Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Apollonas25 είπε

άντε να δεχτώ το ότι αυτά περι αξιών,δικαιωμάτων και απαγορεύσεων σε μπερδεύουν

το ότι σχολιάζουμε για αυτό που εσύ λες "οφθαλμόλουτρο" άνθρωποι που ΔΕΝ παρακολουθούμε F1,σου λέει κάτι;

όχι.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Apollonas25 said:

Θύματα των πολιτικά ορθών καιρών μας, τα πασίγνωστα grid (ή pit) girls που ομόρφαιναν με την παρουσία τους τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποσυρθούν από τις πίστες της Formula 1 μέσα στο 2018.

Αν και λιγότερο αποκαλυπτικά από τα κορίτσια των αγώνων μοτοσυκλετών ή άλλων κατηγοριών του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η αμερικανική διοργανώτρια εταιρεία της Formula 1 ανακοίνωσε ότι «Το έθιμο αυτό δεν συμφωνεί με τις αξίες της εταιρείας μας και τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα» και οι φεμινίστριες ανά τον κόσμο πανηγυρίζουν για τη νίκη.  

Για την αλλαγή αυτή (γιατί "νίκη" θα τη χαρακτήριζαν μάλλον μόνο κολλημένοι εγκέφαλοι που πιστεύουν ότι η κοινωνική αλλαγή είναι zero sum game) χαίρονται (γιατί "πανηγυρίζουν" θα έλεγαν μάλλον μόνο κολλημένοι εγκέφαλοι που πιστεύουν ότι πήραν το μείον στο zero sum game) και πολλοί άλλοι εκτός από τις φεμινίστριες.

Για παράδειγμα, εγώ που δε σκέφτομαι μόνο με το πουλί μου χαίρομαι καθώς προτιμώ να ζω σε μια κοινωνία όπου δε θα χρειάζεται να εξηγήσω στην κόρη μου ότι βασικά τα grid girls υπάρχουν επειδή σε αντροκρατούμενα σπορ πάντα κάνεις καλύτερο τζίρο αν πετάξεις και μερικά μουνιά από δίπλα.

Ώπα! Τι είπα τώρα! "Μουνιά";

Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου και ποτέ κανένας δεν αναφέρθηκε στα grid girls ως "μουνιά". "Είδες αυτές τις νεαρές όμορφες κοπέλες δίπλα στο Verstappen; Είμαι σίγουρος ότι έχουν ταλέντο να διακριθούν επαγγελματικά στο μέλλον".

Επεξ/σία από defacer
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, defacer είπε

Για παράδειγμα, εγώ που δε σκέφτομαι μόνο με το πουλί μου προτιμώ να ζω σε μια κοινωνία όπου δε θα χρειάζεται να εξηγήσω στην κόρη μου ότι βασικά τα grid girls υπάρχουν επειδή σε αντροκρατούμενα σπορ πάντα κάνεις καλύτερο τζίρο αν πετάξεις και μερικά μουνιά από δίπλα.

για αρχή,ο κόσμος δε περιστρέφεται γύρω από σένα και την κόρη σου

• Thanks 2
Δημοσ.
Just now, Apollonas25 said:

για αρχή,ο κόσμος δε περιστρέφεται γύρω από σένα και την κόρη σου

Το κάνω quote για να σε φέρνω αντιμέτωπω μ' αυτό που είπες και αφότου το σβήσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, defacer είπε

Το κάνω quote για να σε φέρνω αντιμέτωπω μ' αυτό που είπες και αφότου το σβήσεις.

το κάνω παράθεση για όταν διορθώσεις το ορθογραφικό να θυμάσαι να μην γράφεις ελληνικές λέξεις στα εγγλέζικα γιατί σε μπερδεύουν 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnbond είπε

Τα κορίτσια αυτά ήταν πριν την έναρξη του αγώνα. Δε ενοχλούσαν σε κάτι ούτε αποσπούσαν τον θεατή απο τον αγώνα.

όπως πχ συμβαίνει στο ποδόσφαιρο που μέσα στον αγώνα δείχνει γυναίκες στις κερκίδες.Αυτό με ενοχλεί και εμένα γιατί είναι σε λάθος timing.

Ότι δε θα επηρεάσει άμεσα είναι αλήθεια αλλά αφαιρεί κάτι από την μαγεία και την ομορφιά του αθλήματος.

Και τα σχέδια και χρώματα αν αφαιρέσουν απο τα μονοθέσια ,μπορείς να πεις οτι κανείς δε βλέπει F1 για τα σχέδια αλλά οι αγώνες θα γίνουν πιο άσχημοι χωρίς τα σχέδια αυτά.

Είναι λεπτομέρειες που μαζεύονται.

Μόνο άντρας θα μπορούσε να διατυπώσει την ιδέα πως το πρόβλημα με τα grid girls είναι ότι.... αποσπούν τον (άντρα) θεατή από τον αγώνα.

1 ώρα πριν, Apollonas25 είπε

το κάνω παράθεση για όταν διορθώσεις το ορθογραφικό να θυμάσαι να μην γράφεις ελληνικές λέξεις στα εγγλέζικα γιατί σε μπερδεύουν 

Το διαιτητή δε το έδωσε το μπενάλτι και συγχίστηκες ε;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, totem_lost said:

Κοίτα πως κάνουνε που χάσανε το οφθαλμόλουτρο.. 

Μια φάση 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη πολλοι το πατε σε φεμινισμο vs αντιφεμινισμο:

Τα κοριτσια της F1 υπαρχουν μονο για διακοσμηση. Δεν χρειαζονται σε τιποτε αλλο περα απο να τις χαζευουν. Δεν ειναι λιγακι υποτιμητικο να σε βαζουν καπου μονο και μονο για να σε κοιτανε, ειτε αντρας ειτε γυναικα; Το ιδιο λεω και στις περιπτωσεις που γυναικες βαζουν σε παρτι αντρες ημιγυμνους, γραμμωμενους, λαδωμενους με πυρσους για να χαζεουν οι γυναικες: πχ στο λομπυ σε ενα fashion show ή σε ενα μπατσελορ παρτυ. Προσοχη δεν μιλαω για μοντελα  που παρουσιαζουν ρουχα, ή για cheerleaders που κανουν χορευτικα κι ακροβατικα. Εκει προσφερουν πραγματι υπηρεσια.

Θα αναρρωτηθει κανεις: μα και οι "γλαστες" που απλα καθονται και χαμογελαν φορωντας  κολλάν δεν προσφερουν θεαμα ή οι ημιγυμνοι νταγλαραδες στις γυναικες; ναι αλλα πρακτικα τους εχουν πει "σε πληρωνω για να σε χαζευουν, τιποτ' αλλο" Σχεδον σαν κρεας.

Μα γιατι κακο ειναι; επιλογη του ειναι να πληρωνεται καποιος μονο για να κανει την γλαστρα. Ισχυει.

Ε, επιλογη ειναι και της καθε F1 να μην συμπεριφερεται σαν βλαχοδημαρχος. Δεν ειναι δημοσιος οργανισμος, ουτε ελπιζει να βρει ως θεατες φεμινιστριες.

Μπορει στο μελλον να αποφασισει αντι να ξοδευονται χιλιαρικα στον σαμπανιοπολεμο να κραταει το κοστος αυτο και να φωναζει πχ παιδια καποιου ιδρυματος ή οργανισμου να τους μπουγελωνουν με μανικες νερου και να παιρνουν συμβολικα το ποσο που προοριζοταν για τον συλλογο τους. Ακουγεται χαζο ετσι πως το λεω προχειρα το ξερω, δεν θα το εκανε ετσι αλλα το σκεπτικο παρουσιαζω.

Γενικοτερα αν δειτε υπαρχουν δυο τασεις στα πολλα λεφτα: η μια ειναι η επιδειξιμανια, φανταστειτε Trump, χριστουγεννα Πατουλη, νεοπλουτους gangsta με μπικινια, χρυσαφικα, γιγαντια λογοτυπα Gucci κλπ.
Η δευτερη η πιο σοφιστικες ας πουμε ειναι: εχω τοσα λεφτα και επιτυχια που δεν με ενδιαφερει να εντυπωσιασω τριτους και θα φοραω ακριβα ρουχα που δεν φαινεται η μαρκα, μινιμαλ διακοσμηση και θα προωθω τις κοινωνικες μου ευαισθησιες.

Δικαιωμα της formula 1 να το παει σε λιγοτερο "γεια σου κιτσο μου λεβεντη, κοιτα success=money, εχουμε και μπανικες γκομενες αμα λαχει" αισθητικη

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsifotis είπε

Επειδη πολλοι το πατε σε φεμινισμο vs αντιφεμινισμο:

εμείς το πάμε;

το κείμενο το διάβασες;

διοργανώτρια εταιρεία της Formula 1 ανακοίνωσε ότι «Το έθιμο αυτό δεν συμφωνεί με τις αξίες της εταιρείας μας και τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα»"

σίγουρα κατάλαβες τι έγινε;

Δημοσ.

Υποκριτές του κερατά.

Θα τα βγάλουν από την πίστα και θα τα μαζέψουν όλα μέσα στα Ξενοδοχεία στις πριβέ αίθουσες  μαγαζιά που γίνονται τα πάρτυ των οργίων πριν και μετά τους αγώνες.Στο Μονακό ειδικά τα μαζεύουν καμιά 10αριά μέρες πριν και 3-4 μετά να το χορτάσουν.Ξενύχτι - coca - σεξ - ποτό και τους πείραξε αυτό που θα βγει με το κοντό σορτσάκι ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...