I.B.I Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το νεο μου παιχνιδι...γκουχ κινητό. Προσπαθώ να κάνω cast απο την συσκευή στην Samsung Smart TV αλλά δεεεεεν. Συνδέεται με αρκετή δυσκολία, κάποιες φορές και καθόλου και οταν συνδέεται λειτουργεί μόνο με screen mirroring και έχει tearing στην TV στα χρώματα, στην ανάλυση κτλ. Cast απο apps, ούτε λόγος....δεν κάνει με τίποτα... Στο wifi direct, η συσκευή ειναι συνδεδεμένη και τα wireless devices ειναι enabled. Οποιαδήποτε βοήθεια πραγματικά καλοδεχούμενη
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Το κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι ή γενικά? Το έχεις ρουταρισμενο?
I.B.I Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονο στο συγκεκριμενο κινητο...ενα Samsung Galaxy Note 4, ενα LG G3 και ενα Huawei P10 Lite παιζουν κανονικα κ κανουν cast κ απο apps....μονο το OP5T αρνείται πεισματικά. Οχι δεν ειναι ρουταρισμενο. Ειναι με την κανονικη ρομ. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από I.B.I
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Σε άλλη τηλεόραση το έχεις δοκιμάσει? Μια επανεκκίνηση του έχεις κάνει να δεις? Τώρα που το έψαξα δεν είσαι ο μοναδικός, υπάρχουν και άλλοι με αυτό το πρόβλημα και λένε ότι μπορεί να είναι θέμα firmware.
I.B.I Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δυστυχως δεν εχω αλλη τηλεοραση να το δοκιμασω... Επανεκιννηση αρκετες φορες...αλλα τιποτα
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν γκουγκλαρης τον τίτλο που έβαλες θα δεις. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
I.B.I Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 δεν βρηκα λυση....εχω βρει και απο το community forum της OnePlus αλλοι χρηστες να εχουν το ιδιο προβλημα, αλλα δεν εχω βρει λυση... Αν βρηκες κατι που να μπορει να με καθοδηγησει να βρω μια λυση ή να δινεται καποια λυση, σε παρακαλω να την μοιραστεις μαζι μου. Εχω κανει απειρες αναζητησεις σε διαφορες γλωσσες και δεν εχω βρει λυση, εχω βρει απλα το ιδιο προβλημα.
spyro80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παντως το είχα παθει κι εγω με την Nougat εκδοση και με επανεκινηση λύθηκε. Τωρα με Oreo stable συνδεεται αμέσως και δεν μου ξαναπαρουσίασε θέμα.
I.B.I Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Θα προσπαθησω καποια στιγμη να κανω ενα factory reset και βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα