saruman123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Kostandino78 είπε Διάβασα ότι είχε το 6, και όσοι έκαναν αναβάθμιση στο 7, είχαν πρόβλημα με την γρήγορη κατανάλωση ενέργειας, δηλαδή η μπαταρία κρατούσε πολύ πιο λίγο σε σχέση με το Android 6.. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες και τον λόγο, αλλά κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το τομέα.. (?) Αυτό γίνεται πάντα μετά από καποια αναβάθμιση μέχρι να στρώσει. Και στο redmi note 4 που πήρε την 7 έτσι έγινε και τώρα (σε μένα τουλάχιστον) δεν έχω θέμα. 1
Kostandino78 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Α οκ.. Άρα είναι γενικό το θέμα των αναβαθμίσεων και της συμπεριφοράς της μπαταρίας... Ίσως να είναι φρόνιμο να περιμένω την έκθεση κινητών στην Βαρκελώνη αυτό τον μήνα, διάβασα ότι παίζει να παρουσιαστούν το Lenovo Vibe P3 (που ασφαλώς θα είναι ανώτερο από το P2 και μάλλον με ισχυρότερη μπαταρία ακόμα..) και για το redmi Note 5 (ακούγεται για αποκαλυπτηρια αυτή την εβδομάδα..), διότι διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για το Ulefone Power series και για την μάρκα Vernee (παρόλο που έχουν μπαταρία.. 6300mah!!!)
Diskimpex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Τα λενοβο εχουν καλες μπαταριες .Και στα φθηνα αντεχουν πολύ
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Παίρνεις Moto Z2 play + battery mod και έχεις ένα σύνολο 6.5κ μιλιαμπέρ με Snap 626 και pure android χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα συσκευής. Βέβαια θα μπει το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη από το κανονικό αλλά αν θες το καλύτερο τότε προφανώς και αξίζει. 1
Kostandino78 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Παίρνεις Moto Z2 play + battery mod και έχεις ένα σύνολο 6.5κ μιλιαμπέρ με Snap 626 και pure android χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα συσκευής. Βέβαια θα μπει το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη από το κανονικό αλλά αν θες το καλύτερο τότε προφανώς και αξίζει. Ή περιμένω το Redmi Note 5 Pro που παρουσιάζεται αύριο? Διάβασα ότι θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Motorola, και ίσως... μισή τιμή!!
dpolal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Στις 11/2/2018 στις 10:01 ΠΜ, vrwmiaris είπε Αγόρασε ένα powerbank, τόσο απλό +1. https://www.skroutz.gr/c/1748/power_banks/f/722875/poly-megalo-10000mah-kai-ano.html?keyphrase=powerbank
vasilis9292 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 9:04 ΜΜ, Kostandino78 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi RedMi Note 4 (SnapDragon 625), 3GB-32GB το οποίο είναι αρκετά καλό κτλ, απλά δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος με την μπαταρία του. Επειδή λόγω περιστάσεων και δραστηριοτήτων, εργασίας κτλ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ μια αρκετά ισχυρή μπαταρία, σκέφτομαι να παραγγείλω από το gearbest κάποιο εκ των Ulefone Power 3S [είναι η έκδοση με 6300maH battery) ή το Vernee X [6GB+128GB), 6200maH battery. Δεν γνωρίζω άλλα κινητά που να έχουν καλό επεξεργαστή, καλή μνήμη [θέλω τουλάχιστον 4+64] και super μπαταρία σε τέτοια πλαίσια τιμών.. Πιστεύετε ότι ο νέος MediaTek των προαναφερόμενων κινητών, είναι energy-saver, ή θα είναι μια από τα ίδια? [καθώς έχουν και λίγο μεγαλύτερη οθόνη, 6" και είναι FHD+ η ανάλυση.. Έχω διαβάσει βέβαια κάποια rumours ότι στην Βαρκελώνη η Xiaomi θα παρουσιάσει κινητά με SD830 και 4500MaH battery, αλλά είναι μόνο rumours.. εκτός και εάν περιμένω μέχρι τέλος του μήνα, μήπως παρουσιαστεί στην αγορά κάτι το .. 'μαγικό'... Κινητά όπως το ΖΤΕ 610 κτλ, παρόλο που έχουν 5000mAh τα έχω απορρίψει, είναι και αδύνατος επεξεργαστής και ενεργοβόρος.. Καλημερα φιλε μου.xiaomi mi max2 και ξεμπερδεψες στο θεμα μπαταριας!!! 2
Kostandino78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, vasilis9292 είπε Καλημερα φιλε μου.xiaomi mi max2 και ξεμπερδεψες στο θεμα μπαταριας!!! Σε ευχαριστώ φίλε. Αυτό ψάχνω από χθες βράδυ, το βρήκα σε site €200 (μαύρο με 4/64GB) απλά είναι εκτός stock (μιλάμε για ευρωπαϊκή αποθήκη, γιατί στην Κίνα/Hong Kong είναι περίπου €190, αλλά ποιος ξέρει τι γίνεται τώρα με τα τελωνεία κτλ). Τα σκρουτζομαγαζα το έχουν €230.. 1
vasilis9292 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μερικο στο insomnia το εχουν βαλει αγγελια σε σφραγισμενο κατω απο 200.περιμενε λιγες μερες μηπως πεσει και καποιο αλλο.στα λεφτα του δεν εχει αντιπαλο. 2
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Kostandino78 είπε Σε ευχαριστώ φίλε. Αυτό ψάχνω από χθες βράδυ, το βρήκα σε site €200 (μαύρο με 4/64GB) απλά είναι εκτός stock (μιλάμε για ευρωπαϊκή αποθήκη, γιατί στην Κίνα/Hong Kong είναι περίπου €190, αλλά ποιος ξέρει τι γίνεται τώρα με τα τελωνεία κτλ). Τα σκρουτζομαγαζα το έχουν €230.. Το banggood το έχει 183€ global χωρίς τελωνείο , αλλά περίμενε γιατί θα το έχει σύντομα. Σε αλλά μπορεί να φας τελωνείο. 1
vasilis9292 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 9:04 ΜΜ, Kostandino78 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi RedMi Note 4 (SnapDragon 625), 3GB-32GB το οποίο είναι αρκετά καλό κτλ, απλά δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος με την μπαταρία του. Επειδή λόγω περιστάσεων και δραστηριοτήτων, εργασίας κτλ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ μια αρκετά ισχυρή μπαταρία, σκέφτομαι να παραγγείλω από το gearbest κάποιο εκ των Ulefone Power 3S [είναι η έκδοση με 6300maH battery) ή το Vernee X [6GB+128GB), 6200maH battery. Δεν γνωρίζω άλλα κινητά που να έχουν καλό επεξεργαστή, καλή μνήμη [θέλω τουλάχιστον 4+64] και super μπαταρία σε τέτοια πλαίσια τιμών.. Πιστεύετε ότι ο νέος MediaTek των προαναφερόμενων κινητών, είναι energy-saver, ή θα είναι μια από τα ίδια? [καθώς έχουν και λίγο μεγαλύτερη οθόνη, 6" και είναι FHD+ η ανάλυση.. Έχω διαβάσει βέβαια κάποια rumours ότι στην Βαρκελώνη η Xiaomi θα παρουσιάσει κινητά με SD830 και 4500MaH battery, αλλά είναι μόνο rumours.. εκτός και εάν περιμένω μέχρι τέλος του μήνα, μήπως παρουσιαστεί στην αγορά κάτι το .. 'μαγικό'... Κινητά όπως το ΖΤΕ 610 κτλ, παρόλο που έχουν 5000mAh τα έχω απορρίψει, είναι και αδύνατος επεξεργαστής και ενεργοβόρος.. Δες αυτο φιλε μου 1
Kostandino78 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 8:32 ΜΜ, saruman123 είπε Το banggood το έχει 183€ global χωρίς τελωνείο , αλλά περίμενε γιατί θα το έχει σύντομα. Σε αλλά μπορεί να φας τελωνείο. Saruman, με την παρουσία νέων μοντέλων και ειδικά στην MWC 2018, διέκρινα ότι 4 μοντέλα είναι αρκετά δυνατά : Vernee X, Ulefone Power 3s, Leagoo Power 5 και ένα Energizer. Τα δύο πρώτα έχουν 6300mah, το Power 5 έχει 7000mah και το Energizer όταν είναι διαθέσιμο θα έχει... 13,000mah. Τα δύο πρώτα τα βρήκα Ευρώπη (Amazon) με €200. Επειδή περίμενα την MWC για νέα μοντέλα κτλ, πιστεύεις ότι αξίζει να δώσω €200 για Ulefone ή Vernee? Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραγγείλω κινητό, για αυτό ρώταω την άποψη σου. Σε ευχαριστώ πολύ)
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, Kostandino78 είπε Saruman, με την παρουσία νέων μοντέλων και ειδικά στην MWC 2018, διέκρινα ότι 4 μοντέλα είναι αρκετά δυνατά : Vernee X, Ulefone Power 3s, Leagoo Power 5 και ένα Energizer. Τα δύο πρώτα έχουν 6300mah, το Power 5 έχει 7000mah και το Energizer όταν είναι διαθέσιμο θα έχει... 13,000mah. Τα δύο πρώτα τα βρήκα Ευρώπη (Amazon) με €200. Επειδή περίμενα την MWC για νέα μοντέλα κτλ, πιστεύεις ότι αξίζει να δώσω €200 για Ulefone ή Vernee? Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραγγείλω κινητό, για αυτό ρώταω την άποψη σου. Σε ευχαριστώ πολύ) Μπορεί να έχουν κάποια καλά χαρακτηριστικά όπως μπαταρία, ανάλυση οθόνης, μεγάλη οθόνη αλλά "χωλαίνουν" σε ποια σημαντικά πράγματα όπως επεξεργαστή (MTK P23!!) , φωτογραφίες, υποστήριξη, αναβαθμίσεις και ότι άλλο υπάρχουν σε αυτές τις εταιρείες.... Για δεύτερο κινητό για να κάνεις την δουλειά σου μια χαρά είναι αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι για πολλές απαιτήσεις.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Αυτή τη στιγμη γραφω απο κινητο με p23, που έχει πάρει 2 minor updates ενω βγήκε πριν 2 μηνες. Το oukitel k6. Το hearthstone το παιζει πολυ καλυτερα απο το παλιό μου rn3 με snapdragon, εχω να το φορτισω απο την τριτη το μεσημερι, τουλαχιστον καμια ωρα την μερα youtube, 1-2 ώρες surfing και ανταλλαγή μηνυμάτων, ελάχιστη ομιλια, wifi και δεδομενα μονίμως ανοιχτά και μια ωρα τη μερα τουλαχιστον το bluetooth αν δεν το ξεχάσω ανοιχτό. Και λίγο hearthstone στο wc. Και είμαι στο 33℅. Φωτεινότητα στο 60 περιπου. Η καμερα ειναι κακή! Δεν ασχολούμαι με καμερα αλλα δουλεψα ενα samsung A8 καποιες μέρες και η διάφορα ειναι παραπανω απο αξιοπρόσεκτη. Οχι οτι είχα παράπονο απο το rn3 μου αλλα τωρα εχω ξενοιασει απο μπαταρία. Βέβαια αυτο έρχεται με κοστος στο βάρος και το πάχος της συσκευής που παρότι ειναι πολυ όμορφη χάνει απο το πάχος. Η oukitel εχει δώσει και ota σε αλλες συσκευές, πιθανότατα θα πάρει και το κ6
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το mi max 2 το έχω σαν δεύτερη συσκευή Το κινητό όντως έχει beast battery το φορτίζω μια φορά και μετά από 5 μέρες πάλι. Αξίζει στο φουλ ειδικά στα 182€ που το είχα πάρει από banggood. Aν δεν έχετε θέμα με το μέγεθος επειδή είναι αρκετά μεγάλο,προχωρήστε άφοβα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα