Προς το περιεχόμενο

Αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο

tsapas02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια φορά πήγαν να μου κολλήσουν μιας ναυτιλιακής, και τους είπα πως θα το βγάλει με τη γλώσσα αν το κάνει.

Ευτυχως δεν το έκανε ούτε αργότερα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsapas02 είπε

Είναι νόμιμο να έρθει κάποιος άγνωστος και να σας κολλήσει στο αυτοκίνητο κάποιο αυτοκόλλητο;

Αν ειναι ο γαιδαρος καλα σου εκανε.
Νομιμο δεν ειναι,αλλα μη ζητας και τα ρεστα ενω παρκαρες παρανομα.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 2

52 λεπτά πριν, tsapas02 είπε

Είναι νόμιμο να έρθει κάποιος άγνωστος και να σας κολλήσει στο αυτοκίνητο κάποιο αυτοκόλλητο;

Νόμιμο; Σε καμία περίπτωση. Τι αυτοκόλλητο σου έβαλε; 

Παντως οσοι εισαστε παθοντες απο αυτοκολλητα με γαιδαρακο σιγουρα τα αξιζατε,οποτε σκεφτειτε το λιγο μηπως εχετε εσεις το προβλημα και οχι ο γιαλος..

Και εισαστε και τυχεροι,εγω θα ξεκινησω συστημα βαψιματος με σπρευ εν κινησει με το παπι σε συγκεκριμενους που το κανουν συστηματικα στην πολη μου.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, webparts είπε

Παντως οσοι εισαστε παθοντες απο αυτοκολλητα με γαιδαρακο σιγουρα τα αξιζατε,οποτε σκεφτειτε το λιγο μηπως εχετε εσεις το προβλημα και οχι ο γιαλος..

Και εισαστε και τυχεροι,εγω θα ξεκινησω συστημα βαψιματος με σπρευ εν κινησει με το παπι σε συγκεκριμενους που το κανουν συστηματικα στην πολη μου.

Στην Αμερική υπάρχει κίνημα με μοτοσικλετιστες που κινούνται στους δρόμους κ αν δουν κάποιον να πετάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου ένα σκουπίδι κάτω, το μαζεύουν, τον ακολουθούν και στην πρώτη ευκαιρία του ρίχνουν το σκουπίδι που πέταξε μέσα από το παράθυρο!!!! Υπάρχουν βίντεο στο YouTube 

Δεν μας λέει όμως τι είδους αυτοκόλλητα του κολλήσανε! Γαιδαρακο η τίποτα διαφημιστικό του τύπου "καθαρισμός χαλιών" 

Επεξ/σία από lek88

1 hour ago, lek88 said:

Στην Αμερική υπάρχει κίνημα με μοτοσικλετιστες που κινούνται στους δρόμους κ αν δουν κάποιον να πετάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου ένα σκουπίδι κάτω, το μαζεύουν, τον ακολουθούν και στην πρώτη ευκαιρία του ρίχνουν το σκουπίδι που πέταξε μέσα από το παράθυρο!!!! Υπάρχουν βίντεο στο YouTube 

Δεν μας λέει όμως τι είδους αυτοκόλλητα του κολλήσανε! Γαιδαρακο η τίποτα διαφημιστικό του τύπου "καθαρισμός χαλιών" 

Κατι αναλογο εχουν κι οι Ρωσσοι. Εκει βεβαια τα αμαξια πανε απο τα πεζοδρομια για να γλιτωσουν κινηση..

https://www.youtube.com/user/Lomak1581

• Like 1

18 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Κατι αναλογο εχουν κι οι Ρωσσοι. Εκει βεβαια τα αμαξια πανε απο τα πεζοδρομια για να γλιτωσουν κινηση..

Αυτά δεν τα είχα δει!! 

31 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

Εκει δεν εχουν καμια ελπιδα.Οχι οτι εδω εχουμε,αλλα ισως ειμαστε σε λιγο καλυτερη μοιρα.

13 λεπτά πριν, lek88 είπε

Αυτά δεν τα είχα δει!! 

Εγω τωρα που τα ειδα παντως απελπιστηκα πιο πολυ.

8 λεπτά πριν, webparts είπε

Εκει δεν εχουν καμια ελπιδα.Οχι οτι εδω εχουμε,αλλα ισως ειμαστε σε λιγο καλυτερη μοιρα.

Εγω τωρα που τα ειδα παντως απελπιστηκα πιο πολυ.

Καλά εκεί έχουν άλλο Θεό!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να σου πειράξει το αμάξι κάποιος είναι παράνομο αλλά αν παρκάρεις παράνομα σου αξίζει.

Το να πλακώσεις κάποιον στις φάπες είναι παράνομο αλλά αν σου πειράξει το αμάξι το αξίζει.

Αν κολλας σε κάποιον αυτοκόλλητο αλλά είσαι έτοιμος και αποδέχεσαι ότι δικαιούται και ο άλλος να σου ρίξει φάπες σου βγάζω το καπέλο. Αν όχι εκτός από παράλογος είσαι τσάμπα μάγκας (= κοτάρα του κερατά.

Επεξ/σία από DrLo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...