Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το νεο μου παιχνιδι...γκουχ κινητό.

Προσπαθώ να κάνω cast απο την συσκευή στην Samsung Smart TV αλλά δεεεεεν.

Συνδέεται με αρκετή δυσκολία, κάποιες φορές και καθόλου και οταν συνδέεται λειτουργεί μόνο με screen mirroring και έχει tearing στην TV στα χρώματα, στην ανάλυση κτλ.

Cast απο apps, ούτε λόγος....δεν κάνει με τίποτα...

Στο wifi direct, η συσκευή ειναι συνδεδεμένη και τα wireless devices ειναι enabled.

Οποιαδήποτε βοήθεια πραγματικά καλοδεχούμενη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο στο συγκεκριμενο κινητο...ενα Samsung Galaxy Note 4, ενα LG G3 και ενα Huawei P10 Lite παιζουν κανονικα κ κανουν cast κ απο apps....μονο το OP5T αρνείται πεισματικά.

Οχι δεν ειναι ρουταρισμενο. Ειναι με την κανονικη ρομ.

Επεξ/σία από I.B.I
Δημοσ.

Σε άλλη τηλεόραση το έχεις δοκιμάσει?

Μια επανεκκίνηση του έχεις κάνει να δεις?

Τώρα που το έψαξα δεν είσαι ο μοναδικός, υπάρχουν και άλλοι με αυτό το πρόβλημα και λένε ότι μπορεί να είναι θέμα firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γκουγκλαρης τον τίτλο που έβαλες θα δεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

δεν βρηκα λυση....εχω βρει και απο το community forum της OnePlus αλλοι χρηστες να εχουν το ιδιο προβλημα, αλλα δεν εχω βρει λυση...

Αν βρηκες κατι που να μπορει να με καθοδηγησει να βρω μια λυση ή να δινεται καποια λυση, σε παρακαλω να την μοιραστεις μαζι μου.

Εχω κανει απειρες αναζητησεις σε διαφορες γλωσσες και δεν εχω βρει λυση,  εχω βρει απλα το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

Παντως το είχα παθει κι εγω με την Nougat εκδοση και με επανεκινηση λύθηκε. Τωρα με Oreo stable συνδεεται αμέσως και δεν μου ξαναπαρουσίασε θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...