ktikti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Για ακομη μια φορα gaming chair απο το e-shop στα 110 ευρο.επομενη τιμη skroutz 189 ευρο. Την προτεινω..γιατι κι'εγω την εχω παρει σε παλιοτερη προσφορα στα 129 ευρο.Απίστευτη άνεση και στιβαρή καρέκλα... με Τελεια στηριξη μεσης που βοηθαει και το μαξιλαρακι.
ktikti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 παιζει ρολο?? 105 κιλα και 1.98!! καθομαι καθημερινα 8ωρο στην καρεκλα.ισως και περισσοτερο.
manosfp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αν παίζει λέει; Πόσο καιρό την έχεις; Έχεις παρατηρήσει χαλάρωση, τριγμούς, φθορές;
SterThess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ορίστε και το λινκ: http://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0887-nitro-330-sx33-gaming-chair-black-p-PER.573535
panagiotis54 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 χειρολαβες βλεπω δεν ειναι για να μπορω να τις ρυθμισω οσο ψηλα θελω εγω και η πλατη ειναι οκ κοιταγα ενα βιντεο και ο τυπος ελεγε πως τριζει λιγο?! και δεν εβρισκε και το στοπ??
ktikti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, manosfp είπε Αν παίζει λέει; Πόσο καιρό την έχεις; Έχεις παρατηρήσει χαλάρωση, τριγμούς, φθορές; Την εχω 10 μηνες περιπου.εχω αγορασει 3 εως τωρα και ειναι ακομη στιβαρες,αν εξαιρεσεις την κακη δερματινη (σε μια απο αυτες)εκει που ακουμπαω τα χερια.(ιδρωνω και ακετα) εχει αρχισει να κανει γραμμες.το καθισμα δεν εχει "κατσει" ακομη..και τα ροδακια θα τα ελεγα εξαιρετικα. 18 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε χειρολαβες βλεπω δεν ειναι για να μπορω να τις ρυθμισω οσο ψηλα θελω εγω και η πλατη ειναι οκ κοιταγα ενα βιντεο και ο τυπος ελεγε πως τριζει λιγο?! και δεν εβρισκε και το στοπ?? δεν μπορεις να τις ρυθμισεις τις χειρολαβες.εμενα προσωπικα δεν τριζει.επισης την εχω και πολυ στο χαμηλο και παιζω με την πλατη μου..τερμα πισω.. ενταξει δεν ειναι και η καλυτερη καρεκλα..αλλα σε αυτα τα χρηματα ειναι μια τιμια προταση. 1
fagoura Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μετα απο κανα χρονο χρησης, τριζει λιγο και βαριεμαι να δω που να βαλω λαδι, κατα τα αλλα, καλη κατασκευη. Εξαιρεση, τα μαξιλαρακια χεριων, δεν αντεχουν πολυ, μετα απο λιγο καιρο θα κατσουν, ιδιαιτερα αν "πατας" με τους αγκωνες. Αν εχει κανεις καμια προταση γι'αυτο, ειμαι ολος αυτια, αφου κατα τα αλλα, ειναι οντως μια τιμια προταση.
Damachi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Σε αυτή την τιμή είναι μια χαρά την εχω πάρει σε κόκκινο στα 129 - είναι και πολύ ευρύχωρη για ευτραφείς
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω και εγώ κάτι Έρχετε σε συσκευασία τελείως σε κομμάτια και την δένεις; Η είναι 3-4 κομμάτια και είναι εύκολη στο δέσιμο; Την θέλει φίλος που δεν το κατέχει το άθλημα και δεν θέλει ταλαιπωρίες για να την φτιάξει.
iCyd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Damachi είπε Σε αυτή την τιμή είναι μια χαρά την εχω πάρει σε κόκκινο στα 129 - είναι και πολύ ευρύχωρη για ευτραφείς Ευτραφεις αλλα max οριο κιλων 120 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι Έρχετε σε συσκευασία τελείως σε κομμάτια και την δένεις; Η είναι 3-4 κομμάτια και είναι εύκολη στο δέσιμο; Την θέλει φίλος που δεν το κατέχει το άθλημα και δεν θέλει ταλαιπωρίες για να την φτιάξει. 4-5 κομματια ειναι στο κουτι. Πλατη/καθισμα/βαση/ροδακια/μπρατσα Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από iCyd 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ωραία εύκολη σύνδεση έχει. Σαν τιμή στα 110€ η και λίγο παραπάνω παίζει να αγοράσει κανείς κάτι καλύτερο;
ktikti Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ωραία εύκολη σύνδεση έχει. Σαν τιμή στα 110€ η και λίγο παραπάνω παίζει να αγοράσει κανείς κάτι καλύτερο; Οχι βεβαια.γι'αυτη την καρεκλα εχουν γινει πολλες συζητησεις.επισης υπαρχουν πολλες αξιολογησεις και σε skroutz και σε eshop που επιβεβαιωνουν οτι η καρεκλα ειναι VFM και ειδικα σε αυτη την τιμη.με 110 ερχετε δωρεαν στην πορτα σου. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 H καρέκλα κλειδώνει στη μέση ; δηλάδη μπορεί να μένει στην αρχική της θέση όταν ασκείται πίεση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα