Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 3:59 ΜΜ, masteripper είπε

Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα.....δεν θα ήταν σωστό για την Σχολή....

Κι όμως! Και μετά ρωτούσε τι θα συνέβαινε αν αντί για -40 έγραφε -60. Δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κάπου ότι είναι από πολυτεχνική σχολή βέβαια.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το συμβούλιο έχει αναθέσει το παρόν thread σε ένα από τα μέλη του οπότε έχουν κατέβει οι ασκήσεις για να μην υπάρχει κάποια παράβαση από εξωσυμβουλιακούς.

Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον να ανέφεραν όσοι είναι φοιτητές, αν περνάνε τα εξάμηνα ή όχι, των μαθημάτων που γίνονται οι ερωτήσεις εδώ. Έτσι για το γαμώτο, να δούμε τι συνεισφέρει το φόρουμ τελικά.

Και μια και το αναφέρω, θυμήθηκα μία περίπτωση που έτυχε εδώ πριν χρόνια. Είχα δεχτεί πμ από "φρεσκότατο" μέλος και με ρωτούσε αν μπορούσα να βοηθήσω σε ένα θέμα java. Απάντησα λέγοντας "στείλε τι έχεις κάνει ως τώρα και θα σου πω". Μου έστειλε ένα κατεβατό κάπου 200 γραμμές, το οποίο ήταν το κλασικό Μαθητής -> Μάθημα -> Καθηγητής -> Τάξη και όλα αυτά τα ωραία.

Κάθησα επί τόπου και ασχολήθηκα περίπου ένα μισάωρο για να βρω τα λάθη τα οποία ήταν ελάχιστα, απλά έπρεπε να διαβάσεις όλο τον κώδικα για να τα διακρίνεις.

Αυτό το αναφέρω, γιατί κάποιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει βοήθεια εδώ. Υπάρχει, αρκεί να βοηθήσει και ο φοιτητής τον εαυτό του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

Θα είχε ενδιαφέρον να ανέφεραν όσοι είναι φοιτητές, αν περνάνε τα εξάμηνα ή όχι, των μαθημάτων που γίνονται οι ερωτήσεις εδώ. Έτσι για το γαμώτο, να δούμε τι συνεισφέρει το φόρουμ τελικά.

Και μια και το αναφέρω, θυμήθηκα μία περίπτωση που έτυχε εδώ πριν χρόνια. Είχα δεχτεί πμ από "φρεσκότατο" μέλος και με ρωτούσε αν μπορούσα να βοηθήσω σε ένα θέμα java. Απάντησα λέγοντας "στείλε τι έχεις κάνει ως τώρα και θα σου πω". Μου έστειλε ένα κατεβατό κάπου 200 γραμμές, το οποίο ήταν το κλασικό Μαθητής -> Μάθημα -> Καθηγητής -> Τάξη και όλα αυτά τα ωραία.

Κάθησα επί τόπου και ασχολήθηκα περίπου ένα μισάωρο για να βρω τα λάθη τα οποία ήταν ελάχιστα, απλά έπρεπε να διαβάσεις όλο τον κώδικα για να τα διακρίνεις.

Αυτό το αναφέρω, γιατί κάποιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει βοήθεια εδώ. Υπάρχει, αρκεί να βοηθήσει και ο φοιτητής τον εαυτό του.

Μα δεν είπε κανείς το αντίθετο και εγώ έχω ρωτήσει πολλές φορές ακόμα και για ασκήσεις και πάντα πήρα απάντηση αλλά το "έχω αυτήν την άσκηση δεν έχω ιδέα τι ζητάει βοηθήστε με" δεν έχει καλό τέλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...