CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Χθές αγόρασα απο ένα μαγαζί με μηχανές ένα κράνος XL αντί για Large και το κατάλαβα σήμερα ,επειδή μετα απο μερικές ώρες χρήσης άνοιξαν χαλαρωσαν τα αφρολεξ και όταν κουναω το κεφαλι μου αίσθάνομαι το κράνος να έχει ένα μικρό κενό και κουνιεται όταν κουνάω το κεφάλι μου.Το κράνος έκανε 70 € και έχω κόψει το καρτελάκι που είχε .Τωρα μπορώ να το γυρίσω πίσω αύριο που είναι Δευτέρα να πάρω το Large? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT
Sheogorath Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Δύσκολα έως αδύνατον, αλλά δοκιμάζεις. 70 ευρώ για κάτι που κάποια στιγμή (πιθανοκρατικά σίγουρο) θα σου σώσει την ζωή, είναι λίγα. Εκτός αν μιλάμε για 50άρι σκούτερ.
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Καλησπέρα, Δύσκολα έως αδύνατον, αλλά δοκιμάζεις. 70 ευρώ για κάτι που κάποια στιγμή (πιθανοκρατικά σίγουρο) θα σου σώσει την ζωή, είναι λίγα. Εκτός αν μιλάμε για 50άρι σκούτερ. Αμα τους πω ,"τελικά μου ειναι μεγάλο το κράνος και αν γίνεται να σας δωσω 15-20€ και το αλλάξω με ένα μικρότερο ίδιας τιμής"?
mp123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μεγάλο λαμογια αυτός που σου το πούλησε. Από την άλλη εσύ δεν είδες πως πρέπει να εφαρμόζει το κράνος;
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Μεγάλο λαμογια αυτός που σου το πούλησε. Από την άλλη εσύ δεν είδες πως πρέπει να εφαρμόζει το κράνος; Επειδή αυτά τα μαξιλαράκια στην αρχή είναι σφιχτα όταν το φορας το κράνος για πρώτη φορά δεν το καταλαβα αμέσως αλλά την επομενη μερα που ανοίξανε λίγο απο την χρήση και το κεφαλι μου "κολυμπαει μέσα"στο κράνος
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Θα μπορούσες να γεμίσεις τα κενά με λίγη εφημερίδα 1
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Είχα και εγώ με το προηγούμενο το ίδιο πρόβλημα.Το χειμώνα φορούσα μία κουκούλα από μέσα και ήταν οκ.Το καλοκαίρι έπλεε λίγο.
teddy71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Το σωστο μεγεθος περα απο το θεμα ανεσης εχει σχεση και την ασφαλεια. Οποτε η μονη λυση αγορά καινουριου ειτε με επιστροφή του μεγαλου κρανους ειτε χωρις. Αν ειναι δυνατη αλλαγη εξαρταται απο την πολιτική του καταστήματος.
Adrian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή την έχω κάνει αυτή την δουλειά (αξεσουάρ μοτο) περίπου 20 χρόνια το βλέπω πολύ απίθανο να μην δεχτεί το κατάστημα να στο αλλάξει. Πήγαινε μίλα τους, με ωραίο τρόπο πάντα, και θα βρεθεί λύση. Έχω να ασχοληθώ αρκετό καιρό αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Adrian 1
to pezo mou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 φΊλε μου αποδείξει δεν έχεις? εδώ γερμανία, βασικά κανονισμός της ΕΕ είναι να μπορείς να γυρίσεις πίσω οτιδήποτε εντός 14 μερών 1
webparts Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, tarantules είπε Θα μπορούσες να γεμίσεις τα κενά με λίγη εφημερίδα Ισως το χειροτερο σχολιο που εχω διαβασει,καθως μιλαμε για κατι πολυ σοβαρο,τη σωστη εφαρμογη του κρανους. Ελπιζω να τρολαρεις,που και παλι εισαι απαραδεκτος. 1
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, webparts είπε Ισως το χειροτερο σχολιο που εχω διαβασει,καθως μιλαμε για κατι πολυ σοβαρο,τη σωστη εφαρμογη του κρανους. Ελπιζω να τρολαρεις,που και παλι εισαι απαραδεκτος. Εντάξυ μωρέ το είπα για να ευθυμήσουμε λιγάκι.Απλά ξέχασα να τελειώσω τη φράση με φατσούλα. Το κράνος ξέρω οτι πρέπει να εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι γιατί διαφορετικά είναι χειρότερο ακόμα και από το να μην φοράς καθόλου. Πάντως συγνώμη αν σε αναστάτωσε το σχόλιό μου... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από tarantules
webparts Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, tarantules είπε Εντάξυ μωρέ το είπα για να ευθυμήσουμε λιγάκι.Απλά ξέχασα να τελειώσω τη φράση με φατσούλα. Το κράνος ξέρω οτι πρέπει να εφαρμόζει τέλεια στο κεφάλι γιατί διαφορετικά είναι χειρότερο ακόμα και από το να μην φοράς καθόλου. Πάντως συγνώμη αν σε αναστάτωσε το σχόλιό μου... Επρεπε να βαλεις τη φατσουλα,ξερεις ποσα τετοια εχουν γινει,ποσα σπιτια εχουν κλεισει επειδη καποιος δεν εβαλε φατσουλα; Υπερεβαλλα για να δωσω εμφαση,δε με αναστατωσε τοσο.
DrLo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, mp123 είπε Μεγάλο λαμογια αυτός που σου το πούλησε. Από την άλλη εσύ δεν είδες πως πρέπει να εφαρμόζει το κράνος; Ναι, του φούσκωσε το κεφάλι του άλλου για να τον κάνει να πιστέψει ότι είναι εντάξει γιατί δεν είχε μικρότερα να πουλήσει ... Τι άλλη χαζομάρα θα διαβάσω στο insomnia ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα