webparts Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, DrLo είπε Το να σου πειράξει το αμάξι κάποιος είναι παράνομο αλλά αν παρκάρεις παράνομα σου αξίζει. Το να πλακώσεις κάποιον στις φάπες είναι παράνομο αλλά αν σου πειράξει το αμάξι το αξίζει. Αν κολλας σε κάποιον αυτοκόλλητο αλλά είσαι έτοιμος και αποδέχεσαι ότι δικαιούται και ο άλλος να σου ρίξει φάπες σου βγάζω το καπέλο. Αν όχι εκτός από παράλογος είσαι τσάμπα μάγκας (= κοτάρα του κερατά. Αν σου κολλησει καποιος αυτοκολλητακι Γαιδαρο αξιζει να τον πλακωσεις ; Δεν παιζεσαι φιλε.. Καντο αλλα επειδη εσυ εισαι μαγκας μη φυγεις μεχρι να ερθει η αστυνομια να σε μπουζουριασει για τον ξυλοδαρμο της κοταρας του κερατα,οκ παιχτη μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι "stop a douchebag" όπως είπε και το παλικάρι που ανέβασε το λινκ απο το κανάλι τους στο "youtube", είναι όντως άλλη φάση. Κυρίως ασχολούνται με αυτοκίνητα που κινούνται σε πεζόδρομους ( που στην "Ρωσία" είναι πολύ σύνηθες το φαίνόμενο) και που διπλοπαρκάρουν και κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας. Βέβαια το Ελληνικό κίνημα "Street Panthers" (είμαι γαίδαρος παρκάρω όπου γουστάρω) είναι πιο παλιό απο το Ρώσικο και ξεκίνησε τα πρώτα βήματα του απο την πόλη της "Θεσσαλονίκης" που έχει χρόνια προβλήματα με παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. -------------------------------- Τα αυτοκόλλητα αυτά είναι μικρά και σχετικά ακίνδυνα για τα αυτοκίνητα (βγαίνουν εύκολα και δεν προκαλούν μόνιμη ζημιά). Είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να δείξεις σε κάποιον που δεν σέβεται τους κανόνες και εσένα σαν συνάνθρωπο την ενόχληση σου σχετικά με τον τρόπο παρκαρισματός του. Έτσι λογικά την επόμενη φορά, υπάρχουν ελπίδες ότι ο συγκεκριμένος (γαίδαρος ) μπορεί να βελτιώσει το παρκαρισμά του και ίσως και τον τρόπο σκέψης του. Δεν θέλει κόπο , θέλει τρόπο. Δεν φαντάζομαι να προτιμά κάποιος γρατζουνιές στην πόρτα του αυτοκινήτου του, αντί για το αυτοκόλητο "Είμαι γάιδαρος' Δυστυχώς "κοτάρες του κερατά" είναι αυτοί που σου κάνουν ζημιά στο αμάξι, χωρίς να έχεις κάνει τίποτα απολύτως. Απλώς επειδή έτσι. ---------------------------------------- Η πλάκα είναι ότι ο TS δεν έχει απαντήσει ακόμη στο τι είδους αυτοκόλλητα του κολλήθηκαν. Αλλά μάλλον τίποτα "γαιδουρόσημα" θα ήταν . Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Leon90 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, webparts είπε Παντως οσοι εισαστε παθοντες απο αυτοκολλητα με γαιδαρακο σιγουρα τα αξιζατε,οποτε σκεφτειτε το λιγο μηπως εχετε εσεις το προβλημα και οχι ο γιαλος.. Και εισαστε και τυχεροι,εγω θα ξεκινησω συστημα βαψιματος με σπρευ εν κινησει με το παπι σε συγκεκριμενους που το κανουν συστηματικα στην πολη μου. Πες μας την πόλη και τους δρόμους που κινείσαι να έχουμε το νου μας που παρκάρουμε. Που βρίσκουμε τέτοια αυτοκόλητα "είσαι γάιδαρος" για αυτούς που παρκάρουν εκεί που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη;;; Edit. Άσχετο αλλά κατεβαίνω προχτές κατά τις 7 το απόγευμα Αθήνα και από Βασιλίσσης Σοφίας θέλω να στρίψω δεξιά να πάω Σόλωνος και μπροστά μου έχω δύο λεωφορεία να περιμένουν.Νομίζω έχει ουρά και περιμένω 3-4 λεπτά αλλά βαριέμαι κάνω αριστερά να πάω από Πανεπιστημίου και τι βλέπω.Ένας Ελληναράς έχει παρκάρει ακριβώς στη γωνία και τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να στρίψουν στο στενό. Φυσικά είχαν φωνάξει γερανό και το φόρτωνε και ο τύπος δεν θα γλίτωνε απλά με ένα αυτοκολητάκι. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, papoys1 είπε και τι βλέπω.Ένας Ελληναράς έχει παρκάρει ακριβώς στη γωνία και τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να στρίψουν στο στενό. παππού επιτέλους γνωριστήκαμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Leon90 είπε Η πλάκα είναι ότι ο TS δεν έχει απαντήσει ακόμη στο τι είδους αυτοκόλλητα του κολλήθηκαν. Αλλά μάλλον τίποτα γαιδουρόσημα θα ήταν . Έτσι κι αλλιώς τα κυρίαρχα σενάρια είναι τρία. ΚΤΕΟ, πλοίο και γαϊδαράκος. Αν ήταν ΚΤΕΟ θα τους έκραζε επιτόπου. Φαντάζομαι το ίδιο θα έκανε και στο πλοίο. (ή θα είχε και μια ιστορία να πει του στυλ "τους είπα αυτό και μου απάντησαν το άλλο"). Όλα τα "στοιχεία" (CSI inosmnia εδώ ) παραπέμπουν σε...animal print. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από haris_216 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω στο αμαξι μου πανω απο 10 αυτοκολλητα γαιδαρακου και μονο μια φορα εχω κολλησει σε παραθυρο αυτοκινητου... Διπλοπαρκαρισμενος πανω σε γωνια και να θελω να φυγω με το μωρο για το παιδων και να μην μπορω να στριψω..... Εκανα 40μ οπισθεν με τον ηλιθιο........... Καντε εικονα ενα μωρο να κλαιει σε ενα αυτοκινητο μια μανα να εχει τρελλαθει και εσυ να πρεπει να κανεις ενα ολοκληρο στενο οπισθεν εξαιτιας ενος μ@...κα.... Τυχερος ηταν που την γλυτωσε μονο με γαιδαρακο.... Κλωτσιες επρεπε να του ριξω... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από k_w_t 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Πολλοί απ'αυτούς δεν καταλαβαίνουν καν ότι ενοχλούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Που βρίσκουμε τέτοια αυτοκόλητα "είσαι γάιδαρος" για αυτούς που παρκάρουν εκεί που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη;;; streetpanthers στο google,θα δεις πολλα ομορφα 38 λεπτά πριν, zio10 είπε Πολλοί απ'αυτούς δεν καταλαβαίνουν καν ότι ενοχλούν. Πολλοι απο αυτους μπαινουν στο insomnia να ζητησουν και τα ρεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, webparts είπε streetpanthers στο google,θα δεις πολλα ομορφα Πολλοι απο αυτους μπαινουν στο insomnia να ζητησουν και τα ρεστα Αν εννοείς τον ts δεν έγραψε ότι ήταν τέτοιο αυτοκόλλητο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Για να μην έχει ξαναμιλήσει μάλλον τέτοιο θα ήταν. Εξάλλου διαφημιστικό χωρίς την άδειά σου πως θα σου κολλήσει ο άλλος.Θα βρει το μπελά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Για να μην έχει ξαναμιλήσει μάλλον τέτοιο θα ήταν. Εξάλλου διαφημιστικό χωρίς την άδειά σου πως θα σου κολλήσει ο άλλος.Θα βρει το μπελά του. ΚΤΕΟ ή πλοίο που είπαμε, κάτι άλλο δεν έχω δει. Άντε και συνεργείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Συνεργείο και λάστιχα έχω και εγώ κάτι μικρά αλλά με την άδειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 10 hours ago, webparts said: Δεν παιζεσαι φιλε.. Καντο αλλα επειδη εσυ εισαι μαγκας μη φυγεις μεχρι να ερθει η αστυνομια να σε μπουζουριασει για τον ξυλοδαρμο της κοταρας του κερατα,οκ παιχτη μου; Τώρα όμως θα σου πει ότι ούτε αυτός που κόλλησε το αυτοκόλλητο κάθεται μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης ή η αστυνομια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Έτσι κι αλλιώς τα κυρίαρχα σενάρια είναι τρία. ΚΤΕΟ, πλοίο και γαϊδαράκος. Αν ήταν ΚΤΕΟ θα τους έκραζε επιτόπου. Φαντάζομαι το ίδιο θα έκανε και στο πλοίο. (ή θα είχε και μια ιστορία να πει του στυλ "τους είπα αυτό και μου απάντησαν το άλλο"). Όλα τα "στοιχεία" (CSI inosmnia εδώ ) παραπέμπουν σε...animal print. Καλά, δεν νομίζω ότι κάποιος ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ, θα στέλνει άτομα να κολλούν αυτοκόλητα πάνω στα αυτοκίνητα, διαφημίζοντας το "κατάστημά" του. Φυλλάδια στους υαλοκαθαριστήρες ναι. Επίσης, δεν νομίζω να του κόλλησε αυτοκόλλητο κάποια πλοιοκτήτρια εταιρία ενώ βρίσκεται το αμάξι στην στεριά. Αν έγινε έτσι, τότε αυτός που το τοποθέτησε δεν είναι άγνωστος αλλά υπάλληλος της πλοιοκτήτριας που έκανε την δουλειά του. Βέβαια το αμάξι θα πρέπει να βρισκόταν εντός κάποιου πλοίου για να γίνει όλο αυτό το σκηνικό, κάτι που δεν μας αναφέρει ο "TS" . Εν αναμονή λοιπόν για τις επίσημες δηλώσεις του "Παθόντα" αχαχαχαχα 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Που βρίσκουμε τέτοια αυτοκόλητα "είσαι γάιδαρος" για αυτούς που παρκάρουν εκεί που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη;;; https://www.streetpanthers.gr/shop/ Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Leon90 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Απο τα ΚΤΕΟ περα απο το ποτε εχετε την επομενη φορα ελεγχο, που μπαινει υποχρεωτικα, τι αλλο αυτοκολλητο εχετε δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις