Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην προσπαθεια αναβαθμισης της cpu σε Foxonn 1155 motherboard, το συστημα σταματησε να αναγνωριζει τις  3 απο τις μνημες...καποιες φορες μονο τις 2/4. Σε περαιτερω διερευνηση, διαπιστωσα οτι  2 pinakia στο socket πανω στη motherboard ειναι λυγισμενα και μετα απο προσπαθειες να τα ισιωσω, εσπασαν.

Οσο κι αν εχω ρωτησει, δεν εχω βρει καποιο καταστημα να αναλαμβανει τετοιου ειδους επιδιορθωση.  Γνωριζετε καποιο καποιο καταστημα εντος Αττικης? 

Δημοσ.

Οι μεταχειρισμενες που βρισκω με H67 ή καλυτερο ειναι τουλαχιστον  60-70 ευρω...συν την ταλαιπωρια για νεο φορματ, αν χωραει στο κουτι, αν ταιριαζουν οι μνημες κτλπ κτλπ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Αν εχουν σπασει τα πινακια του socket,δεν κολλανε με τιποτα...

Ετσι ξερω κι εγω. Παρε μητρικη που στις recommended να έχει  τις ram που ηδη κατεχεις. 

Κοιτα στο manual της μητρικης ποιες ακιδες εσπασαν γιατι υπαρχει περιπτωση, αν εισαι τρομακτικα τυχερος, να ειναι τιποτα γειωσεις. Αν είναι γειωσεις λογικα θα δουλεψει. 

Επεξ/σία από KNSM
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Με καμια πατεντα, πχ καρφιτσα, κατι μπορει να γινει :D

Εγω δεν θα το εκανα οποτε δεν το προτεινω. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panos4tw είπε

Οι μεταχειρισμενες που βρισκω με H67 ή καλυτερο ειναι τουλαχιστον  60-70 ευρω...συν την ταλαιπωρια για νεο φορματ, αν χωραει στο κουτι, αν ταιριαζουν οι μνημες κτλπ κτλπ..

Γιατί η επισκευή πόσο πίστευες θα κοστίσει ?  

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panos4tw είπε

Πήγα και τους ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν αναλαμβανουν τετοιες περιπτωσεις.

Μην ταλαιπωρεισαι αδικα, δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει η μητρικη, σπασμενες ακιδες=τελος. Εισαι για καινούρια. Ψαξε στις αγγελιες, καποιος θα δινει μεταχειρισμενη 1155.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...