ASTOU Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα γνωρίζετε πως γίνεται να εγκαταστήσω το football manager touch στο oneplus 3t? Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι συμβατό μόνο με συγκεκριμένα μοντέλα tablet αλλά πιστεύω ότι από θέμα χαρακτηριστικών το κινητό μου το τρέχει για πλάκα. Επομένως ψάχνω έναν τρόπο να ξεγελάσω το play store ώστε να νομίζει ότι έχω ταμπλετ και να μου επιτρέψει να το κατεβάσω.
asdfaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ASTOU είπε Καλημέρα γνωρίζετε πως γίνεται να εγκαταστήσω το football manager touch στο oneplus 3t? Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι συμβατό μόνο με συγκεκριμένα μοντέλα tablet αλλά πιστεύω ότι από θέμα χαρακτηριστικών το κινητό μου το τρέχει για πλάκα. Επομένως ψάχνω έναν τρόπο να ξεγελάσω το play store ώστε να νομίζει ότι έχω ταμπλετ και να μου επιτρέψει να το κατεβάσω. Για να το τρεξεις πρεπει να ειναι συμβατο με το κινητο σου και το android σου. Ο μονος τροπος ειναι αυτος που εχει φτιαζει το game να το κανει συμβατο για το κινητο σου και για το android που εχεις. Οτι και να κανεις ειναι θεμα συμβατοτητας το playstore ειναι store οχι developer του game για να το κανει να τρεχει σε αλλα κινητα και αλλες εκδοσεις android. Εδω λεει που εχει support http://www.footballmanager.com/news/football-manager-touch-2018-compatibility-list Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα