BILL5 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kaliakman είπε Γιατί ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος για "πειράγματα" της εφαρμογής που θα μπορούσαν πχ να έχουν ως αποτέλεσμα free tickets. και γιατι να μην εχουμε free tickets.? τοσα λεφτα τρωνε το πολοιτικο συστημα δωρεαν μετακινησεις στον λαο αφου ειναι δημοσιο με ιδωτικου χαρακτηρα οπως το κρατος μας δινει δωρεαν καποια πραγματα ας ειναι μαζι δεν εχουν ολοι λεφτα ας δωσουν απο δειτε εδω τι περνουν η βουλευτες μας να δειτε που πανε τα λεφτα μας http://news247.gr/eidiseis/politiki/sth-dhmosiothta-oi-misthoi-kai-ta-epidomata-twn-voyleytwn.2509875.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, Questioner said: Την πρώτη δοκιμαστική φόρτιση μέσω της εφαρμογής την έκανα στις 27/11/2017 σύμφωνα με το ιστορικό μου. Τώρα γιατί θυμήθηκαν να βγάλουν τώρα το ΔΤ είναι άγνωστο. Ίσως τότε να ήταν πιλοτικό?
jon_pallis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Πριν σχολιασω να πω οτι δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε τα ΜΜΜ κυριως επειδη εχω μηχανάκι Δεν ξερω για ποιο λόγο δεν μπορουμε να κανουμε χρηση της χρεωστικης ή πιστωτικης καρτας μας Οι contactless ειναι nfc. Στο Λονδινο γινεται χρονια τώρα. Για να μπω μια φορα πρέπει να στηθω να βγαλω εισιτήριο? Θα μπορουσε να δουλευει και με καρτες και καταγραφοντας τη χρηση μα σε αλλαζουν επιπεδα (tiers) σε σημείο που να τη χρησιμοποιεις τοσο πολυ να σε χρεωνει μηνιαια κάρτα Αλλα πως θα ζημιώσουν το δημοσιο με αναβαθμιση μετά?
Questioner Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Ίσως τότε να ήταν πιλοτικό? Ενδεχομένως. Βέβαια δεν θυμάμαι να είχαν κάνει κάπου αναφορά για BETA ή δοκιμαστική/πιλοτική έκδοση. Σε γενικές γραμμές, η εφαρμογή είναι από τις χειρότερες που υπάρχει εκεί έξω. Αν σκεφτείς ότι της λείπουν βασικά πράγματα όπως το να θυμάται τα credentials.
Members gsarig Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Members Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Ίσως τότε να ήταν πιλοτικό? Αν έχω καταλάβει καλά, πιθανολογώ (και ελπίζω) ότι αυτό που άλλαξε είναι ότι πλέον η ενεργοποίηση της αγοράς γίνεται μέσω της εφαρμογής. Μέχρι πρόσφατα, τουλάχιστον για την μηνιαία κάρτα που χρησιμοποιώ, μπορούσες να κάνεις την αγορά σου online αλλά στο τέλος σου έβγαζε ένα μήνυμα τύπου «η αγορά ολοκληρώθηκε. Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία που αγοράσατε πρέπει να πάτε στο μηχάνημα σε κάποιον σταθμό μετρό και να επιλέξετε "online συναλλαγή"» . 2
Grim Ripper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, kaliakman είπε Να δούμε πότε επιτέλους θα το βάλουν χωρίς κάρτα,απλά με το κινητό με nfc. Εννοείται το κινητό δεν πρέπει να είναι root/jailbroken. Εγώ πάντως σε Nexus 4 με custom rom (με root προφανώς η rom) μια χαρά χρησιμοποιώ την εφαρμογή.
kaliakman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Εγώ πάντως σε Nexus 4 με custom rom (με root προφανώς η rom) μια χαρά χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Δεν είπα ότι δεν λειτουργεί τώρα η εφαρμογή. Είπα να μην λειτουργεί όταν μπει η λειτουργία που ανέφερα
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Βασικα εχω κανει ηδη 2 φορτισεις με το κινητο μου απο την αρχη τουυ ετους, διχως να μεταβω σε μηχανημα ή εκδοτηρια κλπ. Μαλιστα το ειχα κανει αφου ειχα δει ποστ καποιου συμφορουμιτη εδω στο insomnia. Η εφαρμογη βεβαια θελει βελτιωση, ειναι τραγικο να μη θυμαται τα credentials και να πρεπει να βαζω καθε φορα τον αριθμο της καρτας και το password. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω επισης ειναι γιατι δεν μπορεις να φορτισεις με τον ιδιο τροπο τα μη προσωποποιημενα. Αφου στην ουσια κανεις μια αγορα online, αποθηκευεται "κατι" στην εφαρμογη και μετα μεσω NFC περναει η πληροφορια στην εκαστοτε καρτα. Αρα τωρα που το σκεφτομαι, δε θα επρεπε να ηθελε καν τα στοιχεια ουτε της προσωποποιημενης καρτας. ΕΔΙΤ: ισως να εχει να κανει με την ταυτοποιηση αγορας σε περιπτωση λαθους ή "λαθους" τωρα που το ξανασκεφτομαι, οποτε γι'αυτο να ζητα στοιχεια κλπ.
Innersense Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Simos805 είπε Κρίμα να μην γίνεται στο iOS... ωραίο επίσης θα ήταν να μπορείς να αντικαταστήσεις την κάρτα με το κινητό τηλέφωνο έτσι ώστε να αρκεί απλά να περάσεις πλησιάζοντας το κινητό στο ανέπαφο αισθητήρα! Διαβάζοντας την είδηση νόμιζα ότι αναφερόταν σε αυτό και χάρηκα... Ουσιαστικά όμως προς το παρόν με την εφαρμογή το κινητό αποκτά απλά μια λειτουργία ως μεσολαβητής. One small step at the time...
caveneo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Εγω που χρησιμοποιώ μια φορα τον χρόνο τις συγκοινωνίες άντε το πολύ τρεις τι κάρτα θα παρω; γίνεται να εχω προσωποποιημένη κάρτα και να τημ γεμίζω μονο όταν την χρησιμοποιώ.
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, caveneo είπε Εγω που χρησιμοποιώ μια φορα τον χρόνο τις συγκοινωνίες άντε το πολύ τρεις τι κάρτα θα παρω; γίνεται να εχω προσωποποιημένη κάρτα και να τημ γεμίζω μονο όταν την χρησιμοποιώ. Αυτό που ρωτάς γίνεται μια χαρά. Αγοράζεις μια 10άδα εισιτήρια (+1 δώρο που δίνουν) τα οποία αποθηκεύονται στην κάρτα σου και "ακυρώνονται" όταν τα χρησιμοποιήσεις. Το αν τώρα σε συμφέρει να έχεις προσωποποιημένη κάρτα εξαρτάται από το αν: 1) δικαιούσαι μειωμένο εισιτήριο και θες να φορτίζεις την κάρτα και από τους αυτόματους πωλητές αντί να δείχνεις κάθε φορά το δικαιολογητικό στο εκδοτήριο 2) θες να έχεις μια εξασφάλιση σε περίπτωση απώλειας της κάρτας σου ώστε να ακυρωθεί και να περαστεί η αξία σε νέα κάρτα. Σε αντίθετη περίπτωση η ανώνυμη κάρτα (κάρτα, όχι το εισιτήριο το "χάρτινο") σε εξυπηρετεί εξίσου και δεν φθείρεται κιόλας. Απλώς βγαίνει μόνο από εκδοτήρια (χωρίς διαδικασίες) και θέλει να βγάλεις από 5 εισιτήρια και πάνω (νομίζω) 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Προσωποποιημένη κάρτα δεν μπορείς να έχεις ακόμα κι αν την φορτώνεις με ένα ένα εισιτήριο? Έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει κάτι να την βγάλεις, μόνο η "φόρτιση" κοστίζει αν δεν κάνω λάθος. 1
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, ThReSh είπε Προσωποποιημένη κάρτα δεν μπορείς να έχεις ακόμα κι αν την φορτώνεις με ένα ένα εισιτήριο? Έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει κάτι να την βγάλεις, μόνο η "φόρτιση" κοστίζει αν δεν κάνω λάθος. Ναι, μπορείς κανονικά. Για τις απρόσωπες ξέρω οτι έχει ένα πλαφόν στα εισιτήρια με τα οποία στη δίνουν. Την προσωποποιημένη σε μένα την έδωσαν χωρίς κάποια αξία μέσα και πήγα και την φόρτισα εγώ με όσα ήθελα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Abudi said: Ναι, μπορείς κανονικά. Για τις απρόσωπες ξέρω οτι έχει ένα πλαφόν στα εισιτήρια με τα οποία στη δίνουν. Την προσωποποιημένη σε μένα την έδωσαν χωρίς κάποια αξία μέσα και πήγα και την φόρτισα εγώ με όσα ήθελα Τώρα που έχει πέσει σημαντικά η κίνηση και βγάζεις μέσα σε 5 λεπτά προσωποποιημένη, αξίζει να βγάλεις μια και να την κάνεις ότι θες, είτε ένα ένα εισιτήριο είτε μαζεμένα 10+1 δώρο, είτε βδομάδα είτε μήνα είτε κάμποσους μήνες κτλπ κτλπ... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Τώρα που έχει πέσει σημαντικά η κίνηση και βγάζεις μέσα σε 5 λεπτά προσωποποιημένη, αξίζει να βγάλεις μια και να την κάνεις ότι θες, είτε ένα ένα εισιτήριο είτε μαζεμένα 10+1 δώρο, είτε βδομάδα είτε μήνα είτε κάμποσους μήνες κτλπ κτλπ... Όντως η διαδικασία 5 λεπτά είναι, μόνο η αναμονή είναι που τρώει χρόνο (αλλά όπως σωστά λες πλέον έχουν λασκάρει τα πράγματα). Απλώς αναφέρω και την επιλογή την μη προσωποποιημένης για όσους δε θέλουν να μπλέξουν με φωτογραφίες και τα λοιπά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα