Προς το περιεχόμενο

GENESIS (SX33) GAMING CHAIR BLACK - 110 ευρο απο e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλείνω χρόνο κοντά και είναι οτι καλύτερο για την πλάτη μου. Ανετη στιβαρή .

Καμία φθορά ουτε η δερματίνη ουτε το ύφασμα. Ειναι πολύ καλής ποιότητας κατασκευής.

Για 110 ευρώ είναι εξαιρετική αγορά.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, iakoboss7 είπε

Προς τον φιλο που ειναι 1.98.

Το κεφαλι σου ακουμπαει πισω η  ειναι πολυ κοντη η πλατη?

ακουμπαει κανονικα.η πλατη της καρεκλασ ειναι 64  ποντους.εγω επειδη εχω και το μαξιλαρακι στην μεση..δεν καθομαι σε ορθη γωνια.και με βολευει ανετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να πει καποιος απο τους κατοχους αν η καρεκλα κανει κλιση προς τα πισω οταν βαζεις το βαρος στην πλατη; Ειναι ενα χαρακτηριστικο που το εχω προσεξει σε πολλες απο τις καινουριες gaming καρεκλες.

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.
1 ώρα πριν, desperados είπε

Μπορει να πει καποιος απο τους κατοχους αν η καρεκλα κανει κλιση προς τα πισω οταν βαζεις το βαρος στην πλατη; Ειναι ενα χαρακτηριστικο που το εχω προσεξει σε πολλες απο τις καινουριες gaming καρεκλες.

ναι κανει κλιση προς τα πισω και την ρυθμιζεις εσυ με τον μοχλο που εχει κατω απο το καθισμα.κλιση κανει ολη καρεκλα και οχι η πλατη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ktikti είπε

ναι κανει κλιση προς τα πισω και την ρυθμιζεις εσυ με τον μοχλο που εχει κατω απο το καθισμα.κλιση κανει ολη καρεκλα και οχι η πλατη.

Ωραια, σε ευχαριστω. Το ειχα δει αυτο το χαρακτηριστικο σε πολλες καρεκλες των internet cafe και για μενα ειναι πολυ βολικο. Μαλλον με βλεπω για αγορα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ktikti είπε

Με το μοχλό τι ακριβώς ρυθμίζεις στην κλίση το πόσο μεγάλη θα είναι (μπορείς να το ρυθμίσεις να μην έχει καθόλου κλίση) ;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά  την έχει κανείς που να είναι 1,80 ύψος και 70 κιλά περίπου να πει εντυπώσεις;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε

Με το μοχλό τι ακριβώς ρυθμίζεις στην κλίση το πόσο μεγάλη θα είναι (μπορείς να το ρυθμίσεις να μην έχει καθόλου κλίση) ;

με το μοχλο πατωντας τον κατω ρυθμιζεις το υψος της καρεκλας.και αμα τον πιεσεις προς τα μεσα μπορεις να κλειδωσεις την πλατη να μην κανει καθολου πισω.επιση μπορεις να επιλεξεις ποσο θες να γερνει η πλατη.ειναι πληρως ρυθμιζομενη

• Thanks 1
Δημοσ.

Γίνεται να μην χρησιμοποιήσεις τις βάσεις στήριξης των χεριών καθόλου, λειτουργικά -  εμφανισιακά υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, YPhot είπε

Γίνεται να μην χρησιμοποιήσεις τις βάσεις στήριξης των χεριών καθόλου, λειτουργικά -  εμφανισιακά υπάρχει πρόβλημα;

Λειτουργικά από ότι έχω δει η πλάτη βιδωνεται πάνω στις βάσεις στήριξης χεριών, δηλαδή χωρίς αυτές δεν μπορείς να βάλεις την πλάτη. Βέβαια αυτό το θεωρώ λάθος καθώς μου είχε χαλάσει στο παρελθόν καρέκλα που η πλάτη ήταν βιδωμενη στη βάση των χεριών, βέβαια εκείνη η καρέκλα κόστιζε 50 ευρώ στα ικεα και η βάση των χεριών ήταν βιδωμενη πάνω σε ξύλο αλλά παραμένει ο μόνος λόγος που δεν έχω τσιμπήσει ακόμα την Genesis και το σκέφτομαι, μακάρι να μπορούσα να την δοκιμάσω σε κάποιο μαγαζί.

Επεξ/σία από desperados
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εξαντληθηκε πανω που μπηκα να κανω παραγγελια... Και να ηταν διαθεσιμη, να ελεγα νταξει, απλα θα ειχαν φυγει ολα τα διαθεσιμα κομματια και δεν ειχαν αλλα να δωσουν, δεκτο αυτο. Αλλα αυτοι ειχαν εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης τεμαχιων στις 22/2, σε μια εβδομαδα δηλαδη θα τους ερχοντουσαν τεμαχια στην αποθηκη. Δηλαδη δεν ειχαν καμια διαθεσιμη στην αποθηκη τους, απλα μαζευαν παραγγελιες και μαλλον φαγανε πακετο απο τον προμηθευτη με τοσες παραγγελιες που γινανε και την εβγαλαν "εξαντλημενη", λες και ηταν ποτε διαθεσιμη... Κατι τετοια "κολπα" κανουν κατι κινεζομαγαζα της κακιας ωρας... Παλι καλα που την προλαβε ενας φιλος μου που εψαχνε καρεκλα και του την προτεινα, ελπιζω να παραλαβει κανονικα. Τεσπα, υπομονη και ισως βρουμε κατι παρομοιο η καλυτερο στο μελλον. Παντως η αποψη μου για το e-shop αλλοιωθηκε μετα απο αυτο το συμβαν...

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαθέσιμη ειναι

edit: επισης προχθεσινη παραγγελια την παρελαβα σημερα.

Επεξ/σία από iakoboss7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

διαθέσιμη ειναι

Την ξαναβαλανε. Σε ευχαριστω παντως που το ανεφερες, εριξα μολις τωρα παραγγελια. Τσαμπα το κραξιμο... Επίσης έβαλα στον τρόπο αποστολής Αθήνα - Διανομή, είναι δωρεάν έτσι;  Γιατί στο email επιβεβαίωσης γράφει από κάτω ότι δεν αναγράφεται το κόστος αποστολής. 

Επεξ/σία από desperados
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw 2 πραγματακια.

καταρχας η καρεκλα ΒΡΩΜΑΕΙ, την εβγαλα μπαλκονι αφου την εστησα γιατι δεν αντεχα, ζαλιζομουν μιλαμε!
δεύτερων οι υποδοχες με τις βιδες στην πλατη δεν ελεγαν να ευθυγραμμιστουν  εντελως με τις τρυπες στα μπρατσα και επρεπε να βαλω δυναμη για να ισιωσει προσωρινα ωστε να την βιδωσω. ακομα και μετα απο αυτο οι βιδες ουσιαστικα ξύνουν τις υποδοχες, δεν ειναι δηλαδη κεντραρισμενες αλλα εχουν βιδωσει σωστα.

απο εκει και περα, ανθεκτικη φαινεται με μια πρωτη ματια επισης πολυ σκληρη αλλα ελπιζω οτι θα μαλακωσει. και αλλη μια για να το εμπεδώσουμε ΒΡΩΜΑΕΙ, θα την ξαναδω αυριο, προς το παρόν την εχω τιμωρια στο μπαλκονι.

btw το φερμουαρ απο το μαξιλαρακι ηταν σπασμενο, μου ειπαν να μου φερουν την επομενη αλλο και να τους δωσω αυτο, αλλα δεν ειχαν το ιδιο χρωμα (ολα τα αλλα τα ειχαν) οποτε περιμενω ενημερωση απο δευτερα.
ελπιζω να μην γινει γαργαρα.

Επεξ/σία από iakoboss7
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...