vagsim987 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια...εχω ενα home cinema 5.1 κ θελω να ακουγονται τα κανονικα καναλια της τηλεορασης απτο home cinema.Αυτο που εχω καταφερει ειναι με καλωδιο rsa συνδεση αλλα ακουγονται μονο απ τις κολωνες..το συνδεσα κ με οπτικη ινα αλλα το ιδιο πραγμα..εχει καποιος γνωστης να μου δωσει μια λυση η να το πεταξω μεσα στο τζακι?
Agony Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Για αρχή η σύνδεση πρέπει να γίνεται η με optical η ακόμα καλύτερα με HDMI ARC. Από εκεί και πέρα είναι απόλυτα λογικό όταν παίζει η TV σε στερεοφωνικά κανάλια να ακούς 2 κανάλια και το γουφερ. Όταν όμως ό ενυσχιτης βλέπει σήμα Dolby dts κτλ τότε σου βγάζει και τα 5 ηχεία. Ορισμένα φορές θέλει το digital ενεργοποίηση μέσα από το μενού του ήχου της TV αν είναι παλια. Από εκεί και πέρα... Αν θέλεις να ακούς το στερεοφωνικό σήμα της TV και στα 4 ηχεία δλδ το κεντρικό και τα 2 πίσω θα πρέπει να πατήσεις από το μενού του ενισχυτή κάποιο εφέ δλδ surround ...music η κάτι παρόμοιο κάθε ενυσχιτης έχει επιλογή ώστε να μετατρέπει το κανονικό μπροστινό σήμα που παίρνει front L R σε όλα τα ηχεία.... εννοείται ότι αυτό είναι εφέ και δεν πρέπει να είναι έτσι όμως ορισμένοι όπως εσύ θέλουν να παίζουν όλα. Με απλά λόγια στο βιβλιαράκι του ενυσχιτη βλέπεις με ποιο κουμπί αλλάζεις προφίλ στον ήχο και βάζεις αυτο που θες. Αν αυτό δεν σου κάνει και δεν υπάρχει απόλυτος καμία λύση και είναι τόσο πολύ ανάγκη... μπορείς πολύ απλά να βάλεις τα πίσω ηχεία στην ίδια είσοδο με τα 2 μπροστά. Δλδ f l και rl στην ίδια τρύπα και FR και RR στην ίδια... μονότονη το κεντρικό δεν θα παίζει... Και καλύτερα μιας και τα κεντρικά είναι ηχεία για να παίζουν highs και όχι mid s.
vagsim987 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...Θα τα ψάξω αυτά που μου ειπες κ ίσως μιλήσω κ με την ίδια τη Samsung που είναι τα προϊόντα μου
group131 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Επειδή από ότι διάβασα έχεις Samsung, πας στο μενού του Ήχου->Προηγμένες ρυθμίσεις και επιλέγεις όχι PCM αλλά DTS2.5 ή γενικά ότι έχει ενεργό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα