Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί συμφορουμίτες, αναζητώ κινητό, έπειτα από 2 έτη κατοχής του redmi note 3 με τον helio x10. Όταν το πήρα Γενάρη του 2016 έκανε ό,τι ήθελα και αποτελούσε ουσιαστική αναβάθμιση από το xperia neo v που είχα ως τότε. Ωστόσο, πλέον έχει στραπατσαριστεί πολύ, έχει 2 ρωγμές σε γωνίες της οθόνης και υπερθερμαίνεται ανέκαθεν το καλοκαίρι όταν χρησιμοποιείται ως GPS στο αυτοκίνητο. Κρατάω τις 5,5 ίντσες ως πολύ ωραίο τρόπο να διαβάζεις σύντομα κείμενα/άρθρα, την 4000mah μπαταρία που δίνει ακόμα και σήμερα αξιοπρεπή αυτονομία ημέρας και την αξιοπιστία xiaomi που επέτρεψε μετά από 2 χρόνια χρήσης να έχω ένα λειτουργικό (αν και αισθητικά προβληματικό) τηλέφωνο.

Πλέον οι ανάγκες μου είναι πιο εξεζητημένες λίγο, γι' αυτό ανεβαίνω και 50-60 ευρώ σε μπάτζετ σε σχέση με τότε. Θέλω κινητό που να κρατάει τα θετικά που προανέφερα (μπαταρία - μέγεθος οθόνης - ποιότητα κατασκευής) αλλά επιπλέον να έχει μία αξιοπρεπέστερη κάμερα από την άθλια του rn3, πιο "κρύα" λειτουργία επεξεργαστή, μεγαλύτερη ισχύ και -αν είναι δυνατό- nfc. Σιχαίνομαι τη μόδα της μίας θύρας εξόδου, οπότε θα ήθελα audiojack. Εννοείται ότι δεν κάνω συμβιβασμούς ως προς τα ήδη κεκτημένα, δηλ. απαιτώ σωστό gps, μικρόφωνο - μεγάφωνο, led ειδοποιήσεων μπροστά κλπ, πράγματα αυτονόητα για συσκευές τέτοιας τιμής.

Όσον αφορά τις μπάντες, δεν έχω ιδέα αν η 800άρα μου είναι απαραίτητη. Έχω cosmote whatsup, μένω στην Αθήνα και έχω παντού τέλειο σήμα, αλλά όποτε ταξιδεύω (λ.χ. τρένο Αθήνα - Θεσσαλονίκη) ή μπαίνω σε σπίτι στην επαρχία που περνάω πολύ χρόνο κατ' έτος (1 μήνα στην Κρήτη και άλλον 1 σε άλλα μέρη) , ίντερνετ δεν έχω ούτε για αστείο.  Αν αυτό βελτιωθεί σοβαρά με την 800άρα, καλοδεχούμενη.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 ευρώ, αλλά δεκτές προτάσεις ως τα 250 αν είναι game breakers
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Μessenger, GPS, PDF Readers, Mozzila FF, PSP + DS emulators - θα ήθελα όμως να μπορώ να παίξω και βαρύτερα παιχνίδια άνετα, αν θελήσω.
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Όχι πάνω από 5,5 ίντσες, εκτός κι αν μιλάμε για bezel-less σχεδιασμό, οπότε πάμε και λίγο παραπάνω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Audio Jack οπωσδήποτε,  NFC αλλά όχι δεσμευτικά
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι, έχω το redmi note 3 pro και την έχω μόνο ως λύση ανάγκης.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  Δε με απασχολεί η ΡΟΜ. Για την 800άρα δεν ξέρω τι παίζει, έχω κοσμοτέ αλλά στην επαρχία δεν πιάνω καλά.
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Πάρα πολύ, να κρατάει τουλάχιστον μέρα με μέτρια χρήση
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ό,τι να'ναι, αρκεί να είναι οικονομικό
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Επεξ/σία από qwertyuiop2
Δημοσ.

Αυτό είναι η 800αρα ότι δεν πιάνει στην επαρχία,σε μεγάλες πόλεις δεν έχεις θέμα.

Με αυτά που αναφέρεις και με αυτά που ζητάς είναι σαν να μας κάνεις ακτινογραφία το xiaomi redmi note 4 :D και μάλιστα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Δημοσ.

Σε παρόμοια αναζήτηση εγώ κατέληξα στο Nubia M2 απο εδώ https://www.banggood.com/Nubia-M2-Global-Rom-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1236679.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK.Έχεις λίγο μικρότερη μπαταρία,δεν έχει NFC αλλά έχει καλύτερη φωτογραφική από το Xiaomi ,ξεχωριστή θύρα ακουστικών και 800αρα μπάντα.Και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή.Μεγάλο αρνητικό οτι δεν θα πάρει πολλές αναβαθμίσεις 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αυτό είναι η 800αρα ότι δεν πιάνει στην επαρχία,σε μεγάλες πόλεις δεν έχεις θέμα.

Με αυτά που αναφέρεις και με αυτά που ζητάς είναι σαν να μας κάνεις ακτινογραφία το xiaomi redmi note 4 :D και μάλιστα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έχω σκεφτεί κι εγώ αλήθεια, αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: 1) Ο επεξεργαστής είναι παλιούτσικος και δεν ξέρω αν είναι ιδιαίτερα future proof.

2) Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα. Προφανώς θα είναι κάπως καλύτερη από το rn3, αλλά θα είναι και -έστω- "καλή" ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έχω σκεφτεί κι εγώ αλήθεια, αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: 1) Ο επεξεργαστής είναι παλιούτσικος και δεν ξέρω αν είναι ιδιαίτερα future proof.

2) Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα. Προφανώς θα είναι κάπως καλύτερη από το rn3, αλλά θα είναι και -έστω- "καλή" ;

Καλύτερη από το rn3(Hennessy)αυτό είναι σίγουρο.

Εντάξει στην νύχτα κάπως υστερεί.

Ο επεξεργαστής μια χαρά είναι κάθε άλλο κιόλας κάνει και καλή αυτονομία και διαχείριση.

Αν δεις το προφίλ μου θα καταλάβεις γιατί στα λέω αυτά.

Αν όμως εστιάζεις στην κάμερα υπάρχει το honor 6x στα λεφτά που θες.

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που ζητάς δεν ξέρω αν σε καλύπτει το huawei.

Για τα Emulators που είδα τώρα θα σου δείξω μια φωτογραφία για να δεις τη υποστηρίζει το note 4(μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε).

Screenshot_2018-02-10-14-50-46-285_com_miui_home.png.f8b89c636ef87653eb2483cc7203e073.png

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καλύτερη από το rn3(Hennessy)αυτό είναι σίγουρο.

Εντάξει στην νύχτα κάπως υστερεί.

Ο επεξεργαστής μια χαρά είναι κάθε άλλο κιόλας κάνει και καλή αυτονομία και διαχείριση.

Αν δεις το προφίλ μου θα καταλάβεις γιατί στα λέω αυτά.

Αν όμως εστιάζεις στην κάμερα υπάρχει το honor 6x στα λεφτά που θες.

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα που ζητάς δεν ξέρω αν σε καλύπτει το huawei.

Για τα Emulators που είδα τώρα θα σου δείξω μια φωτογραφία για να δεις τη υποστηρίζει το note 4(μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε).

Ενδιαφέρον αυτό με τους emus. Θα ήθελα να μου πεις αν σηκώνει απαιτητικά παιχνίδια, τύπου god of war στο psp, γιατί δεν έχω καταφέρει να το παίξω ως τώρα. :(

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ενδιαφέρον αυτό με τους emus. Θα ήθελα να μου πεις αν σηκώνει απαιτητικά παιχνίδια, τύπου god of war στο psp, γιατί δεν έχω καταφέρει να το παίξω ως τώρα. :(

Χαχαχα έχω ανεβάσει βίντεο στο Youtube με το συγκεκριμένο παιχνίδι από χτες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Χαχαχα έχω ανεβάσει βίντεο στο Youtube με το συγκεκριμένο παιχνίδι από χτες.

Aυτό το πράγμα είναι Unplayable ρε συ. :P

Και τώρα έτσι ακριβώς είναι στο rn3, άρα τι θα κερδίσω με το 4;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Έχει φοβερά frameskips και αφόρητα αργό framerate. Παιχνίδια σαν αυτό πρέπει να ρολάρουν.

Άμα θες να ρολάρει τότε φίλε μου πρέπει να πάρεις με επεξεργαστή snap 835.

Αργό framerate από αυτό που έχεις(rn3) το note 4 δεν είναι πάντως.

Και γενικά είναι καλύτερο σε όλα το note 4 και με αυτά που θες εκτός βέβαια το NFC.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
4 ώρες πριν, salonika91 είπε

αν θελεις καλη camera καλυτερα μην πας στο redmi note 4

Εάν θέλει και καλή κάμερα και δεν θέλει το redmi note 4 τότε η μόνη λύση είναι το Mi note 3 που στην μεσαία κατηγορία είναι το καλύτερο  στα 257€ από baggood https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Note-3-5_5-Inch-Facial-Recognition-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-660-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1198804.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Αλλά εδώ θα έχει θέμα με την 800αρα που δεν την υποστηρίζει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ο 660 είναι σημαντική βελτίωση σε gaming μπρος στον 625; Σε κατανάλωση ενέργειας και browsing πρέπει να είναι το ίδιο καλοί.

Καλύτερος γενικά είναι αλλά δεν ξέρω την διαφορά.

Είπαμε στα παιχνίδια μόνο 835.

Όσο ποιο μεγάλο είναι το νούμερο τόσο το καλύτερο.

Π.χ 430-435-625-660-810-820-821-835-845

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...