Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, divo said:

Μ αρέσει που κάποιοι κατακρίνουν τα τεχνολογικά νέα αλλά τα χρησιμοποιουν. Ιντερνετ, Pc, laptop, δυο - τρια κινητά ο καθένας, smart συσκευές μέσω cloud.... Κατά τα αλλά ειμαστε κατά. Όπου μας βολεύει...

Βρε λες να κανουν τίποτα με τη γυναίκα του γείτονα και να φοβούνται??:lol::lol::lol::lol:

Μπορεις να κατλάβεις την διαφορά ή μας τρολάρεις; Το να σε παρακολουθεί το Facebook ή το Gmail, είναι μεν κατακριτέο αλλά οχι παρανομο. Είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ να εχεις gmail ή να ανεβαζεις 500 χιλιάδες φωτογραφίες στο Facebook και η εταιρεια στο λεει οτι θα χρησιμοποιηθουν απο τρίτους. Ξέρεις, εκει που ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ για να κανεις λογαριασμό χωρίς να εχεις διαβάσει σε τι συμφωνείς. Αν τα εξυπνα γυαλιά ΕΠΙΛΕΞΩ να τα αγοράσω και ΕΠΙΛΕΞΩ να βγαλω μια φωτογραφια την οποια ΕΠΙΛΕΞΩ να ανεβασω στο cloud, ειμαι ηλιθιος αν διαμαρτυρηθω. Το να με παρακολουθει, χωρις την αδεια μου η κυβερνηση ώστε να μου επιβάλλει σε τι σελίδες, τι περιοχές και τι κινησεις θα κανω ειναι δυστοπικο!

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το RFID να ειναι καλα,στο χερακι ακομα καλυτερα..Η Κινα ειναι χωρα υποδειγμα και το μελοντικο προτυπο  της παγκοσμιοποιησης.Το οτι πηραμε  smartphone pc κτλ. το δουλευουμε  ,οπως θελουμε εμεις  και στο fb επιλεγουμε εμεις τι θα πουμε και θα ανεβασουμε.Οπως και σε καθε forum στο ιντερνετ επιλεγουμε εμεις τι θα γραψουμε. Αλλα σε ολα  αυτα εαν καποιος θελει να δει την ip μας, μπορει να δει τα τηλεφωνα που εχουμε κανει ,να δει το FB τις προσωπικές συνομιλιες μας κτλ χωρις, να κατηγορουμαστε για καποιο εγκλημα και αυτο να γινετε κατα το δοκουν ,τοτε δεν υπαρχει αστυνομευση, αλλα θεμελια ,τυραννιών ,εξαλου στην Κινα εχουν απολυταρχικο καθεστως και οποιος διαφωνει γινεται δωρητης οργανων!

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2018 στις 5:14 ΜΜ, deligkos είπε

Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, η δυνατότητα που δίνεται στις αστυνομικές αρχές με αυτή την τεχνολογία αυξάνει τις δυνατότητες επιτήρησης του 1,3 δισεκατομμυρίου πολιτών από το κινεζικό καθεστώς.

Κάκιστη η ελεύθερη μετάφραση στο άρθρο απο την πηγή!

Σύμφωνα με την πηγή, η Διεθνής Αμνηστία μίλησε για αυξανόμενη δυνατότητα , όχι "επιτήρησης", αλλά παρακολούθησης ("surveillance").

Η επιτήρηση δεν κουβαλάει αρνητική σημασία. Ενώ η παρακολούθηση έχει την έννοια της κακόβουλης παρεμβατικότητας, στην προκειμένη περίπτωση της αστυνομίας προς τους πολίτες.

Επεξ/σία από Έλεος
Δημοσ.

Μακάρι να μας βάλουν κοριούς και στον κώλο και να παρακολουθούν τα πάντα.

Οι φιλήσυχοι πολίτες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Αν και κάτι τέτοια έχουν νόημα στην Κίνα που εφαρμόζονται αυστηροί νόμοι.
Σε Ελλάδες και μπανανίες, που βγαίνουν κατευθείαν από τις φυλακές σκληροί κακοποιοί, κάτι τέτοια συστήματα είναι άχρηστα, καθώς δεν θέλουμε τους κακοποιούς μέσα.

Δημοσ.

Τι να τα κάνεις στην Ελλάδα; Τόσα χρόνια σπάνε αυτοκινήτα, καταστρέφουν περιουσίες τρίτων, επισόδια στα γήπεδα και καμία κάμερα ποτέ πχ δεν έχει "πιάσει" φάτσα; Να πάμε στην άλλη περίπτωση (που ξέρεις και πρόσωπα) όπου πολιτικοί, (μεγαλό)επιχειρηματείες, κλπ με δίαφορες κομπίνες πχ τρώνε λεφτά και το χέρι του νόμου δεν τους πιάνει; Να πούμε για τον άλλο τον τάχα μου φυγά τρομοκάτη που το σκάει απο την άδεια και βάφει το μαλλί του φωσφοριζέ και είναι σαν πυγολαμπίδα που λάμπει και στο σκοτάδι; Κάτι άλλο χρειάζεται στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...