thachri Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Ελπίζω να γράφω στη σωστή θεματολογία. Ασχολούμε ερασιτεχνικά με το graphic design και στην εταιρία που δουλεύω μου έχει ανατεθεί ο σχεδιασμός του εντύπου της. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στο πως να καλιμπράρω την οθόνη του macbook μου ώστε τα χρώματα να εμφανίζονται βάσει του μοντέλου χρωμάτων cmyk για να έχω καλύτερο τελικό αποτέλεσμα και να είμαι πιο σίγουρος για τη ρύθμιση των χρωμάτων. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει λύση χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω hardware sensor for calibration. Το πρόγραμμα που χρησημοποιώ για τον σχεδιασμό είναι το adobe indesign. Σας ευχαριστώ πολύ.
atheatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω αν σε βολέψουν τα utilities του Mac OS. Ρίξε μια μάτια στον φάκελο application/ utilities μήπως με το ColorSync και τα αλλά εργαλεία που έχει ενσωματωμένα το Mac OS κανείς την δουλειά σου.
Unabomber Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αν και χωρις Spyder δεν θα κανεις σωστο calibration, μπορεις να δοκιμασεις και αυτο http://bergdesign.com/supercal/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα