Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και η προηγούμενη προσφορά αλλά λίγο φτηνότερα.

Η Philips E27 8-60W 806lm 4000K στα €2,01 (επόμενη στο skroutz από €3,75 ) + διάφορες άλλες Phillips (κερί, σποτάκι, περισσότερα λούμεν, άλλα Κ κτλ από €1,67 έως €3,67).

Το φυλλάδιο εδώ και το σάιτ που έχει και πιο πολλές, εδώ.

Προσοχή, ίσως είναι για 2-3 μέρες μόνο (σα να έλεγε κάτι τέτοιο το μέιλ αλλά το διέγραψα τελείως και στο φυλλάδιο δε λέει. Αν το πήρε και κάποιος άλλος ας πει).

• Like 2
Δημοσ.

τις έχει πάρει κανένας φωτίζουν καθόλου σε σχέση με τις κοινές λάμπες πχ 100άρες

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, ziaba said:

τις έχει πάρει κανένας φωτίζουν καθόλου σε σχέση με τις κοινές λάμπες πχ 100άρες

H 8W αυτή της Philips νομίζω ότι είναι αντίστοιχη με 60W πυρακτώσεως.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την 8 watt 806 lumens και ο φωτισμος στης ειναι πολυ ικανοποιτικος. Νομιζω πως ειναι ελαχιστα πιο δυνατη απο μια  οικονομιας 13watt απο τα ικεα που εχω σπιτι. Αν καποιος εχει συνηθησει στο πιο δυνατο φως βλεπω πως ειναι σε προσφορα (με δωρο ο φπα) και η 13,5 Watt 1521lumens.

Edit. Λάθος, εχω την 2700K και οχι την 4000K. Απλα πιο κιτρινο χρωμα νομιζω και οχι διαφορα στην φωτεινοτητα .

Επεξ/σία από Panos_G2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχως τις πραγματικα καλες (12.5W - 4000k - 1500+ lumen) τις εχει πιο ακριβα και απο αλλους που ξερω (τις εχει 4.56ε και πηρα 2 προχθες εναντι 4.29ε την καθε μια απο τοπικο καταστημα).

Αν βαλουν αυτην προσφορα χτυπηστε την, δεν παιζεται σαν λαμπα (πολυ ανωτερη των Samsung που ειχαμε παρει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ziaba είπε

Είχα πάρει την προηγούμενη φορά και αντικατέστησα μια 60W πυρακτώσεως. Η Led μου φαίνεται πιο δυνατή. Προφανώς η 8άρα δεν αντικαθιστά 100άρα.

Επεξ/σία από besddimo
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panos_G2 είπε

Εχω την 8 watt 806 lumens και ο φωτισμος στης ειναι πολυ ικανοποιτικος. Νομιζω πως ειναι ελαχιστα πιο δυνατη απο μια  οικονομιας 13watt απο τα ικεα που εχω σπιτι. Αν καποιος εχει συνηθησει στο πιο δυνατο φως βλεπω πως ειναι σε προσφορα (με δωρο ο φπα) και η 13,5 Watt 1521lumens.

ναι πχ στο σαλόνι θέλω (3Χ75), κουζίνα (100άρα), βεράντες (2Χ100) θέλω δυνατό φως αν είναι να μην φέγγουν όπως οι βιδωτές φθορίου να τις βράσω

Δημοσ.

Όπου είχες 100άρα και γενικά θες αρκετό φως, βάζεις την 13άρα με τα 1500 lumens. Με οτιδήποτε λιγότερο θα σου λείπει φως. Εγώ την έχω δωμάτιο και κουζίνα (~15-20 τ.μ.), και γενικά τέτοιους χώρους προσπαθώ να τους φωτίζω με τόσα lumens.

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια τις ειχα παρει στην προηγουμενη "προσφορα" αυτες των 1521 λουμεν ειναι πολυ για εμενα που στο δωματιο ηθελα κατι πιο χαλαρο για φως ετσι αυτη την εβαλα στο σαλονι και αυτη των 806 λουμεν στο δωματιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...