ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα γνωρίζετε πως γίνεται να εγκαταστήσω το football manager touch στο oneplus 3t? Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι συμβατό μόνο με συγκεκριμένα μοντέλα tablet αλλά πιστεύω ότι από θέμα χαρακτηριστικών το κινητό μου το τρέχει για πλάκα. Επομένως ψάχνω έναν τρόπο να ξεγελάσω το play store ώστε να νομίζει ότι έχω ταμπλετ και να μου επιτρέψει να το κατεβάσω.
ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αυτό δεν κάνει 21.99€ ? Ναι αυτό είναι.
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Πιστευω ειναι θεμα ιντσων.... Δεν νομιζω οτι θα το ξεγελασεις
ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Πιστευω ειναι θεμα ιντσων.... Δεν νομιζω οτι θα το ξεγελασεις Δεν νομίζω καθώς έχω διαβάσει ότι δούλεψε σε s7 edge
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία αυτό δηλαδή..... Υπόψην έχω redmi note 4 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ωραία αυτό δηλαδή..... Υπόψην έχω redmi note 4 Όχι δεν είναι αυτό εγώ θέλω το Touch όχι το Mobile. Το touch είναι σαν την έκδοση του PC και έχει 3D match engine. https://play.google.com/store/apps/details?id=sportsinteractive.fmt18 Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση ειδικά χωρίς root. Έχει χρησιμοποιέισει κανείς το Wine στο android? Το football manager πατάει πάνω σε OpenGL οπότε λογικά πάντα δεν θα έχω πρόβλημα να τρέξω την έκδοση για το PC.
mr.robot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ASTOU είπε Καλημέρα γνωρίζετε πως γίνεται να εγκαταστήσω το football manager touch στο oneplus 3t? Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι συμβατό μόνο με συγκεκριμένα μοντέλα tablet αλλά πιστεύω ότι από θέμα χαρακτηριστικών το κινητό μου το τρέχει για πλάκα. Επομένως ψάχνω έναν τρόπο να ξεγελάσω το play store ώστε να νομίζει ότι έχω ταμπλετ και να μου επιτρέψει να το κατεβάσω. είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει μια εφαρμογή που επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις και αλλάζεις ανάλυση διαστάσεις κλπ, ίσως δεν βοηθήσει.. έδωσα μια ιδέα.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από mr.robot
ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mr.robot είπε https://moddroid.com/football-manager-touch-2018.html δοκίμασε αυτό το APK δεν χάνεις κάτι, κάτω κάτω λέει Download now .. ωστόσο είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει μια εφαρμογή που επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις και αλλάζεις ανάλυση διαστάσεις κλπ, ίσως δεν βοηθήσει.. έδωσα μια ιδέα.. δοκίμασε το apk και πες μου Το έχω δει το συγκεκριμένο, το download now δεν συνδέεται με κάποιο λινκ, πιο πολύ για κάχτης του σαιτ φαίνεται...
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, mr.robot είπε https://moddroid.com/football-manager-touch-2018.html δοκίμασε αυτό το APK δεν χάνεις κάτι, κάτω κάτω λέει Download now .. ωστόσο είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει μια εφαρμογή που επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις και αλλάζεις ανάλυση διαστάσεις κλπ, ίσως δεν βοηθήσει.. έδωσα μια ιδέα.. δοκίμασε το apk και πες μου Σβήσε το link απαγορεύεται.
ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Σβήσε το link απαγορεύεται. Το θέμα μου δεν είναι να το κατεβάσω δωρεάν, πάντα αγοράζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν... Και ειδικά στην SI δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ .
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ASTOU είπε Το θέμα μου δεν είναι να το κατεβάσω δωρεάν, πάντα αγοράζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν... Και ειδικά στην SI δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ . Δεν το είπα για σένα. Το μόνο που βρήκα είναι αυτό https://www.doctorandroid.gr/2017/12/download-all-apps-on-all-devices.html?m=1 δεν ξέρω αν πιάσει..... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123 1
mr.robot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σβήσε το link απαγορεύεται. ευχαριστω αλλα μην με φας !! με θελω !!
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mr.robot είπε ευχαριστω αλλα μην με φας !! με θελω !! Έχω φάει,άλλη φορά.....
mr.robot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Έχω φάει,άλλη φορά..... legolas και ετσι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα