Damachi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Προχτές δε την είχε καταδικάσει δικαστήριο ότι δε πληρώνει δικαιώματα ;
christos4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε Ωραιο το Spotify αλλά οσο το Google Music μου επιτρέπει να ανεβαζω τα δικα μου τραγουδια δεν φευγω απο εκει. Κρίμα γιατι το Spotify ειναι ευκολοτερο στο να ανακαλυπτεις νεα μουσικη https://support.spotify.com/gr/using_spotify/features/listen-to-local-files/ μπορείς να ανεβάσεις από τον υπολογιστή και για να τα ακούς μετά από όλες τις συσκευές (μόνο για επί πληρωμή συνδρομητές)
imvrios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Είμαι συνδρομητής του Google Play Music λόγω του δωρεάν hosting της αρχείων μουσικής μου. Κρίμα που το Spotify δε προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό, θα ήμουν πελάτης του λόγω των πολύ περισσότερων επιλογών διαχείρισης και sharing των playlists που διαθέτει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, christos4 said: https://support.spotify.com/gr/using_spotify/features/listen-to-local-files/ μπορείς να ανεβάσεις από τον υπολογιστή και για να τα ακούς μετά από όλες τις συσκευές (μόνο για επί πληρωμή συνδρομητές) xmm εχω δει οτι εχει local files αλλα η απορια μου ειναι μια. Ας πουμε εχω την Χ playlist στην οποια εχω ενα τραγουδι synced που δεν υπαρχει στο spotify και το εχω απο local. Τι γινεται αν αλλαξω υπολογιστη; Θα χαθουν τα τραγουδια απο την playlist; Γιατι σε μερικους μηνες θα ειμαι μονιμα εξωτερικο και δεν θα εχω το PC μου αλλα laptop. Στο Google Music τα εχει στο cloud
papavas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ας βάλει διαφημίσεις (διακριτικά) και στις συνδρομές. Μόνο έτσι...
christos4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε xmm εχω δει οτι εχει local files αλλα η απορια μου ειναι μια. Ας πουμε εχω την Χ playlist στην οποια εχω ενα τραγουδι synced που δεν υπαρχει στο spotify και το εχω απο local. Τι γινεται αν αλλαξω υπολογιστη; Θα χαθουν τα τραγουδια απο την playlist; Γιατι σε μερικους μηνες θα ειμαι μονιμα εξωτερικο και δεν θα εχω το PC μου αλλα laptop. Στο Google Music τα εχει στο cloud δεν έχω δυστυχώς δεύτερο pc εδώ για να το τεστάρω.. βλέπω όμως ότι πχ για να μπουν στο κινητό θέλει να είσαι στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή. τα κατεβάζεις στο κινητό και είσαι οκ μετά. άρα μάλλον δεν πάνε cloud, αλλά μένουν στον υπολογιστή... αν βρω υπολογιστή θα κάνω ένα τεστ και θα σου πω
antwnella79 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Abudi είπε Μα......αφού καταγράφει ζημιές... Νομίζω ότι αναφέρεται στο κόστος λειτουργικών ζημιών και πόσο αυξήθηκε το ποσοστό αυτών, κάτι ξεχωριστό από το σύνολο του τζίρου και των κερδών, κάποιο λάθος νομίζω κάνει κάποιος από τους δύο μας, εγώ πάντως βλέπω κέρδος και αρκετό μάλιστα, όσο το έψαξα και αλλού 1
overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, imvrios είπε Είμαι συνδρομητής του Google Play Music λόγω του δωρεάν hosting της αρχείων μουσικής μου. Κρίμα που το Spotify δε προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό, θα ήμουν πελάτης του λόγω των πολύ περισσότερων επιλογών διαχείρισης και sharing των playlists που διαθέτει. Μολις 1 ποστ πριν το δικο σου.
morgoth666 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 To Spotify και ζημιογονο ειναι και πληρωνει ψιχουλα τους καλλιτεχνες (δεν μιλαμε για βαρια ονοματα). Το προβλημα προφανως ειναι οτι η μουσικη βιομηχανια απαιτει ενα σκασμο για δικαιωματα απο τα οποια ελαχιστα πανε στους καλλιτεχνες. Μεχρι να τελειωσει αυτο το νταβατζηλικι απο τις δισκογραφικες δεν προκειται να δουμε προκοπη και ειναι κριμα γιατι πλεον το streaming ειναι το μονο μοντελο που βγαζει νοημα.
AliasAndrew Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, nectons είπε Λογικά δεν πληρώνει δικαιώματα? Αλλά δεν είναι μόνον εκεί τα έξοδα... Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να έχει τρομερά λειτουργικά έξοδα στους servers με τόσα μύρια συνδρομητών! Μιλάμε για άπειρα τεραμπάιτς ημερησίως μοίρασμα... ποιος ξέρει πόσους σέρβερς θα έχει μια τέτοια υπηρεσία! Tα ποσα που δινει στους καλλιτεχνες ειναι γελοια
Twoface Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, antwnella79 είπε Εδώ λέει για 1δις τζίρο το τρίτο τρίμηνο και για ζημιές 300εκ τον χρόνο, το ότι μπαίνει και μέσα από που ακριβώς προκύπτει? 🤔 Άλλο τζίρος άλλο κέρδος !!
papadakn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 πάντως ήμουν για χρόνια συνδρομητής του αλλά λόγω του ότι δεν έχει εφαρμογή για apple watch "αναγκάστηκα" να πάω στο Apple Music. Το spotify ειναι σαφώς καλύτερη υπηρεσία αλλά...
Antiriad Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 5:08 ΠΜ, kargo130 είπε Για το youtube δεν ειναι ευκολα να βρεις στοιχεια αλλα τα τελευταια που ειχα διαβασει πριν 1,5 χρονο ελεγαν οτι η google ακομα δεν ειχε καταφερει να το κανει κερδοφορο. Αμα βρω λινκ θα δωσω. Το Youtube στηρίζεται εξ ολοκλήρου από την Google. Άμα παρατηρήσεις έχουν σταδιακά μειώσει τις απολαβές των Youtubers. Για να μπορέσει κάποιος να μπορεί να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι θα πρέπει να έχει πάνω από 500,000 Subscribers και νομίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Έχει καταντήσει σαν το Bitcoin όπου ο βαθμός δυσκολίας για να βγάλει κάποιος χρήμα γίνεται όλο και μεγαλύτερος με αποτέλεσμα πολλοί Youtubers να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στην παραγωγή νέου Content. Μόλις σκάσει η φούσκα πολύ σαβούρα θα φύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα