδηγαω το αυτοκινητο κατα κυριο λογο βραδακι που δεν εχει τοση κινηση,η οταν βρεχει.

Τις δουλειες μου τις κανω με το παπι,γτ δεν την παλευω να οδηγαω με τοσους ηλιθιους εξω,πραγματικα σπανε τα νευρα μου.

8 στις 10 φορες παντως θα βγω με το μηχανακι,και ας βρεχει και ας μενω μακρια,εχω συνηθισει τοσα χρονια σαν κουριερ / ντελιβερας.
Πρακτικα δε γινεται να εισαι φουλ νομιμος,καθως θα χασεις τη μιση μερα για να κανεις τις δουλεις σου με το αμαξι,αλλα οι πιο πολλοι εχουν συστημα την παρανομια.

Ας μην ξεφυγουμε ομως.

http://streetpanthers.gr/index.php

Εδω τα γαιδουρακια,εγω παιρνω καμια φορα οταν τελειωνουν,αλλα δεν το εξασκω και τοσο συχνα καθως η Καλαματα ειναι πολυ μικρη κοινωνια και ολο και καπου θα  παιξουμε μπουνιες με κανα drlove η οπως τον λενε.

Επεξ/σία από webparts

4 λεπτά πριν, webparts είπε

Εδω να πω οτι οδηγαω το αυτοκινητο κατα κυριο λογο βραδακι που δεν εχει τοση κινηση,η οταν βρεχει.

Τις δουλειες μου τις κανω με το παπι,γτ δεν την παλευω να οδηγαω με τοσους ηλιθιους εξω,πραγματικα σπανε τα νευρα μου.

8 στις 10 φορες παντως θα βγω με το μηχανακι,και ας βρεχει και ας μενω μακρια,εχω συνηθισει τοσα χρονια σαν κουριερ / ντελιβερας.
Πρακτικα δε γινεται να εισαι φουλ νομιμος,καθως θα χασεις τη μιση μερα για να κανεις τις δουλεις σου με το αμαξι,αλλα οι πιο πολλοι εχουν συστημα την παρανομια.

Ας μην ξεφυγουμε ομως.

Εδω τα γαιδουρακια,εγω παιρνω καμια φορα οταν τελειωνουν,αλλα δεν το εξασκω και τοσο συχνα καθως η Καλαματα ειναι πολυ μικρη κοινωνια και ολο και καπου θα  παιξουμε μπουνιες με κανα drlove η οπως τον λενε.

Το είπα γενικότερα ότι δεν γίνεται να είσαι 100% νόμιμος, όχι συγκεκριμένα για διπλοπαρκαρίσματα κλπ. Πχ που πρέπει να παρκάρεις κάποια  μέτρα μακριά από στροφή ή  παρκινγκ και άλλα τέτοια που σε πόλη δεν μπορείς να τα τηρήσεις.

Δεν ενοχλούν όλες οι παρανομίες το ίδιο όμως, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Και δεν αξίζουν και όλες αυτοκόλλητο γάιδαρο!

• Like 1

• Moderators

Παιδιά τα γαϊδουράκια κλπ, είναι ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Γιατί δε τα βάζουν στη λαμαρίνα, αλλά στα τζάμια (κατά προτίμηση στο ύψος της μούρης του οδηγού, να μη μπορεί να οδηγήσει αν δε το βγάλει εκείνη την ώρα). Και δε μπαίνουν γενικά σε παράνομα παρκαρισμένα, αλλά σε παρκαρισμένα που παρακωλύουν διέλευση πεζών/ΑΜΕΑ. Και πολύ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου. Έχω σκεφτεί να πάρω κι εγώ, αλλά ποτέ δε το έκανα ως τώρα... :-(

Μόλις τώρα, zio10 είπε

Το είπα γενικότερα ότι δεν γίνεται να είσαι 100% νόμιμος, όχι συγκεκριμένα για διπλοπαρκαρίσματα κλπ. Πχ που πρέπει να παρκάρεις κάποια  μέτρα μακριά από στροφή ή  παρκινγκ και άλλα τέτοια που σε πόλη δεν μπορείς να τα τηρήσεις.

Δεν ενοχλούν όλες οι παρανομίες το ίδιο όμως, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Και δεν αξίζουν και όλες αυτοκόλλητο γάιδαρο!

Συμφωνω σε αυτο,αλλα οταν εισαι παρανομος πρεπει να δεχεσαι τις συνεπειες,οσο και αν ειναι θεωρεις οτι ειναι αδικο.

Αν πχ παρκαρεις σε γωνια,εμποδιζοντας ετσι την ορατοτητα, δεν αξιζεις γαιδουρακι;

Δε γινεται να τηρηθουν αυτα στην πολη,συμφωνω,αλλα καπου πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο..

Το γαιδουρακι παντως σε συγκεκριμενους μαλακες που παρκαραν οπως τους καυλωνε εχω δει οτι δουλεψε,κατι που δεν το περιμενα..

Σε εναν αλλο μαλακα που επιανε 2 θεσεις με το αμαξι και το αφηνε τουλαχιστον μια βδομαδα και αφηνε τη μηχανη οταν ελειπε του ξηγηθηκα σοκολατα αλα πρασινο μιλι και δεν το ξαναβαλε για κανα 2μηνο.

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Παιδιά τα γαϊδουράκια κλπ, είναι ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Γιατί δε τα βάζουν στη λαμαρίνα, αλλά στα τζάμια (κατά προτίμηση στο ύψος της μούρης του οδηγού, να μη μπορεί να οδηγήσει αν δε το βγάλει εκείνη την ώρα). Και δε μπαίνουν γενικά σε παράνομα παρκαρισμένα, αλλά σε παρκαρισμένα που παρακωλύουν διέλευση πεζών/ΑΜΕΑ. Και πολύ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου. Έχω σκεφτεί να πάρω κι εγώ, αλλά ποτέ δε το έκανα ως τώρα... :-(

Φθηνα ειναι,ενας καφες..

11 λεπτά πριν, webparts είπε

Ας μην ξεφυγουμε ομως.

Πρέπει να παραγγείλεις κούτες αυτοκόλλητα γιατί με τον χαμό που γίνετε στην ναυάρινου δεν σου φτάνουν. 

Αν δεν τα βάζουν σε περιπτώσεις που δεν ενοχλείς συμφωνώ. Για τις άλλες περιπτώσεις που είσαι παράνομος και δεν ενοχλείς (πχ ελεγχόμενη στάθμευση) μάλλον δεν έχουν λόγο να κολλήσουν, αλλιώς θα ήταν στην τροχαία! :lol:

Μόλις τώρα, mp123 είπε

Πρέπει να παραγγείλεις κούτες αυτοκόλλητα γιατί με τον χαμό που γίνετε στην ναυάρινου δεν σου φτάνουν. 

Εμενα μου λες..Στη ναυαρινου δουλευω,και σκεψου οτι ειναι και χειμωνας.

Οι καλαματιανοι εχουν τεραστιο σταρχιδισμο σε αυτα τα θεματα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...