Apollonas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Θύματα των πολιτικά ορθών καιρών μας, τα πασίγνωστα grid (ή pit) girls που ομόρφαιναν με την παρουσία τους τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποσυρθούν από τις πίστες της Formula 1 μέσα στο 2018. Αν και λιγότερο αποκαλυπτικά από τα κορίτσια των αγώνων μοτοσυκλετών ή άλλων κατηγοριών του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η αμερικανική διοργανώτρια εταιρεία της Formula 1 ανακοίνωσε ότι «Το έθιμο αυτό δεν συμφωνεί με τις αξίες της εταιρείας μας και τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα» και οι φεμινίστριες ανά τον κόσμο πανηγυρίζουν για τη νίκη. 1 2
mylo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ας κοιτάξουν να βελτιώσουν το άθλημα που το θέαμα χει γίνει για το @@@ και μετά ας μιλήσουμε και για τα κορίτσια του grid 3 1
johnbond Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Όχι οτι με ενδιαφέρει το θέμα ,αφού F1 έχω να δω απο την εποχή του σουμάχερ, αλλά είμαι βέβαιος οτι μόνο αρνητικές επιπτώσεις θα έχει στο άθλημα. Εκτός και αν το τηλεοπτικό κοινό της F1 είναι 60άρες μυστακοφόρες φεμινίστριες που δε θέλουν να δουν όμορφες χαμογελαστές γυναίκες. 3
Apollonas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 το θέμα είναι ότι δημιουργούν κακό προηγούμενο ότι άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου ότι έγινε η κακή αρχή
dollyyy19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 δεν συμφωνεί με τις αξίες της εταιρείας μας και τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα ,ειπε μια αμερικανικη εταιρια που στον βωμο του κερδους,οχι μονο πουλανε την ψυχη τους στον διαολο,αλλα κανουν και 100ετη συμβολαιο.τοσο σιγουροι ειναι........νο προμπλεμα,εχω να παρακολουθησω φ1 απο τον μαιο του 94 3
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, johnbond είπε Όχι οτι με ενδιαφέρει το θέμα ,αφού F1 έχω να δω απο την εποχή του σουμάχερ, αλλά είμαι βέβαιος οτι μόνο αρνητικές επιπτώσεις θα έχει στο άθλημα. Εκτός και αν το τηλεοπτικό κοινό της F1 είναι 60άρες μυστακοφόρες φεμινίστριες που δε θέλουν να δουν όμορφες χαμογελαστές γυναίκες. Ούτε εγώ βλέπω αλλά δε νομίζω να επηρεάσει η συγκεκριμένη απόφαση. Αυτοί που βλέπουν θα συνεχίσουν να βλέπουν. Δε νομίζω να βλέπει κανείς αποκλειστικά για τις κοπέλες! Για την απόφαση δεν ξέρω αν έχει νόημα, τι θα κάνουν όλες αυτές; Πιθανό να καταλήξουν κάπου χειρότερα...λες και το κάνανε με το ζόρι αυτό! 1 1
Kostasspil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, zio10 said: Δε νομίζω να βλέπει κανείς αποκλειστικά για τις κοπέλες! Καλα προφανως, ειναι σαν να λες δε βλεπω πλεον μπασκετ επειδη κοπηκαν οι cheerleaders. Σε καθε περιπτωση παντως, η αποφαση ειναι για γελια. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Aρκουδέηδες! ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ! 4
johnbond Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Ούτε εγώ βλέπω αλλά δε νομίζω να επηρεάσει η συγκεκριμένη απόφαση. Αυτοί που βλέπουν θα συνεχίσουν να βλέπουν. Δε νομίζω να βλέπει κανείς αποκλειστικά για τις κοπέλες! Για την απόφαση δεν ξέρω αν έχει νόημα, τι θα κάνουν όλες αυτές; Πιθανό να καταλήξουν κάπου χειρότερα...λες και το κάνανε με το ζόρι αυτό! Τα κορίτσια αυτά ήταν πριν την έναρξη του αγώνα. Δε ενοχλούσαν σε κάτι ούτε αποσπούσαν τον θεατή απο τον αγώνα. όπως πχ συμβαίνει στο ποδόσφαιρο που μέσα στον αγώνα δείχνει γυναίκες στις κερκίδες.Αυτό με ενοχλεί και εμένα γιατί είναι σε λάθος timing. Ότι δε θα επηρεάσει άμεσα είναι αλήθεια αλλά αφαιρεί κάτι από την μαγεία και την ομορφιά του αθλήματος. Και τα σχέδια και χρώματα αν αφαιρέσουν απο τα μονοθέσια ,μπορείς να πεις οτι κανείς δε βλέπει F1 για τα σχέδια αλλά οι αγώνες θα γίνουν πιο άσχημοι χωρίς τα σχέδια αυτά. Είναι λεπτομέρειες που μαζεύονται. 3
Apollonas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, zio10 είπε Για την απόφαση δεν ξέρω αν έχει νόημα, τι θα κάνουν όλες αυτές; Πιθανό να καταλήξουν κάπου χειρότερα...λες και το κάνανε με το ζόρι αυτό! αυτό πάλι που το πας; πηγαίνανε τα κορίτσια,κουνούσαν κάτι σημαίες,ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο και βγάζαν χιλιάρικα τώρα τι; γι αυτό λέω ότι αυτά τα φασιστικά κινήματα που οι οπαδοί τους στερούνται λογικής,είναι μισανθρωπικά και με προσχήματα καταστρέφουν την κοινωνία 3
totem_lost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα πως κάνουνε που χάσανε το οφθαλμόλουτρο.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από totem_lost
orck Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Σαν να διαβαζω επιχειρηματα οτι το αθλημα εχασε με την απαγορευση των προιοντων καπνου "εχασαν το χρωμα και το στιγμα τους οι αγωνες απο τοτε που δεν εβλεπες την επιγραφη Marlboro στο φτερο των μονοθεσιων" Τι σχεση εχει η Φ1 με Αμερικη, εκει δεν εχουν τις κυκλικες διαδρομες;
Apollonas25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, totem_lost είπε Κοίτα πως κάνουνε που χάσανε το οφθαλμόλουτρο.. άντε να δεχτώ το ότι αυτά περι αξιών,δικαιωμάτων και απαγορεύσεων σε μπερδεύουν το ότι σχολιάζουμε για αυτό που εσύ λες "οφθαλμόλουτρο" άνθρωποι που ΔΕΝ παρακολουθούμε F1,σου λέει κάτι;
Gtr34 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Σιγά την απώλεια... Με την προσθήκη του Halo να δω τι θα κάνουμε.Το οποίο είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των οδηγών αλλά τελείως αντιτηλεοπτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις