Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει ενα ερωτημα στον δημο εγγραφος και μου ειχαν δωσει αριθμο πρωτοκολλου τον οποιο δεν βρισκω με τιποτα, θημαμε μερα και μηνα αν τους πω θα με εξυπηρετήσουν η θα φαω ακυρο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορούν να το βρουν με την ημερομηνία . Ειναι περασμένα στο σύστημα. Το αν θέλουν είναι άλλο θέμα. 

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Μπορούν να το βρουν με την ημερομηνία . Ειναι περασμένα στο σύστημα. Το αν θέλουν είναι άλλο θέμα. 

α καταλαβα μπρει να φαω και ακυρο δηλαδη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anorymous είπε

Ειχα κανει ενα ερωτημα στον δημο εγγραφος και μου ειχαν δωσει αριθμο πρωτοκολλου τον οποιο δεν βρισκω με τιποτα, θημαμε μερα και μηνα αν τους πω θα με εξυπηρετήσουν η θα φαω ακυρο ?

Και με το ονοματεπώνυμο σου γίνεται.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που σου έδωσαν αριθμό η αίτησή σου είναι καταχωρημένη στο Βιβλίο εισερχόμενων.

Με την ημερομηνία θα πας θα το βρούν και θα σου δώσουν τον αριθμό και πάλι.Δεν χάνονται έτσι απλά τα έγγραφα που έχουν πρωτοκολληθεί.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Από τη στιγμή που σου έδωσαν αριθμό η αίτησή σου είναι καταχωρημένη στο Βιβλίο εισερχόμενων.

Με την ημερομηνία θα πας θα το βρούν και θα σου δώσουν τον αριθμό και πάλι.Δεν χάνονται έτσι απλά τα έγγραφα που έχουν πρωτοκολληθεί.

μου εχει τυχει το αναποδο να εχω αριθμο πρωτοκολλου και να μην βρισκουν το εγγραφο, μετα απο 2-3 επισκεψεις τελικα ηταν καπου πεταμενο.

ξερεις ποσο κανουν στο περιπου να απαντησουν σε εγγραφο ερωτημα πολιτη, εχει περασει περιπου ενας μηνας αλλα τιποτα

Δημοσ.

Νομίζω σε 50 μέρες και 60 όταν εμπλέκονται πάνω από 2 υπηρεσίες αλλά με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικά τους Δήμους οι οποίοι έχουν γίνει ο χειρότερος δημόσιος τομέας δε βρίσκεις άκρη.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, papoys1 είπε

Νομίζω σε 50 μέρες και 60 όταν εμπλέκονται πάνω από 2 υπηρεσίες αλλά με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικά τους Δήμους οι οποίοι έχουν γίνει ο χειρότερος δημόσιος τομέας δε βρίσκεις άκρη.

πηγα σημερα εχει περασει μηνας και ακομα τιποτα οπως ειπες για 2μηνο το κοβω

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Έκανα μια αίτηση στο Δήμο της περιοχής μου (στο δημοτικό κατάστημα) και μου έδωσαν τον αριθμό πρωτοκόλλου σε post it  αντι κάποιο επίσημο έγγραφο.Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος νόμος να ορίζει τι είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου και πως πρέπει να παραδίδεται επίσημα στον Πολίτη. 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Έκανα μια αίτηση στο Δήμο της περιοχής μου (στο δημοτικό κατάστημα) και μου έδωσαν τον αριθμό πρωτοκόλλου σε post it  αντι κάποιο επίσημο έγγραφο.Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος νόμος να ορίζει τι είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου και πως πρέπει να παραδίδεται επίσημα στον Πολίτη. 

Γιατι αλλοι το δινουν σε επισημο εγγραφο; Νομιζα οτι το post it ειναι ο κανονας 😅

Δημοσ.

Πας σε μια υπηρεσία στο εξωτερικό, κάνεις μια αίτηση και σου λέει ο υπάλληλος "here is your protocolo number."

Έτσι μπας και καταλάβουμε πόσο γελοίο είναι το ελληνικό δημόσιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Πας σε μια υπηρεσία στο εξωτερικό, κάνεις μια αίτηση και σου λέει ο υπάλληλος "here is your protocolo number."

Έτσι μπας και καταλάβουμε πόσο γελοίο είναι το ελληνικό δημόσιο.

Σου λεει here is you reference number.Και ναι είναι σημαντικό να το έχεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Και στον δικό μου Δήμο σε post it μας τον δίνουν.

Αν βρεις τέτοιο νόμο, να τον πεις και σε μας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και στον δικό μου Δήμο σε post it μας τον δίνουν.

Αν βρεις τέτοιο νόμο, να τον πεις και σε μας.

Μου φαίνεται περίεργο να μην ξέρεις εσύ ....έχεις γνώσεις άρα δε θα υπάρχει... 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-2690-1999/arthro-12-nomos-2690-1999-tirisi-protokolloy-ypiresias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...