Sonyos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Περίεργα τα νούμερα. Ακομα και πάνω στο μόντεμ να καθήσεις τόσο βγάζει; Κάτι είναι ρυθμισμένο λάθος στο μόντεμ. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να καλέσω τον ΟΤΕ για βοήθεια μήπως ρυθμίσουν κάπως το ρουτερ .... αν και νιώθω σαν να τους ακούω «φταίει η καλωδίωση» ή « εγω το βλέπω μια χαρά το ρουτερ» , λες κι εγω είχα όρεξη να κάνω φάρσες στον ΟΤΕ και να περιμένω με τις ώρες στο τηλέφωνο
darkman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Sonyos είπε Me WiFi εννοείς ; Και σε ποια σελίδα ; Με κινητό και WiFi φαίνεται στην εικόνα . Πάντως το upload παραμένει σταθερό σε κάθε περίπτωση . Πάντως περίμενα στάνταρ 48-50 mbps και όχι Οποτε τύχει να πιάνει ταχύτητα .... αξίζει να δοκιμάσω αλλο ρουτερ εκτός του ΟΤΕ ; Αν κι απ όσο έχω δει ειναι αρκετά ακριβά Το Ookla τα κανει αυτα μπορει αν αλλαξεις Host να εχεις καλυτερη ταχυτητα τωρα για το wifi πρεπει να δεις και αλλα πραγματα πχ δοκιμασε να βρεις σε ποιο καναλι εχεις καλύτερο σήμα, δες αν αυτο πεφτει πανω με κανενα αλλο απο το κτηριο η απο διπλα μια εφαρμογη οπως το wifianalyzer μπορει να σου τα πει αυτα αν με το ethernet εισαι εκει που θες τοτε θελει και λιγο ψαξιμο και το wifi , αν οχι και εχει κανει και αυτα που σου ειπα παρε τους τηλεφωνο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα