Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DSL Link Information

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 4996/49998 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 32685/83935 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 29/15.3 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 3/7.9 dB 
Output Power(Up/Down) 8.6/11.9 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/1325 
Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms 
INP(Up/Down) 0/4.5 symbols 
Profile 17a 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/640 
Με αυτα τα στοιχεια απ το ρουτερ ειναι λογικο να πιανω εδω ftp://speedtest:[email protected]/test1Gb.db  3 ΜΒ/s maximum? η συνδεση ειναι με ethernet . εννοειται σε τορρεντ η ταχυτητα ειναι χαμηλοτερη.....
Εχετε καποια προταση? το ρουτερ ειναι το ιδιο απ οταν ειχα 24/adsl δηλ. το speedport entry 2i
Επεξ/σία από Sonyos
Δημοσ.

Είτε κατεβάζεις από το ίδιο site, μέσω του browser ταυτόχρονα 3-4 μεγάλα αρχεία και βλέπεις την συνολική ταχύτητα, είτε το ίδιο αρχείο αλλά με χρήση κάποιου Download Manager ώστε να κατεβαίνει σε πολλά κομμάτια. Και φυσικά πάντα ενσύρματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sonyos είπε

DSL Link Information

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 4996/49998 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 32685/83935 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 29/15.3 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 3/7.9 dB 
Output Power(Up/Down) 8.6/11.9 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/1325 
Interleave Delay(Up/Down) 0/10 ms 
INP(Up/Down) 0/4.5 symbols 
Profile 17a 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/640 
Με αυτα τα στοιχεια απ το ρουτερ ειναι λογικο να πιανω εδω ftp://speedtest:[email protected]/test1Gb.db  3 ΜΒ/s maximum? η συνδεση ειναι με ethernet . εννοειται σε τορρεντ η ταχυτητα ειναι χαμηλοτερη.....
Εχετε καποια προταση? το ρουτερ ειναι το ιδιο απ οταν ειχα 24/adsl δηλ. το speedport entry 2i

Λιγο ειναι :( λογικα με αυτα επρεπε να εισαι στο 4 χαλαρα ομως .......... δοκιμασες τορρεντ με πολλους seeders ? να εχει 500+ , και κανεναν να τραβαει ?

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Λιγο ειναι :( λογικα με αυτα επρεπε να εισαι στο 4 χαλαρα ομως .......... δοκιμασες τορρεντ με πολλους seeders ? να εχει 500+ και κανεναν να τραβαει ?

εννοειται ναι , αλλα θεωρω το speedtest ote που εγραψα το πλεον αξιοπιστο . η απορια μου ειναι αφου μου λεει actual 49999 πως γινεται να ειναι πολυ χαμηλοτερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sonyos είπε

εννοειται ναι , αλλα θεωρω το speedtest ote που εγραψα το πλεον αξιοπιστο . η απορια μου ειναι αφου μου λεει actual 49999 πως γινεται να ειναι πολυ χαμηλοτερα?

Εχεις δίκιο , εκανες κανενα reset στο router σου μπας και στρωσει ?? η αν εχεις κανενα αλλο να βαλεις να δουμε αν ειναι το ρουτερ? εχεις πανω και σπλιτερ η οχι ? μην σου κανει αυτο κανενα θεμα :(

Κανε reset
βγαλε το spliter αν εχει και κανε τεστ παλι
αλλαξε καλωδιο ethernet
δες αν υπαρχει ποιο νεο firmware για το ρουτερ σου και περασε το
αν υπαρχει αλλο ρουτερ βαλε το να δεις αν κανει τα ιδια
παρε τους τηλεφωνο και κανε τους σεξ :)

Επεξ/σία από darkman
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, darkman είπε

Λιγο ειναι :( λογικα με αυτα επρεπε να εισαι στο 4 χαλαρα ομως .......... δοκιμασες τορρεντ με πολλους seeders ? να εχει 500+ , και κανεναν να τραβαει ?

Εφοσον στα στοιχεια του ρουτερ μου λεει actual rate 49999 down (εχω 50αρα συνδεση) , αυτο σημαινει οτι προφανως μεχρι το ρουτερ ολα ειναι οκ, και εχω προβλημα στο καλωδιο ethernet? γινεται αυτο? εννοω οτι δεν μπορει να ειναι θεμα καλωδιωσης μεχρι το ρουτερ ,σωστα?

Δημοσ.

Το καλώδιο σου δεν πρέπει να φταίει. Κάνε reset στο router ή και δοκιμή με άλλο ρουτερ αν έχεις. Δοκίμασε να κατεβάσεις αρχεία από ftp server να δούμε πόσο πιάνεις. 

Δημοσ.
15 hours ago, Sonyos said:

Έχει παρατηρηθεί και από όλους που παίρνουν από kv σε single connection download να μήν τερματίζει η γραμμή. Δοκίμασε να κατεβάσεις 3-4 αρχεία ταυτόχρονα ή κάποιο torrent με πολλούς seeders και δες πόσο θα πιάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, navigator0 είπε

Το καλώδιο σου δεν πρέπει να φταίει. Κάνε reset στο router ή και δοκιμή με άλλο ρουτερ αν έχεις. Δοκίμασε να κατεβάσεις αρχεία από ftp server να δούμε πόσο πιάνεις. 

FTP του ΟΤΕ δοκιμάζω και πιάνω ως 3 mbps. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι πως γίνεται με Actual Rate(Up/Down) 4996/49998  

ένδειξη στο ρουτερ κι όμως δεν πιάνω ταχύτητα ....Γι αυτό και σκέφτομαι μήπως η μετάδοση απ το ρουτερ στον υπολογιστή ειναι προβληματική ...

να δοκιμάσω εννοείς αλλο ρουτερ εμπορικό ; Η αλλο του ΟΤΕ ;

POULINOS PLS HELP

1 ώρα πριν, timos71 είπε

Έχει παρατηρηθεί και από όλους που παίρνουν από kv σε single connection download να μήν τερματίζει η γραμμή. Δοκίμασε να κατεβάσεις 3-4 αρχεία ταυτόχρονα ή κάποιο torrent με πολλούς seeders και δες πόσο θα πιάσει.

Το δοκίμασα με άθροισμα πάλι στα 3mbps

Επεξ/σία από Sonyos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sonyos είπε

Εφοσον στα στοιχεια του ρουτερ μου λεει actual rate 49999 down (εχω 50αρα συνδεση) , αυτο σημαινει οτι προφανως μεχρι το ρουτερ ολα ειναι οκ, και εχω προβλημα στο καλωδιο ethernet? γινεται αυτο? εννοω οτι δεν μπορει να ειναι θεμα καλωδιωσης μεχρι το ρουτερ ,σωστα?

Δεν ειναι στανταρ οτι αμα λεει 50 θα πας στο 50 :( αλλα ουτε και αμα λεει 50 να πιανεις 30 που μας λες εσυ :) και επιδι υπαρχουν πολλοι παράμετροι  ,πρεπει να κανεις καποιες δόκιμες πριν τους πάρεις τηλέφωνο ;) εχεις κανει εσυ κατι απο αυτα που σου ειπα ? αλλαξες πχ καλωδιο ? εβγαλες το σπλιτερ( αν εχεις )  ??? εκανες ενα reset ???? ειδες αν το ρουτερ σου εχει το τελευταίο firmware :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkman είπε

Δεν ειναι στανταρ οτι αμα λεει 50 θα πας στο 50 :( αλλα ουτε και αμα λεει 50 να πιανεις 30 που μας λες εσυ :) και επιδι υπαρχουν πολλοι παράμετροι  ,πρεπει να κανεις καποιες δόκιμες πριν τους πάρεις τηλέφωνο ;) εχεις κανει εσυ κατι απο αυτα που σου ειπα ? αλλαξες πχ καλωδιο ? εβγαλες το σπλιτερ( αν εχεις )  ??? εκανες ενα reset ???? ειδες αν το ρουτερ σου εχει το τελευταίο firmware :)

Tα ελεγξα ολα αυτα και εχω αυτο! 7049297561.png      οποτε ειμαι ικανοποιημενος! Μπορεις να με βοηθησεις να βρω το τελευταιο firmware? ευχαριστω πολυ! :D
Και κατι τελευταιο.....το μεγαλύτερο bandwith θα με βοηθησει ωστε να εχω καλυτερο ping σε παιχνιδια ακομη και με παραλληλο streaming σε αλλες συσκευες ταυτοχρονα? px youtube σε ταμπλετ ή κινητο αλλων χρηστων που μπαινουν στο ιδιο wifi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sonyos είπε

Tα ελεγξα ολα αυτα και εχω αυτο! 7049297561.png      οποτε ειμαι ικανοποιημενος! Μπορεις να με βοηθησεις να βρω το τελευταιο firmware? ευχαριστω πολυ! :D
Και κατι τελευταιο.....το μεγαλύτερο bandwith θα με βοηθησει ωστε να εχω καλυτερο ping σε παιχνιδια ακομη και με παραλληλο streaming σε αλλες συσκευες ταυτοχρονα? px youtube σε ταμπλετ ή κινητο αλλων χρηστων που μπαινουν στο ιδιο wifi

Καλα εισαι ,Οχι δεν παει ετσι :) για καλυτερο ping πρεπει να κανεις την γραμμη σου fast path :)  και εκει θα εχεις καλυτερα ping για τα game ;) απο οτι βλεπω δεν το εχεις κανει γιατι στο Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved σου γραφει interleaved ενω θα επρεπε και εκει να λεει fast :) εγω το εκανα και εχω 7-8 ping στα τεστ ookla :) τωρα για το firmware πρεπει να μπεις στο site του οτε και να δεις ποιο router εχεις ,ποιο  firmware ειναι το τελευταίο ,και ποιο εχεις εσυ, και εκει να κανεις update αν το θελει ;) 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνει αυτόματα ο ΟΤΕ update. 

Δοκίμασες από κάποια κινητή συσκευή να δεις το μαξ download speed?

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Κάνει αυτόματα ο ΟΤΕ update. 

Δοκίμασες από κάποια κινητή συσκευή να δεις το μαξ download speed?

Me WiFi εννοείς ; Και σε ποια σελίδα ; 

Με κινητό και WiFi φαίνεται στην εικόνα . Πάντως το upload παραμένει σταθερό σε κάθε περίπτωση . Πάντως περίμενα στάνταρ 48-50 mbps και όχι Οποτε τύχει να πιάνει ταχύτητα .... αξίζει να δοκιμάσω αλλο ρουτερ εκτός του ΟΤΕ ; Αν κι απ όσο έχω δει ειναι αρκετά ακριβά 

621E3C86-1374-4ECA-AD2E-29C686654351.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sonyos είπε

Me WiFi εννοείς ; Και σε ποια σελίδα ; 

Περίεργα τα νούμερα. Ακομα και πάνω στο μόντεμ να καθήσεις τόσο βγάζει;

Κάτι είναι ρυθμισμένο λάθος στο μόντεμ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...