gusdevelopers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 http://www.e-shop.gr/polymixanima-hp-officejet-3830-all-in-one-f5r95b-wifi-p-PER.403125
vgiozo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Έχω τον 3835 AIO και μπορώ να πω ότι είναι σκέτο βάσανο... ...αφού πέσει σε αδρανοποίηση δεν "ξυπνάει" όταν στέλνονται έγγραφα για εκτύπωση, θέλει να απενεργοποιηθεί και να επανενεργοποιηθεί για να αρχίσει να εκτυπώνει (το έχω επανασετάρει άπειρες φορές, έχω αλλάξει ρουτερ κοκ...τα ίδια)...σχετικά γρήγορη εξάντληση μελανιών... Δεν θα πρότεινα εύκολα κάποιον της σειράς, με απογοήτευσε αρκετά η ΗΡ αυτή τη φορά.... 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό με την αδρανοποίηση και μετά δεν "ξυπνάει" όταν στείλεις έγγραφα να εκτυπωσει είναι ότι πιο σπαστικό μπορεί να κάνει. Τον έχεις stand by για να κάνεις δουλειά και μετά σου βγάζει το λάδι για να κάνει μια εκτύπωση. Μου το έκανε μερικές φορές ένα που είχα και μετά το έστειλα προς ανακύκλωση.σ σπάει τα νεύρα. Αυτό εμένα μου το έκανε το hp3500 envy οπότε μάλλον η hp έχει θέμα σε αυτό τον τομέα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
opcorsa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 μετριος φαινεται.... πολυ "γκουμουτσα" για 2018 και προφανως τα μελανια θα αξιζουν μαυρο χαβιαρι... πως θα σας αρπαξει τα λεφτα αλλιως? με τα 50 ευρω που δωσατε στην αρχη?
Damachi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι τα forums γεμάτα με περιγραφές προβλημάτων . To 4315 εχω για φαξ τότε έβγαζε καλά ALL-IN-ONE compact 20 χρόνων κοντά . Υποστήριξη και drivers του κ"λου και οταν ειναι να τυπωσεις κανα boarding pass το μελανι τα εχει φτυσει Ωπ τελικά βρήκαν τον Canon Inkjet Πολυμηχάνημα PIXMA MX495 με 39 λέτε αξίζει ; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Damachi
achilles_g_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, vgiozo είπε Έχω τον 3835 AIO και μπορώ να πω ότι είναι σκέτο βάσανο... ...αφού πέσει σε αδρανοποίηση δεν "ξυπνάει" όταν στέλνονται έγγραφα για εκτύπωση, θέλει να απενεργοποιηθεί και να επανενεργοποιηθεί για να αρχίσει να εκτυπώνει (το έχω επανασετάρει άπειρες φορές, έχω αλλάξει ρουτερ κοκ...τα ίδια)...σχετικά γρήγορη εξάντληση μελανιών... Δεν θα πρότεινα εύκολα κάποιον της σειράς, με απογοήτευσε αρκετά η ΗΡ αυτή τη φορά.... Μου το έκανε κι εμένα ο 8620. Η λύση ήταν η static ip μεσα από τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή.
Damachi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αυτές οι φτηνες μα"ακιες έχουν μόνο Wifi σύνδεση ....
vgiozo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μου το έκανε κι εμένα ο 8620. Η λύση ήταν η static ip μεσα από τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. To δοκίμασα τις προάλλες....για εκτύπωση εγγράφων από συνδεδεμένους υπολογιστές στο LAN δεν έπιασε...με ενεργοποιημένο το e-print και αποστολή του κειμένου στη μοναδική διεύθυνση email τυπώθηκε κανονικά, αλλά δεν την εμπιστεύομαι την υπηρεσία (να περνάνε όλα τα έγγραφα που θέλω να εκτυπώσω μέσω των διακομιστών της ΗΡ)
Eliaskat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 εγω που τον εχω μια χαρα δουλευει ,και φθηνα μελανια εχει , για οικιακη χρηση μια χαρα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα