Shinji ikari Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ειδα αυτο το πραγμα τυχαια σε ενα κτιριο, ξερει καποιος τι ειναι?
nectons Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Ειδα αυτο το πραγμα τυχαια σε ενα κτιριο, ξερει καποιος τι ειναι? Μια απλή ψηφιακού σήματος κεραία για digea. Συνήθως συνοδεύει μικρά USB tuners για κινητά αλλά με την κατάλληλη προέκταση χρησιμεύει και για την τηλεόραση όπου αν βρίσκεσαι σε ευνοϊκό σημείο πιάνει τέλεια τα πάντα.
timos71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μοιάζει με κεραία λήψης τηλεοπτικού σήματος από αυτές τις μικρές που έχουν τα usb receiver για τον υπολογιστή αλλά δεν είμαι σίγουρος. Edit: με πρόλαβε ο nectons Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από timos71
Shinji ikari Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω αλλα τωρα σε τι χρησιμεύει το να βγαινει απο ενα κουτι της δεη?
timos71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 6 hours ago, Shinji ikari said: Ευχαριστω αλλα τωρα σε τι χρησιμεύει το να βγαινει απο ενα κουτι της δεη? Μπορεί να ήταν ο μόνος τρόπος να βγεί έξω από το σπίτι χωρίς να τρυπάνε τοίχους. Τώρα γιατί να έχει τέτοια κεραία και όχι κάποια εξωτερική αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη της.
Shinji ikari Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Βγαινει απο ενα μικρο τσιμεντενιο κουτι που ειναι υποσταθμος της δεη. Σε τι μπορει χρησιμευει εκει?
jkoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί να είναι κεραία GSM για κάποια συσκευή μέσα στον υποσταθμό. 1
Lost_Horizon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Πρεπει να ειναι μια απλη παντοκατευθυντικη κεραια που εκπεμπει ή στελνει στα UHF ή VHF. Το τι κανει εκει μπορει να ειναι το οτιδηποτε. Μπορει να ανταλλασσει δεδομενα συνδεμενη σε καποια ιδιοκατασκευη με Arduino, μεχρι το οτιδηποτε.
Damachi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κεραία GSM για να μετράει τι τη ρευματοκλοπη ; Μονό σε φωτοβολταϊκά εχω δει να χρειάζεται τηλεμετρία για να βλέπεις πόσο βγάζει η φάρμα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Damachi
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 και εγω σε vhf εχω μια τετοια για εξωτερικη στο αυτοκίνητο για το κυνηγι-ψαρεμα (πιανει σα μαγνητης πανω στο μεταλλο)... πιο πιθανό να μεταδίνουν καποια πληροφορία σε vhf-uhf κλπ παρα τηλεορασης
mad-proffessor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στο ebay και στο aliexpress κυκλοφοράει πολύ η κεραιούλα σαν gsm. Ψάχνοντας να πάρω κάποιες wifi κεραίες για τη κάρτα μου σύχνα στις αναζητήσεις μου την έβρισκα.
Lost_Horizon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 εγω εχω χρησιμοποιησει σχεδον ιδια για συστημα τηλεμετριας με ραδιοκυματα μεσω ειδικου module και μικροελεγκτη, για αποστολη και ληψη δεδομενων σε μια αποσταση 1 χιλιομετρου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα