Προς το περιεχόμενο

Gigabyte aorus 1060 extreme 6gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα η οθόνη που έχω έχει vga έξοδο και η κάρτα έχει hdmi και dvi-d ... υπάρχει ανταπτορας που μετατρέπει το dvi-d to vga ? Απλός με 2-5 ευρώ ; Ή´ μόνο με 40-50 ευρώ ; Ή αξίζει να πάρω οθόνη αντί για τα 40-50 ευρώ .... μιλάω για θέμα ανταπτορα γιατί είχα σκοπό να πάρω οθόνη λίγο πιο μετά !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι δεν υπάρχει κάτι φτηνό γιατί το DVI-D δεν περιέχει καθόλου αναλογική έξοδο σήματος, οπότε και χρειάζεται μετατροπή.

Η κάρτα μηπως έχει εξοδο DVI-I ; αν ναι μπορείς να πάρεις το αντίστοιχο καλώδιο και στην άκρη να βάλεις τον αντίστοιχο μετατροπέα(dvi -> vga)

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=dvi-d+to+vga+adapter

Δλδ με έναν απλό αντάπτορα δεν θα δουλέψει ? 

Απάντηση:  όχι, χρειάζεσαι κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XActive+DVI-D+Link+24%2B1+male+to+VGA+FeMale.TRS0&_nkw=Active+DVI-D+Link+24%2B1+male+to+VGA+FeMale&_sacat=0

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Παράγγειλα το hdmi to vga ! Περιμένω να έρθει και θα σας πω αν δουλεύει η όχι .... σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση  και την βοήθεια που μου δώσατε ...

Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 11:12 ΠΜ, sense1 είπε

Παράγγειλα το hdmi to vga ! Περιμένω να έρθει και θα σας πω αν δουλεύει η όχι .... σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση  και την βοήθεια που μου δώσατε ...

στο displayport converter θα κοιτουσα αν μελλοντικα παρεις οθονη και θες να τις εχεις μαζι, καθως εχει  αρκετα η καρτα που μας εδειξες, αλλα μεγιες, πες μας εντυπωσεις μετα.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά δουλεύει μια χαρα ... βασικά στην hd θύρα της μητρικής γιατί λογικά μέχρι την Πέμπτη θα παραλάβω την κάρτα  όπου και θα σας ενημερώσω και με την κάρτα αν δουλεύει! Δεν χρειάζεται να κανεις κάτι ...  plug&play

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παιδιά δουλεύει και στην Καρτα γραφικών, μια χαρα κανένα θέμα! Όλο το σύστημα παιδιά πηγαίνει σφαίρα 

Cpu: Intel i5 8600k

mobo: gigabyte z370 aorus ultra gaming 

ram : g skill 8gb single 3000mhz 

gpu: gigabyte aorus xtreme 1060 6gb rev2

psu: Corsair tx 650 

case: coolermaster mb600l

coooler: coolermaster 212x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...