Anorymous Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ειχα κανει ενα ερωτημα στον δημο εγγραφος και μου ειχαν δωσει αριθμο πρωτοκολλου τον οποιο δεν βρισκω με τιποτα, θημαμε μερα και μηνα αν τους πω θα με εξυπηρετήσουν η θα φαω ακυρο ?
fastnq2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορούν να το βρουν με την ημερομηνία . Ειναι περασμένα στο σύστημα. Το αν θέλουν είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από fastnq2 1
Anorymous Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Μπορούν να το βρουν με την ημερομηνία . Ειναι περασμένα στο σύστημα. Το αν θέλουν είναι άλλο θέμα. α καταλαβα μπρει να φαω και ακυρο δηλαδη
Kostasspil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, fastnq2 said: Το αν θέλουν είναι άλλο θέμα. Δεν ειναι υποχρεωμενοι?
dionisis1925 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Anorymous είπε Ειχα κανει ενα ερωτημα στον δημο εγγραφος και μου ειχαν δωσει αριθμο πρωτοκολλου τον οποιο δεν βρισκω με τιποτα, θημαμε μερα και μηνα αν τους πω θα με εξυπηρετήσουν η θα φαω ακυρο ? Και με το ονοματεπώνυμο σου γίνεται.
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Από τη στιγμή που σου έδωσαν αριθμό η αίτησή σου είναι καταχωρημένη στο Βιβλίο εισερχόμενων. Με την ημερομηνία θα πας θα το βρούν και θα σου δώσουν τον αριθμό και πάλι.Δεν χάνονται έτσι απλά τα έγγραφα που έχουν πρωτοκολληθεί. 3
Anorymous Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Από τη στιγμή που σου έδωσαν αριθμό η αίτησή σου είναι καταχωρημένη στο Βιβλίο εισερχόμενων. Με την ημερομηνία θα πας θα το βρούν και θα σου δώσουν τον αριθμό και πάλι.Δεν χάνονται έτσι απλά τα έγγραφα που έχουν πρωτοκολληθεί. μου εχει τυχει το αναποδο να εχω αριθμο πρωτοκολλου και να μην βρισκουν το εγγραφο, μετα απο 2-3 επισκεψεις τελικα ηταν καπου πεταμενο. ξερεις ποσο κανουν στο περιπου να απαντησουν σε εγγραφο ερωτημα πολιτη, εχει περασει περιπου ενας μηνας αλλα τιποτα
papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω σε 50 μέρες και 60 όταν εμπλέκονται πάνω από 2 υπηρεσίες αλλά με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικά τους Δήμους οι οποίοι έχουν γίνει ο χειρότερος δημόσιος τομέας δε βρίσκεις άκρη. 1
Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω σε 50 μέρες και 60 όταν εμπλέκονται πάνω από 2 υπηρεσίες αλλά με το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικά τους Δήμους οι οποίοι έχουν γίνει ο χειρότερος δημόσιος τομέας δε βρίσκεις άκρη. πηγα σημερα εχει περασει μηνας και ακομα τιποτα οπως ειπες για 2μηνο το κοβω 1
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έκανα μια αίτηση στο Δήμο της περιοχής μου (στο δημοτικό κατάστημα) και μου έδωσαν τον αριθμό πρωτοκόλλου σε post it αντι κάποιο επίσημο έγγραφο.Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος νόμος να ορίζει τι είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου και πως πρέπει να παραδίδεται επίσημα στον Πολίτη. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από corsair04
lector Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Έκανα μια αίτηση στο Δήμο της περιοχής μου (στο δημοτικό κατάστημα) και μου έδωσαν τον αριθμό πρωτοκόλλου σε post it αντι κάποιο επίσημο έγγραφο.Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος νόμος να ορίζει τι είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου και πως πρέπει να παραδίδεται επίσημα στον Πολίτη. Γιατι αλλοι το δινουν σε επισημο εγγραφο; Νομιζα οτι το post it ειναι ο κανονας 😅
tzotzo Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Πας σε μια υπηρεσία στο εξωτερικό, κάνεις μια αίτηση και σου λέει ο υπάλληλος "here is your protocolo number." Έτσι μπας και καταλάβουμε πόσο γελοίο είναι το ελληνικό δημόσιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, tzotzo είπε Πας σε μια υπηρεσία στο εξωτερικό, κάνεις μια αίτηση και σου λέει ο υπάλληλος "here is your protocolo number." Έτσι μπας και καταλάβουμε πόσο γελοίο είναι το ελληνικό δημόσιο. Σου λεει here is you reference number.Και ναι είναι σημαντικό να το έχεις. 2 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Έκανα μια αίτηση στο Δήμο της περιοχής μου (στο δημοτικό κατάστημα) και μου έδωσαν τον αριθμό πρωτοκόλλου σε post it αντι κάποιο επίσημο έγγραφο.Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιος νόμος να ορίζει τι είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου και πως πρέπει να παραδίδεται επίσημα στον Πολίτη. Και στον δικό μου Δήμο σε post it μας τον δίνουν. Αν βρεις τέτοιο νόμο, να τον πεις και σε μας.
corsair04 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και στον δικό μου Δήμο σε post it μας τον δίνουν. Αν βρεις τέτοιο νόμο, να τον πεις και σε μας. Μου φαίνεται περίεργο να μην ξέρεις εσύ ....έχεις γνώσεις άρα δε θα υπάρχει... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-2690-1999/arthro-12-nomos-2690-1999-tirisi-protokolloy-ypiresias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα