Προς το περιεχόμενο

Πως να πουλήσω το αμάξι μου εύκολα και γρήγορα;

skipperas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στη παρέα,

Έχω δύο αμάξια στη κατοχή μου, ηλικίας 15 (clio) και 11 ετών (polo), τα οποία και θέλω να πουλήσω προκειμένου να αγοράσω ένα καινούριο. Ρευστοποιήσιμη αξία γύρω στα 3-4 χιλιάρικα και τα δύο..

Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Τι εννοώ. Θέλουν και τα δύο τα ψιλομαζέματα τους, οπότε θέλει αρχικά τρεξιματάκι σε φανοποιεία κλπ. καθώς και τρέξιμο με αγγελίες και ραντεβού για να τα δουν. Θα μου πεις οκ ρε φίλε αμάξι πουλάς τι περιμένεις. 

Θεωρώντας λοιπόν ως δεδομένα τα παραπάνω, τι θα μου προτείνατε για εύκολη και γρήγορη πώληση;

Υπάρχει κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει τη πώληση του μεταχειρισμένου σου; ή κάποιος έμπορος;

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να μου τα "πάρουν" από την αντιπροσωπεία με την αγορά του καινούργιου;

Επεξ/σία από skipperas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο που κάνεις αν θες εύκολα και γρήγορα είναι να ρωτήσεις εκεί που θα πάρεις το καινούριο. 

Δεύτερη λύση, κοιτάς πόσο παίζουν στις αγγελίες και τα βάζεις παρακάτω ώστε να φύγουν. 

Δεν ασχολείσαι με φτιάξιμο, απλά μειώνεις την τιμή πώλησης. 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το πρώτο που κάνεις αν θες εύκολα και γρήγορα είναι να ρωτήσεις εκεί που θα πάρεις το καινούριο. 

Δεύτερη λύση, κοιτάς πόσο παίζουν στις αγγελίες και τα βάζεις παρακάτω ώστε να φύγουν. 

Δεν ασχολείσαι με φτιάξιμο, απλά μειώνεις την τιμή πώλησης. 

Ότι λέει o nick. Απλά επειδή ο Έλληνας έχει το κουσούρι του παζαριού μη το βάζεις τελειως σκότωμα βαλτα απλά να είναι από τα 2-3 φθηνότερα και γράψε εξαρχής «τιμή τελική-μη συζητήσιμη-μόνο σοβαρεσ Προτάσεις για άμεση αγορά μετρητοίς» γιατί θα σε πεθάνουν στο παζάρι κ στη μουρμούρα, στις ανταλλαγές και δε συμμαζεύεται.

ιδανικα αν στα έπαιρναν στην αντιπροσωπεία θα σε βόλευε αλλά θα τα έριχναν πολύ χαμηλά και δεν είναι βέβαιο ότι θα τα πάρουν. 

Νομιζω πάντως ότι τα εκτιμάς πολύ χαμηλά. Εκεί είναι η αξία τους στο car?

Επεξ/σία από paylidis

18 λεπτά πριν, villasg είπε

Υπαρχουν και οι τυποι "αγοραζω αυθημερων μετρητα  , αυτοκινητα σε οποια κατασταση και εαν ειναι "

Υπάρχουν αλλά συνήθως είναι λαμόγια που θέλουν να στο πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Καλυτερη λύση είναι η αντιπροσωπεία,αλλά αν το αμάξι είναι παλιό και χωρίς βιβλίο σέρβις πολλές δεν τα αγοράζουν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, villasg είπε

Το γρηγορα / αμεσα εχει το τιμημα του

Συμφωνώ αλλά στο αγοράζουν σε εξευτελιστική τιμή.

Ακόμα και  αγγελία να το βάλεις στα λεφτά που σου προσφερουν τα λαμόγια θα το δώσεις άμεσα και θα το πάρει και ένας ιδιώτης.

Εχω πουλήσει αυτοκίνητο σε τέτοιο λαμόγιο και δεν το συστήνω.Εγω το έδωσα γιατί βιαζομουν και το αμάξι ήταν τρακαρισμένο χοντρά (επισκευασμένο σωστά όμως)με αποτέλεσμα να μην μου το παίρνει κανένας  σοβαρός μάντρας και εγώ δεν ήθελα να εξαπατησω κάποιον σε αγγελία.Ετσι μου το πήρε το λαμόγιο για 4500 και μετά το πουλούσε ως ατρακάριστο-αγρατσουνιστο για 8000.

Επεξ/σία από moure
  • Sad 1

Νομίζω ο έμπορος που θα αγοράσεις το άλλο αμάξι εινα η καλύτερη λύση με χασούρα σίγουρα 20 τοις εκατό από το αν τα έδινες σε ιδιώτη. 

Σε άλλο έμπορο η χασούρα θα είναι μεγαλύτερη. 

• Like 1

10 ώρες πριν, skipperas είπε

Καλησπέρα στη παρέα,

Έχω δύο αμάξια στη κατοχή μου, ηλικίας 15 (clio) και 11 ετών (polo), τα οποία και θέλω να πουλήσω προκειμένου να αγοράσω ένα καινούριο. Ρευστοποιήσιμη αξία γύρω στα 3-4 χιλιάρικα και τα δύο..

Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Τι εννοώ. Θέλουν και τα δύο τα ψιλομαζέματα τους, οπότε θέλει αρχικά τρεξιματάκι σε φανοποιεία κλπ. καθώς και τρέξιμο με αγγελίες και ραντεβού για να τα δουν. Θα μου πεις οκ ρε φίλε αμάξι πουλάς τι περιμένεις. 

Θεωρώντας λοιπόν ως δεδομένα τα παραπάνω, τι θα μου προτείνατε για εύκολη και γρήγορη πώληση;

Υπάρχει κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει τη πώληση του μεταχειρισμένου σου; ή κάποιος έμπορος;

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να μου τα "πάρουν" από την αντιπροσωπεία με την αγορά του καινούργιου;

Καλησπέρα φίλε

Όλοι σχεδόν οι έμποροι/εταιρείες/μάντρες/ θα δεχτούν να αναλάβουν την πώληση του μεταχειρισμένου σου, αλλά να έχεις υπόψη πως όλοι θα κοιτάξουν πρώτα να πουλήσουν τα δικά τους, καθώς επίσης ότι αν πουληθεί θα σου κρατήσουν σεβαστό ποσοστό του τιμήματος ως προμήθεια.

Οι αντιπροσωπείες ναι, κατά κανόνα(όχι πάντα) παίρνουν μεταχειρισμένα ως ανταλλαγή σε σχετικά καλές τιμές, αλλά δύσκολα θα πάρουν 2 αυτοκίνητα, εκτός και αν τα κοστολογήσουν σε τιμές χώμα. Εύκολα το διαπιστώνεις αυτό όμως με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία του μοντέλου που σε ενδιαφέρει.

Επίσης όπως είπαν και παραπάνω μπορείς απλά να τα πουλήσεις σε έμπορο, αλλά σίγουρα σε τιμές χώμα. Και αυτό το διαπιστώνεις εύκολα.

Από τη στιγμή που δεν μπορείς να ασχοληθείς μόνος σου με ψιλομαζέματα και πώληση σε ιδιώτη, δεν βλέπω να έχεις άλλη επιλογή από τις παραπάνω.

5 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Οι αντιπροσωπείες ναι, κατά κανόνα(όχι πάντα) παίρνουν μεταχειρισμένα ως ανταλλαγή σε σχετικά καλές τιμές, αλλά δύσκολα θα πάρουν 2 αυτοκίνητα, εκτός και αν τα κοστολογήσουν σε τιμές χώμα. Εύκολα το διαπιστώνεις αυτό όμως με μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία του μοντέλου που σε ενδιαφέρει.

Μπορει να το κανει μονο για το ενα...Ας πουμε το polo που ειναι και πιο καινουριο και λογικα πιο ακριβο...Και μετα να εχει το τρεξιμο μονο για το 2ο αμαξι...Οπου μπορει να το δωσει σε ιδιωτη/μαντρα η οτι αλλο θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...