Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα χρειαστεί μέσα στους επόμενους μήνες να προβώ σε αγορά κάποιου iPad. Εγώ γενικά είμαι χρήστης Android και θεωρώ μεγάλο Rip Off τα προϊόντα τους όμως οι εφαρμογές που θα χρειαστώ για το αντικείμενο μου δουλεύουν καλύτερα σε Ipads. Ξέρω ποιο μοντέλο θα αγοράσω και ποια έκδοση, η απορία μου είναι από που να το αγοράσω έτσι ώστε να μου κοστίσει όσο το δυνατόν φθηνότερα και χωρίς βέβαια να χάσω εγγυήσεις κτλ μιας και προφανώς το κόστος αγοράς θα είναι 500€+ για 128gb και 4G. Τα μαγαζιά στο σκρουτζ να τα φοβάμαι ειδικά αυτά που λένε ότι δίνουν αντάπτορα ρεύματος? Την εγγύηση την αναλαμβάνουν αυτοί ως κατάστημα ή η επίσημη αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα? Υπάρχει μήπως κάποιο μαγαζί από Ευρώπη που να στέλνει εδώ Ελλάδα? Έχω ξανά αγοράσει από μαγαζιά στο σκρουτζ αλλά μόνο κινητά αντροιντ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω τις γνώμες σας και τις εμπειρίες σας, συγνώμη αν το θέμα βρίσκεται σε λάθος κατηγορία.
atheatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Τα προϊόντα Apple καλύπτονται από παγκόσμια εγγύηση ενός έτους. Ο ανταπτορας ρεύματος είναι βασικό εργαλείο για αυτούς που ταξιδεύουν σε ξένες χώρες και δεν ξέρω γιατί πρέπει να τον φοβάσαι ή τα μαγαζιά που το προσφέρουν. Επίσημη τεχνική υποστήριξη από την infoquest στην Ελλάδα. Δηλαδή και ένας τουρίστας που ήρθε Ελλάδα με το iPhone σε αυτήν θα πάει άσχετα αν δεν το πήρε από εδώ ,όπως και εσυ επίσης αν ποτέ ταξιδέψεις με την συσκευή σου θα το πας στο αντίστοιχο service της χώρας που επισκέφθηκες. Όποτε πάλι δεν ξέρω γιατί φοβάσαι την αγορά από εξωτερικό στην οποία θα το βρεις και φθηνότερα από Ελλάδα. Τωρα για μαγαζιά από Ευρώπη που στέλνουν εδώ Ελλάδα πρέπει να αναζητήσεις εσυ ο ίδιος αν και για μένα κορυφή είναι το Amazon. Καλο είναι , αφού ερωτήσεις σου είναι οι περισσότερες εμπορικού χαρακτήρα να αναζητήσεις στα αντίστοιχα thread. Το iPad είναι κάτι το ξεχωριστό αλλά όχι σε βαθμό που να το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα που έχεις αγοράσει. Δηλαδή τα ίδια που ισχύουν εμπορικά σε άλλα προϊόντα ισχύουν και εδώ όποτε δεν χρειάζεται να πανικοβαλεσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 σε ευχαριστω για την απαντηση σου, απο αμαζον που εχω ψαξει αγγλιας και γερμανιας αντιστοιχα δεν στελνουν ελλαδα για καποιο λογο. επισης απο αλλα φορουμ που εψαξα λιγο ελεγαν οτι υπαρχει περιπτωση "παραεισαγωγη" προιοντα να μην καλυπτονται απο εγγυηση για αυτο ρωτησα για τα μαγαζια που προσφερουν ελληνικο ανταπτορα. προφανως πουλανε προιον που προοριζοταν για αλλη χωρα με διαφορετικο βυσμα
atheatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως έπεσες στα συγκεκριμένα καταστήματα στο Amazon, γιατί το Amazon Αγγλίας και Γερμανίας μια χαρά στέλνουν στην Ελλάδα. Μπορει να μην βρήκες κατάστημα για το συγκεκριμένο iPad που ψάχνεις τώρα, αλλά σε πληροφορώ ότι τα Χριστούγεννα αγόρασα μεταχειρισμένο iPad Pro 9.7 128 4g σε άριστη κατάσταση με εγγύηση 12μηνων Amazon στην τιμή των 600 ευρώ με τα έξοδα απόστολης, από το Amazon de. Όποτε το «δεν στέλνουν» είναι σχετικό.... ΥΓ. Τα προϊόντα Apple είναι τις περισσότερες φορές παγκόσμια. Τα χαρακτηρίστηκα τους καλύπτουν την χρήση σε διαφορετικές χώρες και αν δεν προορίζονταν για την Ελλάδα δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιήσει κάποιος στην Ελλάδα και να έχει service στην Ελλάδα. Στο εξήγησα με απλό παράδειγμα. Αν κάποιος που επισκέπτεται την Ελλάδα με το iPad του πάει στην infoquest και αυτή του πει δεν στο φτιάχνω γιατί είσαι ξένος και το πήρες στο εξωτερικό, το πιο πιθανό είναι να φάει χεσιμο από την Apple μετά από καταγγελία και να πάψει να είναι επίσημο service.... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από atheatos
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 γνωριζω οτι στελνοθν, εχω αγορασει και εγω απειρες φορες απο ολα τα γνωστα και αγνωστα ονλαιν μαγαζια. αλλα σαν επισημο καταστημα και οχι ιδιωτης πωλητης, σε οσα εχω μπει και για διαφορετικο μοντελο γραφουν "does not ship to greece". παρολα αυτα σε ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με την παγκοσμια εγγυηση, θα το κοιταξω γιατι πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
atheatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, riptor01 είπε γνωριζω οτι στελνοθν, εχω αγορασει και εγω απειρες φορες απο ολα τα γνωστα και αγνωστα ονλαιν μαγαζια. αλλα σαν επισημο καταστημα και οχι ιδιωτης πωλητης, σε οσα εχω μπει και για διαφορετικο μοντελο γραφουν "does not ship to greece". παρολα αυτα σε ευχαριστω για την πληροφορια σχετικα με την παγκοσμια εγγυηση, θα το κοιταξω γιατι πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Και αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει, αν ισχύσει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ο γεωγραφικός αποκλεισμός είναι κάτι που βολεύει κάποια συμφέροντα αλλά δεν είναι σωστό.
onelonelystar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 1:35 ΜΜ, riptor01 είπε θεωρώ μεγάλο Rip Off τα προϊόντα τους όμως οι εφαρμογές που θα χρειαστώ για το αντικείμενο μου δουλεύουν καλύτερα σε Ipads. Μόλις εξήγησες το λόγο γιατί σκάμε τόσα λεφτά σε προιόντα Apple! 😊 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, onelonelystar είπε Μόλις εξήγησες το λόγο γιατί σκάμε τόσα λεφτά σε προιόντα Apple! 😊 εεεεε ναι εδω φταινε ξεκαθαρα οι developers, ολοκληρο industry εχει εξελιχθει γυρω απο το iOS γιατι οι αμερικανοι εριξαν το βαρος στο τοπικο τους παλιο καλο προιον!!!
kuzko21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Γιατι η Microsoft και η Google τι ειναι, κινεζικες?
kriosgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/2/2018 στις 3:09 ΜΜ, kuzko21 είπε Γιατι η Microsoft και η Google τι ειναι, κινεζικες? Όχι δεν είναι αλλά για κάμποσες δεκαετίες η Ευρώπη αγνοούσε παντελώς τα Mac ενώ στην Αμερική αν πρόσεχες σε ταινίες τους και φωτογραφίες 9 στα 10 κομπιούτερ ήταν Mac. Εκείνη την εποχή που αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Apple ήταν η Rainbow για όποιον θυμάται... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από kriosgr
haris013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 με ενδιαφέρει να πάρω μια συσκευή για content consuming (netflix, browsing) καθώς και για ανάγνωση ebooks. Θα με βόλευε να το πέρνω στη σχολή αντί για λάπτοπ ώστε να βλέπω και να επεξεργάζομαι έγγραφα. Μπορεί να μπεί πληκτρολόγιο; Σκέφτομουν το ipad 9,7 32gb όπου έχει αρκετά καλή τιμή. Θα κάνω τη δουλειά μου ή δεν είναι το προιον αυτό για την παραπάνω χρήση; Σκέφτουν ipad για λόγους ευχριστίας στο μέγεθος καθώς και δυνατής μπαταρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα