Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπον ενας φιλος βαρεσε μπουνια στο λαπτοπ του και μετα μου το εφερε.

Ο δισκος ειναι 9% στο sentinel.

Βλεπω ολα τα αρχεια,αλλα δεν ανοιγουν και οταν κανω αντιγραφη σε αλλο δισκο περνιουνται μονο οι φακελοι αδειοι.

Thoughts?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Χαμένη υπόθεση.

Πεταξε το και άλλη φορά πες του να ελέγχει τα νεύρα του ;)

Δε μ'αρεσεις καθολου.

Δημοσ.

υπαρχει λυση .... οταν χτυπαει δισκος απο μπουνια , ο δισκος ''στρωνει'' με χτυπημα του κεφαλιου στον τοιχο . :P

βρες κανα προγραμμα ρεκοβερι μπας και σωσεις τιποτα και εαν οχι βαψτον μπλε και ......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george kesoglu είπε

υπαρχει λυση .... οταν χτυπαει δισκος απο μπουνια , ο δισκος ''στρωνει'' με χτυπημα του κεφαλιου στον τοιχο . :P

βρες κανα προγραμμα ρεκοβερι μπας και σωσεις τιποτα και εαν οχι βαψτον μπλε και ......

Εχω το recuva,αλλα ξερω οτι ειναι για αλλες δουλειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thoughts;

• Σταμάτας να δουλευεις το δισκο ΑΜΕΣΑ (γιατί υποψιάομαι οτι εχεις κάνει boot απο εκει και προσπαθεις απο εκει να κανεις recovery ενω τρεχουν τα windows).
  • Τον βγάζεις και τον βάζεις σαν εξωτερικό (ή εσωτεικό) σε αλλο μηχανημα  ΟΤΑΝ εισαι ετοιμςο για recovery. Με αυτο τον τρόπο πιάνεις και το ενδεχόμενο να εχει χαλάσει κάτι απο το laptop αλλα ο δισκος να ειναι οκ (στο 9% ειναι bad sectors ή προβλήματα συνδεσης; )
  • Τρεχεις διαφορα recovery προγραμματα με αντιγραφη ολων των δεδομενων σε αλλο δισκο (φροντισε να εχεις χωρο)
  • Οι πιθανοτητες ειναι καραεναντιον σου (του) οποτε οτι σωθεί σώζεται και τα υπολοιπα υπερπατρίδος.

Αν τωρα εχει πάρα πολύ σημαντικά αρχεία, μην κάνεις τιποτα και πες του να το στειλει σε ειδικές εταιρείες recovery για να εχει περισσότερες πιθανοντητες ανακτησης. Εκει βεβαια η ταρίφα ξεκινα απο μιση χήνα και ανεβαίνει.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, isay είπε

Thoughts;

• Σταμάτας να δουλευεις το δισκο ΑΜΕΣΑ (γιατί υποψιάομαι οτι εχεις κάνει boot απο εκει και προσπαθεις απο εκει να κανεις recovery ενω τρεχουν τα windows).
  • Τον βγάζεις και τον βάζεις σαν εξωτερικό (ή εσωτεικό) σε αλλο μηχανημα  ΟΤΑΝ εισαι ετοιμςο για recovery
  • Τρεχεις διαφορα recovery προγραμματα με αντιγραφη ολων των δεδομενων σε αλλο δισκο (φροντισε να εχεις χωρο)
  • Οι πιθανοτητες ειναι καραεναντιον σου (του) οποτε οτι σωθεί σώζεται.

Αν τωρα εχει πάρα πολύ σημαντικά αρχεία, μην κάνεις τιποτα και πες του να το στειλει σε ειδικές εταιρείες recovery για να εχει περισσότερες πιθανοντητες ανακτησης. Εκει βεβαια η ταρίφα ξεκινα απο μιση χήνα και ανεβαίνει.

Δεν ειμαι χθεσινος μαν :P

Thanks anyway..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Δεν ειμαι χθεσινος μαν :P

Thanks anyway..

Συγνώμη αν σας έθιξα sir

Αφου δεν εισαι χθεσινός, γράψε και εσυ βρε χριστιανέ μου τι έχεις κάνει για να το καταλάβουμε και εμεις και να μη γράφουμε τζάμπα

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Συγνώμη αν σας έθιξα sir

Αφου δεν εισαι χθεσινός, γράψε και εσυ βρε χριστιανέ μου τι έχεις κάνει για να το καταλάβουμε και εμεις και να μη γράφουμε τζάμπα

Εχεις δικιο σε αυτο,ξεχασα να το γραψω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, isay είπε

Κανω συχνα ανακτησεις,απλα δεν ημουν σιγουρος αν θα βοηθησει καποιο προγραμμα σε αυτο καθως δε μου εχει ξανατυχει παρομοιο περιστατικο.

Ο ts παντως εχει διαφορετικο προβλημα απο το δικο μου.

Δημοσ.

ειναι 100+ σελιδες συζητηση και οχι μονο το προβλημα του ts.

αν διαβασεις διαβασεις τις 10-20 τελευταίες σελιδες εχει αρκετη γνωση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, isay είπε

ειναι 100+ σελιδες συζητηση και οχι μονο το προβλημα του ts.

αν διαβασεις διαβασεις τις 10-20 τελευταίες σελιδες εχει αρκετη γνωση

Θα το κανω ισως απο τη δουλεια.
Προς το παρων περιμενω να τελειωσει μια αντιγραφη εδω που θυμιζει εποχες..windows 98 και μετα θα βαλω recuva.

Δημοσ.
13 hours ago, webparts said:

Το λοιπον ενας φιλος βαρεσε μπουνια στο λαπτοπ του και μετα μου το εφερε.

Ο δισκος ειναι 9% στο sentinel.

Βλεπω ολα τα αρχεια,αλλα δεν ανοιγουν και οταν κανω αντιγραφη σε αλλο δισκο περνιουνται μονο οι φακελοι αδειοι.

Thoughts?

Στα S.M.A.R.T. data σε ποια entries δίνει πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...