Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω υπότιτλους (srt) σε μια ταινία (avi) αλλά δεν ξέρω πώς να τους ρυθμίσω τη θέση στην οποία θέλω να φαίνονται.

Για την ακρίβεια εμφανίζονται χαμηλά στην ταινία και θέλω να εμφανίζονται πιο ψηλά.

Ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, photiusg είπε

Θέλω να βάλω υπότιτλους (srt) σε μια ταινία (avi) αλλά δεν ξέρω πώς να τους ρυθμίσω τη θέση στην οποία θέλω να φαίνονται.

Για την ακρίβεια εμφανίζονται χαμηλά στην ταινία και θέλω να εμφανίζονται πιο ψηλά.

Ξέρει κάποιος κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ.

Σε τηλεόραση θα το δεις το εργο  ? αν οχι ,ο bsplayer μπορει να τους αλλαξει και θεση και χρωμα και μεγεθος ακομα και να σου βρει αλλους :) αν ειναι tv ,καλο ειναι να τους ενσωματώσεις στο βιντεο αφου τους κανεις μια επεξεργασια  :) διαβασε αυτο μπορει να σε βοηθήσει.
https://www.pcsteps.gr/101752-επεξεργασία-υποτίτλων-ενσωμάτωση/

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, darkman είπε

Σε τηλεόραση θα το δεις το εργο  ? αν οχι ,ο bsplayer μπορει να τους αλλαξει και θεση και χρωμα και μεγεθος ακομα και να σου βρει αλλους :) αν ειναι tv ,καλο ειναι να τους ενσωματώσεις στο βιντεο αφου τους κανεις μια επεξεργασια  :) διαβασε αυτο μπορει να σε βοηθήσει.
https://www.pcsteps.gr/101752-επεξεργασία-υποτίτλων-ενσωμάτωση/

Όχι δεν θα τη δω στη τηλεόραση.

Θα τους ενσωματώσω αφού πρώτα διορθώσω τη θέση τους. Αυτό είναι που ζητάω. Οι υπότιτλοι φαίνονται στην ταινία χαμηλά και θέλω να τους ανεβάσω πιο πάνω. Αυτό ζητάω.

Τι είναι το bsplayer??

Επεξ/σία από photiusg
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, photiusg είπε

Όχι δεν θα τη δω στη τηλεόραση.

Θα τους ενσωματώσω αφού πρώτα διορθώσω τη θέση τους. Αυτό είναι που ζητάω. Οι υπότιτλοι φαίνονται στην ταινία χαμηλά και θέλω να τους ανεβάσω πιο πάνω. Αυτό ζητάω.

Τι είναι το bsplayer??

Πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών που κανει αυτο που θες και σου βρίσκει και υποτίτλους αν δεν εχει :)

Δημοσ.

δωσε καμια πληροφορια παραπανω, για ποιο λογο θες να τους ενσωματωσεις τους υποτιτλους στη ταινια? και ποιο video player χρησιμοποιεις?θα κανεις softsub ή hardsub? αν απλα θες να δεις τη ταινια στον υπολογιστη, πχ στον potplayer που χρησιμοποιω εγω, απλα τους ανεβοκατεβαζεις οπου θες με alt+up ή alt+down. οι περισσοτεροι players εχουν αντιστοιχες ρυθμισεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταινία είναι avi οι υπότιτλοι είναι σε srt και θέλω να βρω ένα τρόπο να ρυθμίσω το ύψος των υποτίτλων ώστε να φαίνονται πιο ψηλά και μετά θα κολλήσω τους υποτίτλους στην ταινία με το VirtualDub και θα ανεβάσω την ταινία στο youtube. Τώρα οι υπότιτλοι φαίνονται πολύ χαμηλά.

Σας ευχαριστώ όλους

14 ώρες πριν, darkman είπε

Πρόγραμμα αναπαραγωγής ταινιών που κανει αυτο που θες και σου βρίσκει και υποτίτλους αν δεν εχει :)

Ευχαριστώ θα το δω

Επεξ/σία από photiusg
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό θα το κάνεις μέσα από το πρόγραμμα όπου θα κάνεις την ενσωμάτωση γιατί τα srt δεν έχουν και πολλές επιλογές διαμόρφωσης.

Δηλαδή εννοείς με το VirtualDub; Και πώς γίνεται αυτό;

Δημοσ.

χωρις να ξερω απο αυτα, στο youtube νομιζω οτι μπορεις να ανεβασεις ξεχωριστα το srt αρχειο με τους υποτιτλους της ταινιας

Δημοσ.
7 ώρες πριν, photiusg είπε

Δηλαδή εννοείς με το VirtualDub; Και πώς γίνεται αυτό;

Τι πως γίνεται; Είπες πριν ότι θα τους ενσωμάτωνες στο virtualdub, άρα ξέρεις πως ενσωματώνονται.

https://chibimink.wordpress.com/2012/01/29/making-hardsub-hard-subtitle-with-virtualdub/

Δημοσ.
Στις 11/2/2018 στις 10:16 ΜΜ, micos000 είπε

Τι πως γίνεται; Είπες πριν ότι θα τους ενσωμάτωνες στο virtualdub, άρα ξέρεις πως ενσωματώνονται.

https://chibimink.wordpress.com/2012/01/29/making-hardsub-hard-subtitle-with-virtualdub/

Το πώς ενσωματώνονται με το virtualdub ξέρω, αλλά το πώς θα ρυθμίσω το ύψος των υποτίτλων ώστε να φαίνονται πιο ψηλά, αυτό δεν ξέρω.

Δημοσ.

Α, σόρυ. Αυτό όμως που ζητάς δεν είναι τόσο απλό και δεν ξέρω αν γίνεται σε srt υπότιτλους. Οι υπότιτλοι που υποστηρίζουν σίγουρα μορφοποιήσεις είναι οι .ass αλλά δεν ξέρω αν το virualdub αναγνωρίζει τις μορφοποιήσεις αυτές ή τις αγνοεί. Μπορείς να επεξεργαστείς τον υπότιτλο στο subtitle edit και να δημιουργήσεις το στυλ που θέλεις και να σώσεις σαν .ass τον υπότιτλο έτσι θα μεταφέρει την μορφοποίηση. Μετά δοκίμασε στο virtualdub να δεις αν αναγνωρίζει τους υπότιτλους και τα στυλ.
Στο Subtitle Edit θα επιλέξεις όλους τους υπότιτλους, στο format επέλεξε Advanced Substation Alpha (.ass) και με δεξί κλικ->Advanced Substation Alpha styles. Θα ανοίξει η εφαρμογή μορφοποίησης και εκεί όρισε τον υπότιτλο, το μέγεθος, το στυλ και την θέση (στο Margin virtical) και σώσε σαν ass.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Α, σόρυ. Αυτό όμως που ζητάς δεν είναι τόσο απλό και δεν ξέρω αν γίνεται σε srt υπότιτλους. Οι υπότιτλοι που υποστηρίζουν σίγουρα μορφοποιήσεις είναι οι .ass αλλά δεν ξέρω αν το virualdub αναγνωρίζει τις μορφοποιήσεις αυτές ή τις αγνοεί. Μπορείς να επεξεργαστείς τον υπότιτλο στο subtitle edit και να δημιουργήσεις το στυλ που θέλεις και να σώσεις σαν .ass τον υπότιτλο έτσι θα μεταφέρει την μορφοποίηση. Μετά δοκίμασε στο virtualdub να δεις αν αναγνωρίζει τους υπότιτλους και τα στυλ.
Στο Subtitle Edit θα επιλέξεις όλους τους υπότιτλους, στο format επέλεξε Advanced Substation Alpha (.ass) και με δεξί κλικ->Advanced Substation Alpha styles. Θα ανοίξει η εφαρμογή μορφοποίησης και εκεί όρισε τον υπότιτλο, το μέγεθος, το στυλ και την θέση (στο Margin virtical) και σώσε σαν ass.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα το δω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, photiusg είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου και θα το δω.

Ακολούθησα τις οδηγίες σου, διορθώθηκε το ύψος το ύψος των υπότιτλων που ήθελα, αλλά τα γράμματα των υποτίτλων σε μορφή (.ass) εμφανίζονται (συγνώμη για την έκφραση)... αλαμπουρνέζικα...

τι πρέπει να αλλάξω;

3 λεπτά πριν, photiusg είπε

Ακολούθησα τις οδηγίες σου, διορθώθηκε το ύψος το ύψος των υπότιτλων που ήθελα, αλλά τα γράμματα των υποτίτλων σε μορφή (.ass) εμφανίζονται (συγνώμη για την έκφραση)... αλαμπουρνέζικα...

τι πρέπει να αλλάξω;

Εντάξει όλα μια χαρά. Άλλαξα απλώς την Κωδικοποίηση. Σε ευχαριστώ πολύ micos000...να είσαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...