Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος τις απαντησεις στα θεματα εξετασεων πιστοποιησης ιεκ της ειδικοτητας "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEBDESIGNER - DEVELOPER / VIDEOGAMES)" η αν υπαρχει καποιο βιβλιο με τις απαντησεις αυτες. Επισης καποιος που συμμετειχε στην προηγουμενη εξεταστικη του οκτωβριου 2017 θα ηθελα να μου πει αν στο πρακτικο μερος τα θεματα ηταν βατα και γενικοτερα ποιο ηταν περιπου το θεμα εξετασης(δλδ αν ειχε να κανει με κατασκευη ιστοσελιδας ή με προγραμματισμο ή με επεξεργασια εικονας/βιντεο ή με κατασκευη παιχνιδιου/εφαρμογης κτλ )

Ευχαριστω πολυ!

• 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Συμμετείχα εγώ στις εξετάσεις του περασμένου Οκτώβρη. Τα θέματα του πρακτικού μέρους ήταν να κάνουμε επεξεργασία μιας εικόνας(πολύ απλά πράματα), να κάνουμε στο unreal ένα απλό παιχνίδι, και ένα πρόγραμμα c++  και μας ρωτούσαν διάφορες ερωτήσεις όπως πχ για ψηφιακές εικόνες, για καλώδια οπτικές ίνες, ταξινομήσεις δηλ ερωτήσεις μέσα απο το θεωρητικό κομμάτι.

Εγώ πέρασα το πρακτικό μέρος και κόπηκα στο θεωρητικο. Όποιος επιθυμεί να ανταλλάξουμε απαντημένες ερωτήσεις μπορεί να μου γράψει. Αν θέλετε επισκεφθείτε και το θέμα που άνοιξα και αφορά στην πιστοποίηση.

Επεξ/σία από giotadiam
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω τελειώσει κομμωτική και θέλω να δώσω πιστοποίηση θέλω να μάθω από όποιον έχει δώσει στην κομμωτική αν τα θέματα ήταν εύκολα και την όλη εμπειρία του .. ευχαριστώ πλ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...