Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, τώρα πια είμαι σίγουρος ότι και το e-shop αγοράζει από τις προσφορές του Amazon.

Είχα παρατηρήσει σε πάρα πολλά προϊόντα ότι, λίγες ημέρες μετά από το Amazon, έβγαζε ακριβώς τα ίδια προϊόντα και το eshop.gr.

Τώρα είμαι σίγουρος.

Ακριβώς ίδια specs, αγγλικό πληκτρολόγιο και κωδικός 80SM01MAUK και τα δύο. Συμπεριλαμβάνοντας τα μεταφορικά του Amazon βγαίνει περίπου 40€ το καπέλο του e-shop.

5 Φεβρουαρίου η προσφορά του Amazon, όσο χρειάστηκε ή χρειάζεται για να φτάσει από Αγγλία.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε

Ε, τώρα πια είμαι σίγουρος ότι και το e-shop αγοράζει από τις προσφορές του Amazon.

Είχα παρατηρήσει σε πάρα πολλά προϊόντα ότι, λίγες ημέρες μετά από το Amazon, έβγαζε ακριβώς τα ίδια προϊόντα και το eshop.gr.

Τώρα είμαι σίγουρος.

Ακριβώς ίδια specs, αγγλικό πληκτρολόγιο και κωδικός 80SM01MAUK και τα δύο.

5 Φεβρουαρίου η προσφορά του Amazon, όσο χρειάστηκε ή χρειάζεται για να φτάσει από Αγγλία.

Θα γελάσω στην περίπτωση που θα χαλάσει εντός εγγύησης eshop και εκτός εγγύησης amazon. Τον ήπιανε. :P

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, JIMCA είπε

καλησπέρα για απλή χρήση ίντερνετ word ταινίες ονλινε η κατέβασμα μια χαρά δεν θα είναι αυτό το λαπτοπ?

Καλύτερο και φθηνότερο αυτό. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Καλύτερο και φθηνότερο αυτό. 

ναι αλλα απο εξωτερικό (=μπλέξιμο για το 90% του μέσου χρήστη)... προσωπικά ενώ ψωνίζω κατα 90% μέσω ιντερνετ στην καθημερινότητα μου (και εξ αυτών μισα μισα ελλαδα-εξωτερικό), λαπτοπ δε θα επαιρνα ποτε απο εξωτερικό...

Ξέρουμε εαν σε αυτό του θέματος αναβαθμίζεται (εύκολα;) η μνήμη σε 8 gb ή και παραπάνω;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

ναι αλλα απο εξωτερικό (=μπλέξιμο για το 90% του μέσου χρήστη)... προσωπικά ενώ ψωνίζω κατα 90% μέσω ιντερνετ στην καθημερινότητα μου (και εξ αυτών μισα μισα ελλαδα-εξωτερικό), λαπτοπ δε θα επαιρνα ποτε απο εξωτερικό...

Ξέρουμε εαν σε αυτό του θέματος αναβαθμίζεται (εύκολα;) η μνήμη σε 8 gb ή και παραπάνω;;

Κανένα μπλέξιμο για το 100% των χρηστών οι αγορές από το Amazon, πληρώνεις απλά και ωραία με την κάρτα σου και σε 5 με 7 μέρες το έχεις σπίτι σου...

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, zacharis1955 said:

Γιατί σε τέτοια τιμή πωλούντα τα AMD A6/Α8 Series! 

Δηλαδη ενας 2200u οταν με το καλο κυκλοφορησει σε τι τιμη θα παιζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...