panos4tw Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στην προσπαθεια αναβαθμισης της cpu σε Foxonn 1155 motherboard, το συστημα σταματησε να αναγνωριζει τις 3 απο τις μνημες...καποιες φορες μονο τις 2/4. Σε περαιτερω διερευνηση, διαπιστωσα οτι 2 pinakia στο socket πανω στη motherboard ειναι λυγισμενα και μετα απο προσπαθειες να τα ισιωσω, εσπασαν. Οσο κι αν εχω ρωτησει, δεν εχω βρει καποιο καταστημα να αναλαμβανει τετοιου ειδους επιδιορθωση. Γνωριζετε καποιο καποιο καταστημα εντος Αττικης?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 ανάλογα με το κόστος επισκευής, μπορεί να συμφέρει να πας σε άλλη μητρική
panos4tw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Οι μεταχειρισμενες που βρισκω με H67 ή καλυτερο ειναι τουλαχιστον 60-70 ευρω...συν την ταλαιπωρια για νεο φορματ, αν χωραει στο κουτι, αν ταιριαζουν οι μνημες κτλπ κτλπ..
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Αν εχουν σπασει τα πινακια του socket,δεν κολλανε με τιποτα...
KNSM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Αν εχουν σπασει τα πινακια του socket,δεν κολλανε με τιποτα... Ετσι ξερω κι εγω. Παρε μητρικη που στις recommended να έχει τις ram που ηδη κατεχεις. Κοιτα στο manual της μητρικης ποιες ακιδες εσπασαν γιατι υπαρχει περιπτωση, αν εισαι τρομακτικα τυχερος, να ειναι τιποτα γειωσεις. Αν είναι γειωσεις λογικα θα δουλεψει. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από KNSM 1
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Με καμια πατεντα, πχ καρφιτσα, κατι μπορει να γινει 1
KNSM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Με καμια πατεντα, πχ καρφιτσα, κατι μπορει να γινει Εγω δεν θα το εκανα οποτε δεν το προτεινω.
panos4tw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 11:18 ΜΜ, villasg είπε http://easyservice.gr/ Πήγα και τους ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν αναλαμβανουν τετοιες περιπτωσεις.
leros2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, panos4tw είπε Οι μεταχειρισμενες που βρισκω με H67 ή καλυτερο ειναι τουλαχιστον 60-70 ευρω...συν την ταλαιπωρια για νεο φορματ, αν χωραει στο κουτι, αν ταιριαζουν οι μνημες κτλπ κτλπ.. Γιατί η επισκευή πόσο πίστευες θα κοστίσει ?
KNSM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, panos4tw είπε Πήγα και τους ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν αναλαμβανουν τετοιες περιπτωσεις. Μην ταλαιπωρεισαι αδικα, δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει η μητρικη, σπασμενες ακιδες=τελος. Εισαι για καινούρια. Ψαξε στις αγγελιες, καποιος θα δινει μεταχειρισμενη 1155.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα