Προς το περιεχόμενο

GENESIS (SX33) GAMING CHAIR BLACK - 110 ευρο απο e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ακομη μια φορα gaming chair απο το e-shop στα 110 ευρο.επομενη τιμη skroutz 189 ευρο.

Την προτεινω..γιατι κι'εγω την εχω παρει σε παλιοτερη προσφορα στα  129 ευρο.Απίστευτη άνεση και στιβαρή καρέκλα... με Τελεια στηριξη μεσης που βοηθαει και το μαξιλαρακι.

PER.573535.jpg

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιζει ρολο?? 105 κιλα και 1.98!! καθομαι καθημερινα 8ωρο στην καρεκλα.ισως και περισσοτερο.

Δημοσ.

χειρολαβες βλεπω δεν ειναι για να μπορω να τις ρυθμισω οσο ψηλα θελω εγω και η πλατη ειναι οκ κοιταγα ενα βιντεο και ο τυπος ελεγε πως τριζει λιγο?! και δεν εβρισκε και το στοπ??

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, manosfp είπε

Αν παίζει λέει; Πόσο καιρό την έχεις; Έχεις παρατηρήσει χαλάρωση, τριγμούς, φθορές; 

Την εχω 10 μηνες περιπου.εχω αγορασει 3 εως τωρα και ειναι ακομη στιβαρες,αν εξαιρεσεις την κακη δερματινη (σε μια απο αυτες)εκει που ακουμπαω τα χερια.(ιδρωνω και ακετα) εχει αρχισει να κανει γραμμες.το καθισμα δεν εχει "κατσει" ακομη..και τα ροδακια θα τα ελεγα εξαιρετικα.

18 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

χειρολαβες βλεπω δεν ειναι για να μπορω να τις ρυθμισω οσο ψηλα θελω εγω και η πλατη ειναι οκ κοιταγα ενα βιντεο και ο τυπος ελεγε πως τριζει λιγο?! και δεν εβρισκε και το στοπ??

δεν μπορεις να τις ρυθμισεις τις χειρολαβες.εμενα προσωπικα δεν τριζει.επισης την εχω και πολυ στο χαμηλο και παιζω με την πλατη μου..τερμα πισω..

ενταξει δεν ειναι και η καλυτερη καρεκλα..αλλα σε αυτα τα χρηματα ειναι μια τιμια προταση.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο κανα χρονο χρησης, τριζει λιγο και βαριεμαι να δω που να βαλω λαδι, κατα τα αλλα, καλη κατασκευη.

Εξαιρεση, τα μαξιλαρακια χεριων, δεν αντεχουν πολυ, μετα απο λιγο καιρο θα κατσουν, ιδιαιτερα αν "πατας" με τους αγκωνες.

Αν εχει κανεις καμια προταση γι'αυτο, ειμαι ολος αυτια, αφου κατα τα αλλα, ειναι οντως μια τιμια προταση.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Έρχετε σε συσκευασία τελείως σε κομμάτια και την δένεις; Η είναι 3-4 κομμάτια και είναι εύκολη στο δέσιμο;

Την θέλει φίλος που δεν το κατέχει το άθλημα και δεν θέλει ταλαιπωρίες για να την φτιάξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Damachi είπε

Σε αυτή την τιμή είναι μια χαρά την εχω πάρει σε κόκκινο  στα  129 - είναι και πολύ ευρύχωρη για ευτραφείς :P

Ευτραφεις αλλα max οριο κιλων 120 :lol:

10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Να ρωτήσω και εγώ κάτι

Έρχετε σε συσκευασία τελείως σε κομμάτια και την δένεις; Η είναι 3-4 κομμάτια και είναι εύκολη στο δέσιμο;

Την θέλει φίλος που δεν το κατέχει το άθλημα και δεν θέλει ταλαιπωρίες για να την φτιάξει.

4-5 κομματια ειναι στο κουτι. Πλατη/καθισμα/βαση/ροδακια/μπρατσα

Επεξ/σία από iCyd
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ωραία εύκολη σύνδεση έχει.

Σαν τιμή στα 110€ η και λίγο παραπάνω παίζει να αγοράσει κανείς κάτι καλύτερο;

Οχι βεβαια.γι'αυτη την καρεκλα εχουν γινει πολλες συζητησεις.επισης υπαρχουν πολλες αξιολογησεις και σε skroutz και σε eshop που επιβεβαιωνουν οτι η καρεκλα ειναι VFM και ειδικα σε αυτη την τιμη.με 110 ερχετε δωρεαν στην πορτα σου.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...