qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ε εντάξει τότε δε λέει να δώσω +200 ευρώ για ένα κινητό που θα κάνει 1 πράγμα παραπάνω. Θα πάω προς το rn4 , που έχει και την 800άρα. 1
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Ε εντάξει τότε δε λέει να δώσω +200 ευρώ για ένα κινητό που θα κάνει 1 πράγμα παραπάνω. Θα πάω προς το rn4 , που έχει και την 800άρα. Εε μα αυτό θέλω να σου εξηγήσω.
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ωραία, το παρήγγειλα από ελληνικό κατάστημα. Με τα τελωνεία, και αφού έμαθε η σάρα και η μάρα να παίρνει κινέζικα, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά πλέον... Επόμενη και τελευταία απορία: Θέλω μία όσο πιο λεπτή-διακριτική γίνεται και ταυτόχρονα λαστιχένια θήκη. Η εμπειρία έχει δείξει ότι σώζει συχνότερα την οθόνη κι από tempered glass. Αλλά να είναι λεπτή και διακριτική, κι ας κοστίζει παραπάνω λίγο. Και ένα tempered glass αν είναι δυνατόν. Εξακολουθεί να ισχύει ότι η nillkin είναι η καλύτερη μακράν και ότι δεν αξίζει να πάω σε άλλη; Έχω να ασχοληθώ κανα χρόνο.
Diskimpex Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα εχουν ρισκο .Μην πιστευεις οτι σε σωζουν τοσο καλα .Αναλογα πως θα πεσει το κινητο.Στο tempered glass μπορεις να μην εχεις καλη αφη.Αυτη που αρεσει σε σενα.Και στο καλυτερο μοντελο και μαρκα .Οταν θα τα δεις ολα θαναι αργα.Θα τα εχεις παρει . Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Diskimpex
qwertyuiop2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μάλιστα. Πάντως σε ένα sony xperia m2 που είχα πολύ παλιά, μία σιλικονένια θήκη χοντρή το είχε κάνει απόρθητο. Ακόμα και με τη μούρη να έπεφτε, δεν ακουγόταν ήχος πτώσης, αναπηδούσε και δεν πάθαινε τίποτα. Ό,τι και να γίνει, όσο προσεκτικός κι αν είσαι, μία συσκευή που είναι η πιο χρηστική σου (ειδικά για ανθρώπους που είναι συχνά εκτός σπιτιού) και την έχεις πάντα πάνω σου, υπό πολλές καιρικές συνθήκες, περπατάς με αυτή κλπ, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, θα φάει τούμπα. Ερώτηση τελευταία, είμαι 2 ώρες πριν παραλάβω το κινητό: Υπάρχει απώλεια εγγύησης αν κάνω root; Πάντα ει΄ναι το πρώτο πράγμα που κάνω, για να βάζω πανίσχυρα ad blockers. Δε με ενδιαφέρει η αλλαγή ρομ, έτσι κι αλλιώς γκλόμπαλ παίρνω, θέλω όμως οπωσδήποτε ρουτ! Αν το αντιστρέψω πριν το δώσω για σέρβις, θα φαίνεται ότι έχει γίνει κάποτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, qwertyuiop2 said: Μάλιστα. Πάντως σε ένα sony xperia m2 που είχα πολύ παλιά, μία σιλικονένια θήκη χοντρή το είχε κάνει απόρθητο. Ακόμα και με τη μούρη να έπεφτε, δεν ακουγόταν ήχος πτώσης, αναπηδούσε και δεν πάθαινε τίποτα. Ό,τι και να γίνει, όσο προσεκτικός κι αν είσαι, μία συσκευή που είναι η πιο χρηστική σου (ειδικά για ανθρώπους που είναι συχνά εκτός σπιτιού) και την έχεις πάντα πάνω σου, υπό πολλές καιρικές συνθήκες, περπατάς με αυτή κλπ, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, θα φάει τούμπα. Ερώτηση τελευταία, είμαι 2 ώρες πριν παραλάβω το κινητό: Υπάρχει απώλεια εγγύησης αν κάνω root; Πάντα ει΄ναι το πρώτο πράγμα που κάνω, για να βάζω πανίσχυρα ad blockers. Δε με ενδιαφέρει η αλλαγή ρομ, έτσι κι αλλιώς γκλόμπαλ παίρνω, θέλω όμως οπωσδήποτε ρουτ! Αν το αντιστρέψω πριν το δώσω για σέρβις, θα φαίνεται ότι έχει γίνει κάποτε; κατεβάζεις adguard premium apk και δε χρειάζεσαι root για τις διαφημίσεις και σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε root adblocker και φυσικά χάνεις την εγγύησή σου με root εκτός αν έχεις nexus, pixel ή oneplus. μέχρι τώρα από όσο γνωρίζω αυτές είναι οι μόνες που σε περίπτωση unlocked bootloader δε χάνεις την εγγύηση. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από zeibei
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, zeibei είπε κατεβάζεις adguard premium apk και δε χρειάζεσαι root για τις διαφημίσεις και σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε root adblocker https://www.revdl.com/adguard-premium-android.html/ και φυσικά χάνεις την εγγύησή σου με root εκτός αν έχεις nexus, pixel ή oneplus. μέχρι τώρα από όσο γνωρίζω αυτές είναι οι μόνες που σε περίπτωση unlocked bootloader δε χάνεις την εγγύηση. Απαγορεύονται link εκτός του play store. Πρέπει να το σβήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 40 minutes ago, saruman123 said: Απαγορεύονται link εκτός του play store. Πρέπει να το σβήσεις. με συγχωρείς δεν το γνώριζα αυτό. έχω δει τόσα πολλά link για εφαρμογές εκτός playstore στο forum που δε γνώριζα ότι απαγορεύεται. και πάλι με συγχωρείς.
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, zeibei είπε με συγχωρείς δεν το γνώριζα αυτό. έχω δει τόσα πολλά link για εφαρμογές εκτός playstore στο forum που δε γνώριζα ότι απαγορεύεται. και πάλι με συγχωρείς. Κάκος βέβαια που υπάρχουν αλλά έτσι είναι οι κανόνες. Και μην ζητάς συγγνώμη από εμένα μια διατύπωση έκανα για να μην στην πουν η moderator
vasilis9292 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 2:08 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε Αγαπητοί συμφορουμίτες, αναζητώ κινητό, έπειτα από 2 έτη κατοχής του redmi note 3 με τον helio x10. Όταν το πήρα Γενάρη του 2016 έκανε ό,τι ήθελα και αποτελούσε ουσιαστική αναβάθμιση από το xperia neo v που είχα ως τότε. Ωστόσο, πλέον έχει στραπατσαριστεί πολύ, έχει 2 ρωγμές σε γωνίες της οθόνης και υπερθερμαίνεται ανέκαθεν το καλοκαίρι όταν χρησιμοποιείται ως GPS στο αυτοκίνητο. Κρατάω τις 5,5 ίντσες ως πολύ ωραίο τρόπο να διαβάζεις σύντομα κείμενα/άρθρα, την 4000mah μπαταρία που δίνει ακόμα και σήμερα αξιοπρεπή αυτονομία ημέρας και την αξιοπιστία xiaomi που επέτρεψε μετά από 2 χρόνια χρήσης να έχω ένα λειτουργικό (αν και αισθητικά προβληματικό) τηλέφωνο. Πλέον οι ανάγκες μου είναι πιο εξεζητημένες λίγο, γι' αυτό ανεβαίνω και 50-60 ευρώ σε μπάτζετ σε σχέση με τότε. Θέλω κινητό που να κρατάει τα θετικά που προανέφερα (μπαταρία - μέγεθος οθόνης - ποιότητα κατασκευής) αλλά επιπλέον να έχει μία αξιοπρεπέστερη κάμερα από την άθλια του rn3, πιο "κρύα" λειτουργία επεξεργαστή, μεγαλύτερη ισχύ και -αν είναι δυνατό- nfc. Σιχαίνομαι τη μόδα της μίας θύρας εξόδου, οπότε θα ήθελα audiojack. Εννοείται ότι δεν κάνω συμβιβασμούς ως προς τα ήδη κεκτημένα, δηλ. απαιτώ σωστό gps, μικρόφωνο - μεγάφωνο, led ειδοποιήσεων μπροστά κλπ, πράγματα αυτονόητα για συσκευές τέτοιας τιμής. Όσον αφορά τις μπάντες, δεν έχω ιδέα αν η 800άρα μου είναι απαραίτητη. Έχω cosmote whatsup, μένω στην Αθήνα και έχω παντού τέλειο σήμα, αλλά όποτε ταξιδεύω (λ.χ. τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη) ή μπαίνω σε σπίτι στην επαρχία που περνάω πολύ χρόνο κατ' έτος (1 μήνα στην Κρήτη και άλλον 1 σε άλλα μέρη) , ίντερνετ δεν έχω ούτε για αστείο. Αν αυτό βελτιωθεί σοβαρά με την 800άρα, καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 ευρώ, αλλά δεκτές προτάσεις ως τα 250 αν είναι game breakers 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Μessenger, GPS, PDF Readers, Mozzila FF, PSP + DS emulators - θα ήθελα όμως να μπορώ να παίξω και βαρύτερα παιχνίδια άνετα, αν θελήσω. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Όχι πάνω από 5,5 ίντσες, εκτός κι αν μιλάμε για bezel-less σχεδιασμό, οπότε πάμε και λίγο παραπάνω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Audio Jack οπωσδήποτε, NFC αλλά όχι δεσμευτικά 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, έχω το redmi note 3 pro και την έχω μόνο ως λύση ανάγκης. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δε με απασχολεί η ΡΟΜ. Για την 800άρα δεν ξέρω τι παίζει, έχω κοσμοτέ αλλά στην επαρχία δεν πιάνω καλά. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Πάρα πολύ, να κρατάει τουλάχιστον μέρα με μέτρια χρήση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ό,τι να'ναι, αρκεί να είναι οικονομικό 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο Καλησπερα φιλε μου.για το mi note 3 θα σου ελεγα και βγαινει καπου στα 260 απο το εξωτερικο.δυνατο κινητο σε ολα του καθως το εχω χρησιμοποιησει!!!
DoctorXT Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ειμαι περιπου στην ιδια θεση. Ειμαι αναμεσα σε Xiaomi X4, Samsung A5 '17, Huawei P10 Lite. Παρακαλω τις αποψεις σας. 1
vasilis9292 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, DoctorXT είπε Ειμαι περιπου στην ιδια θεση. Ειμαι αναμεσα σε Xiaomi X4, Samsung A5 '17, Huawei P10 Lite. Παρακαλω τις αποψεις σας. Α5 2017 με διαφορα φιλε μου σε ολα.τα εχω δοκιμασει ολα τα κινητα!!!ελπιζω να βοηθησα.
qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα το παρακινδυνευμένο βήμα και τσίμπησα le pro elite 3 στα 145 με 2 γυαλάκια, πλαστική θηκούλα και snap 820. Το rn 4 είναι χρέπι και έχει γίνει μεηνστριμ από τον κάθε κακομοίρη η σιαομι. Και αποφεύγω έστω και 1 ευρώ φόρο στο ελληνικό κράτος - 1 ευρώ κέρδος στον έλληνα μαγαζάτορα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από qwertyuiop2 1
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Έκανα το παρακινδυνευμένο βήμα και τσίμπησα le pro elite 3 στα 145 με 2 γυαλάκια, πλαστική θηκούλα και snap 820. Το rn 4 είναι χρέπι και έχει γίνει μεηνστριμ από τον κάθε κακομοίρη η σιαομι. Και αποφεύγω έστω και 1 ευρώ φόρο στο ελληνικό κράτος - 1 ευρώ κέρδος στον έλληνα μαγαζάτορα. Να ξέρεις όμως ότι έκανες μια "επένδυση" σε ένα κινητό που η εταιρεία έχει χρεοκοπήσει ,δεν δίνει αναβαθμίσεις,με πολύ βαρύ λειτουργικό και σίγουρα "μαϊμού" rom. Πρώιν κάτοχος le max 2 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Να ξέρεις όμως ότι έκανες μια "επένδυση" σε ένα κινητό που η εταιρεία έχει χρεοκοπήσει ,δεν δίνει αναβαθμίσεις,με πολύ βαρύ λειτουργικό και σίγουρα "μαϊμού" rom. Πρώιν κάτοχος le max 2 Λυμένα όλα από την κοινότητα. Αλλα έτσι κι αλλιώς οι εγγυήσεις των σκρουτζομάγαζων δεν πολυαξίζουν και ένα rn4 το βρίσκει κανείς όπου νάναι οπότε νάναι αν όλα πάνε στραβά. Λες πιο βαρύ κάποιο λειτουργικό, ενώ έχεις miui;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα