Othal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν. Δυσκολο θεμα νομιζω. Παμε. 50αρα γραμμη η οποια μεχρι προχθες εμπενε σε ολα τα γνωστα ελληνικα torrentaδικα ξαφνικα κοβει την προσβαση στις συγκεκριμενες σελιδες και μονο. Το μοντεμ ειναι το zte zxhn h168n. Σε επικοινωνια με την εταιρια μια δεσποινις ισχυριστηκε οτι ειναι υπουργικη αποφαση και θα κοπουν σε ολους...Παπαριες λεω εγω απο μεσα μου. Ψαχνω κανονες νομους κλπ στο ιντερνετ και εννοειτε οτι δε βρισκω κατι τετοιο. Η γραμμη δεν ειναι δικια μου αλλα επειδη αφορα φιλο που δεν εχει ιδιαιτερες γνωσεις εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω τη φαση παιζει.
darkman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Othal είπε Λοιπόν. Δυσκολο θεμα νομιζω. Παμε. 50αρα γραμμη η οποια μεχρι προχθες εμπενε σε ολα τα γνωστα ελληνικα torrentaδικα ξαφνικα κοβει την προσβαση στις συγκεκριμενες σελιδες και μονο. Το μοντεμ ειναι το zte zxhn h168n. Σε επικοινωνια με την εταιρια μια δεσποινις ισχυριστηκε οτι ειναι υπουργικη αποφαση και θα κοπουν σε ολους...Παπαριες λεω εγω απο μεσα μου. Ψαχνω κανονες νομους κλπ στο ιντερνετ και εννοειτε οτι δε βρισκω κατι τετοιο. Η γραμμη δεν ειναι δικια μου αλλα επειδη αφορα φιλο που δεν εχει ιδιαιτερες γνωσεις εχω σπασει το κεφαλι μου να καταλαβω τη φαση παιζει. Αλλαζεις τους dns σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4 και εισαι οκ Δουλευει με google dns η open dns Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από darkman
Othal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 απλα αλλαζω τους DNS σε αυτους στο network connections? TCP/IP v4? η καπου στο router? thnx bro!
darkman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Othal είπε απλα αλλαζω τους DNS σε αυτους στο network connections? TCP/IP v4? η καπου στο router? thnx bro! Ναι στην καρτα δικτύου σου ειναι ποιο ευκολο βαζεις μια static ip την μασκα μετα το ρουτερ και απο κατω τους dns . κανεις τσεκ το επικύρωση κατα την εξοδο και εισαι οκ αν οχι κανε ενα restart . Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από darkman
darkman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Othal είπε δεν αλλαξε κατι :-/ Για δες στις λεπτομέρειες της καρτας πηρε τους dns μπορει να θελει ενα restart και το pc και το router σου . Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από darkman
dkmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω μετά την περσινή καταδίκη του Piratebay σιγά σιγά θα γίνει Ευρωπαϊκή οδηγία ο αποκλεισμός τέτοιων σελίδων.
Othal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 αλλαξα TCP IP v4 και v6 και λυθηκε. Thanks κυριοι
darkman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Othal είπε αλλαξα TCP IP v4 και v6 και λυθηκε. Thanks κυριοι Οταν λες αλλαξες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα