Kostandino78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ναι το ξέρω ότι το Mix2 έχει μεγάλη αυτονομία, αλλά με δυσκολεύει οι διαστάσεις του.. Αλλιώς θα το είχα αγοράσει ήδη.. Όσον αφορά τα Ulefone κτλ, νομίζω ότι το P23 είναι ανωτέρο chip από το P25, απλά δεν ξέρω εάν είναι καλύτερο και από τον SD625. Υπάρχει ένα site όπου κάνει σύγκριση, αλλά είναι πολύ τεχνικό και δεν βγάζω άκρη... Επίσης το Doogee Power 5 θα έχει το τελευταίο chip της MediaTek (θα κυκλοφορήσει σύντομα..) https://www.gizmochina.com/product/leagoo-power-5/
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ο SD625 είναι χιλιοδοκιμασμένος. Έχει βγάλει αρκετές χιλιάδες (εκατομμύρια μάλλον) χρήστες ασπροπρόσωπους. Δεν έχει νόημα η σύγκριση με τον P23. Προφανώς η αγορά κινητού με ένα τόσο καινούργιο cpu είναι ρίσκο και μερικές διαφορές υπέρ του στα benchmarks δεν τον κάνουν καλύτερη αγορά από τον sd625. Τα ζυγίζεις και διαλέγεις.
yimmiyimmi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Νομίζω και το zenfone max είναι σε καλό σημείο σε θέμα αυτονομίας. Όπως σου είπαν όμως δύσκολο να τα βρεις όλα σε Νορμάλ τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα