Προς το περιεχόμενο

GENESIS (SX33) GAMING CHAIR BLACK - 110 ευρο απο e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διάολο , του στείλανε με κουνάβι ; :P . το φερμουάρ από το μαξιλαράκι και στη δική μου  σπασμένο - ποιος θα στείλει αλλο το eshop ;

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φερμουάρ δεν ειναι θεμα εφοσον αλλαχτει (θετικους τους ειδα).

Η βρωμα ειναι ομως, βρομαει κακη μουφο δερματιλα. Δεν μου εχει ξανατυχει να μυρίζει ετσι καρεκλα.

Αμα φυγει αυτη η μυρωδια-θανατιλα απο πανω της μια χαρα αξιζει. Σε αλλους δεν μύριζε? Μονο σε μενα?

Δημοσ.

Αυτό το βρωμάει με προβληματιζει και εμένα. Λογικά η δερμάτινη (?) θα είναι; Άλλοι κάτοχοι είχατε το ίδιο πρόβλημα; Έστρωσε με τον καιρό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα έχει την συνηθισμένη μυρωδιά πετρελαίου που έχουν όλα τα κακής ποιότητας κινέζικα προϊόντα. Θυμάμαι πέρυσι είχα αγοράσει ένα κινέζικο mousepad από gearbest το οποίο είχε αυτή την μυρωδιά. Το έβαλα ίσα με 3 φορές πλυντήριο και η μυρωδιά ακόμα εκεί, έφτασα μέχρι και στο σημείο να το πασαλειψω με ξύδι και να το αφήσω όλο το βράδυ και το πρωί πλυντήριο αλλά η μυρωδιά δεν έλεγε να φύγει... Τελικά το πέταξα και έδωσα λίγα παραπάνω χρήματα για ένα επώνυμο. Ελπίζω στην καρέκλα να μην είναι τόσο τραγική η κατάσταση γιατί άμα ένα mousepad 60 εκατοστών μου έσπαγε τα νεύρα τότε φαντάζομαι τι θα κάνει μια ολόκληρη καρέκλα... 

Επεξ/σία από desperados
  • Like 1
Δημοσ.

Τα Kingston HyperX cloud μου μύριζαν έτσι όταν τα είχα πάρει. Η μυρωδιά έφυγε σε λίγο καιρό, πιστεύω θα φύγει και από την καρέκλα απλώς ίσως πάρει παραπάνω καιρό.

Δημοσ.

Παρέλαβα χθες. Δεν εντόπισα κάποια εμφανή μυρωδιά και ακόμα και τώρα που κόλλησα τη μύτη μου στο μπράτσο η μυρωδιά είναι ανεπαίσθητη (και αν..) Το φερμουάρ είναι κι έμενα σπασμένο ... άλλα δεν ασχολούμαι μόνο γι αυτό . Κατα τ άλλα οκ , οι αντοχές της θα φανούν με τον καιρό

Δημοσ.

αυτό με τα σπασμένα φερμουάρ είναι ένα θέμα προς διερεύνηση... και στην δικιά μου καρέκλα το φερμουάρ από το μαξιλαράκι δεν έχει πιαστράκι ! Αλλά και μια άλλη καρέκλα με ροδάκια που έχω από ΙΚΕΑ και εκείνη δεν έχει πιαστράκια στα φερμουάρ της !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αξιζει γιατι στα ιδια λεφτα παιρνεις https://www.skroutz.gr/s/9460895/Gaming-Chair-HM1056-01.html 

Υπαρχουν επιλογες βλεπω στο κρουτζ σε αυτα τα λεφτα, αλλα εχουν ποιοτικη διαφορα? εχει κανεις γνωμη?

Επεξ/σία από liverpoolman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Παιδια αξιζει γιατι στα ιδια λεφτα παιρνεις https://www.skroutz.gr/s/9460895/Gaming-Chair-HM1056-01.html 

Υπαρχουν επιλογες βλεπω στο κρουτζ σε αυτα τα λεφτα, αλλα εχουν ποιοτικη διαφορα? εχει κανεις γνωμη?

Γενικα κατω απο 200 ευρω χωρις προσφορα ειναι δυσκολο εως.. απιθανο να βρεις αξιοπιστη "gaming" καρεκλα. Για την συγκεκριμενη ολοι λενε καλα λογια οταν την αγοραζουν και την χρησιμοποιουν μερικες μερες αλλα επειδη ειναι no-name κινεζια βγαζει προβληματα σχεδον σε ολους μετα απο μερικους μηνες, ειτε αυτο ειναι η δερματινη που ξεφλουδιζει, ειτε παρουσιαζει προβλημα η βαση, ειτε χαλαει ο μηχανισμος της... Κατω απο 110 ευρω δυσκολο να βρεις πιο αξιοπιστη καρεκλα απο την genesis. Natec Genesis γενικα σαν μαρκα εχει απογοητευσει ελαχιστους, οχι μονο σε καρεκλες αλλα σε ολα τα περιφερειακα της. Ισως η πιο vfm εταιρεια στα περιφερειακα.. Αν δεν κανω λαθος μαλιστα, προκειται για Ευρωπαικη (Πολωνικη) εταιρεια, ασχετα αν τα προιοντα ειναι Made In China.

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liverpoolman είπε

Την είχα την homemarkt και θα σου πώ απλά όχι. Έχω γράψει για αυτή στο νήμα με την Nitro 550. Δεν αξίζει κοίτα κάτι άλλο αν δεν σου αρέσει η sx33.

Προσωπικά θεωρώ ότι η Nitro 550 στα 159€ όταν βγαίνει είναι η πιο vfm gaming καρέκλα και δοκιμασμένη.

Απο κει και πέρα η SX33 την έχει φίλος και την έχω κάτσει αλλά εμένα με χαλάει που η πλάτη είναι βιδωμένη στα μπράτσα και δεν είναι αυτόνομη. Σαν καρέκλα όμως ο φίλος την έχει κοντά 2 χρόνια είναι 100 κιλά και δεν έχει κάνει κιχ. ;) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...