Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , είμαι κάτοχος Maxbook Pro 2015 και σκέφτομαι να πάρω κάτι για έξτρα χώρο . 

Σκεφτομαι τα κλασικά αλλά το Macbook έχει thunderbolt θύρες που είναι πιο γρήγορες από τις usb και σκέφτομαι να πάρω εξωτερικό σε thunderbolt . 

Αξίζει ; 

Δημοσ.

Για τι χρήση τον θες? Πόσα gb χρειάζεσαι? Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δώσεις?

Αν κρίνω από τις τιμές που ξεκινάνε, δηλαδή από 100 ευρώ, εγώ θα έπαιρνα έναν 2+ tb με usb 3 που είναι κοντά στα χρήματα αυτά! Βέβαια ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις μπορεί να αξίζει να πας σε thunderbolt!

• Thanks 1
Δημοσ.

εχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα? 
δεν εχω τοσα πολλα αρχεια απλα εχω 128 γβ και τελειωνουν γρηγορα . και 500 με 1τβ θα μου εφτανε πιστευω .
σε χρηματα μπορω να ανεβω παντα σε λογικα πλαισια και vfm πραγματα. 

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ? ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ( ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ) 

Δημοσ.
Στις 11/2/2018 στις 3:12 ΜΜ, fabiars είπε

Καλησπέρα , είμαι κάτοχος Maxbook Pro 2015 και σκέφτομαι να πάρω κάτι για έξτρα χώρο . 

Σκεφτομαι τα κλασικά αλλά το Macbook έχει thunderbolt θύρες που είναι πιο γρήγορες από τις usb και σκέφτομαι να πάρω εξωτερικό σε thunderbolt . 

Αξίζει ; 

Αν τα αρχεία που θα περιέχει δεν θα απαιτούν χρήση μόνο από Mac OS και ο χώρος είναι τόσο μικρός (αυτός που απαιτείς) θα σου πρότεινα και εγώ ότι παραπάνω. 

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις ταχύτητες που ψάχνεις θα πρέπει να μας δώσεις κάποια στοιχεία πάνω στο τι αρχεία θα διαχειρίζεσαι για να λάβεις μια απάντηση πιο βάσιμη :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Κατά κύριο λόγο χρήση Macintosh . Αλλά αν θέλω να δω κάποια φωτό να μπορώ και από Windows . 

Κυρίως back up ταινιών- φωτό - μουσικής  . Ίσως βάλω και προγράμματα  ( δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να τρέξεις από εξωτερικό δίσκο προγραμμα ) 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fabiars είπε

Κατά κύριο λόγο χρήση Macintosh . Αλλά αν θέλω να δω κάποια φωτό να μπορώ και από Windows . 

Κυρίως back up ταινιών- φωτό - μουσικής  . Ίσως βάλω και προγράμματα  ( δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να τρέξεις από εξωτερικό δίσκο προγραμμα ) 

Νομίζω πως οι προτάσεις που έχουν αναφερθεί είναι ικανοποιητικές. 

Θα πρέπει να τον μετατρέψει σε ntfs όμως αφού θες να τον βλέπεις και από Windows. 

Απλά (Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο) θα χρειαστείς στο Mac το Paragon NTFS for Mac :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Νομίζω πως οι προτάσεις που έχουν αναφερθεί είναι ικανοποιητικές. 

Θα πρέπει να τον μετατρέψει σε ntfs όμως αφού θες να τον βλέπεις και από Windows. 

Απλά (Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο) θα χρειαστείς στο Mac το Paragon NTFS for Mac :)

Σε ευχαριστώ . 

Thunderbolt δεν αξίζει ; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fabiars είπε

Σε ευχαριστώ . 

Thunderbolt δεν αξίζει ; 

Κόλλησες :P, δεν είπαμε πως δεν αξίζει αλλά σε Windows που θα βρεις τη δυνατότητα να τον συνδέεις; :rolleyes:

Αν το πρόβλημα σου είναι οι λιγοστές θύρες πάρε ένα switch με παροχή ρεύματος 8 θέσεων :)

• Thanks 1
Δημοσ.

οκ  αφου δεν αξιζει, τερμα δεν ξαναασχολιομαστε με αυτο.
οσοι ηταν thunderbolt ειχαν και usb .
δεν εχω θεμα θυρων, μονο λογω ταχυτητας το σκεφτομουν.
απλα ελεγα γιατι αραγε να βαλανε thunderbolt , κατι καλο θα κανει και βρηκα στο γοογλε οτι εχει καλυτερες ταχυτητες απο usb και με εβαλε σε διλημμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, fabiars είπε

οκ  αφου δεν αξιζει, τερμα δεν ξαναασχολιομαστε με αυτο.
οσοι ηταν thunderbolt ειχαν και usb .
δεν εχω θεμα θυρων, μονο λογω ταχυτητας το σκεφτομουν.
απλα ελεγα γιατι αραγε να βαλανε thunderbolt , κατι καλο θα κανει και βρηκα στο γοογλε οτι εχει καλυτερες ταχυτητες απο usb και με εβαλε σε διλημμα

Για τη χρήση που το θες και με τα δεδομένα σου αφού θες και χρήση σε Pc θεωρώ πως δεν θα σε βολέψει :)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kormos είπε

Για τη χρήση που το θες και με τα δεδομένα σου αφού θες και χρήση σε Pc θεωρώ πως δεν θα σε βολέψει :)

αν επαιρνα κατι αποκλειστικα για macbook ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...