tselehub Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Το έχει κανείς? γνώμες σχέση απόδοσης-τιμής? Εκτός της έλειψης ssd... https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180548-hp-pavilion-power-15-cb003nv-i7-7700hq/8gb/1tb/4gb?cmicc=skroutz
mphxths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Εκει γυρω παιζουν τετοια φορητα αυτων των σπεκς..ομως θα χρειαστεις οπωσδηποτε και εναν ssd...αν παιρνει 2ο δισκο εχει καλως...αν παιρνει 2ο δισκο και 2.5 sata τοτε +50-70 ευρω Αν η 2η υποδοχη δισκου ειναι msata/m.2 τοτε ισως πρεπει να ξηλωθεις περισσοτερο. Αν δεν παιρνει 2ο δισκο (αν και δεν το νομιζω σε φορητα τετοιου βεληνεκους) , τοτε ξεμενεις με τον μηχανικο και αυτο ειναι λιγο μαλακια Εγω ειχα παρει αυτο που τα χει ολα ετοιμα και δεν σε βαζει σε εξοδα , αντε το πολυ λιγη ραμ παραπανω στο μελλον (ιδια σπεκς με αυτο που κοιτας στην ουσια) οταν επαιζε στα 958..τωρα στα 1189 συμφερει εναντι του HP που δεν εχει ssd... Δεν διαφημιζω το καταστημα , αλλα το φορητο Δεν εχω παραπονο μια χαρα μου χει βγει μεχρι τωρα... 1
EddieObscurant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tselehub είπε Το έχει κανείς? γνώμες σχέση απόδοσης-τιμής? Εκτός της έλειψης ssd... https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/180548-hp-pavilion-power-15-cb003nv-i7-7700hq/8gb/1tb/4gb?cmicc=skroutz Πήρα το μοντελο με intel 7300hq και 1050 2gb στα 750 ευρώ απο Γερμανία (computeruniverse) πριν 2 βδομαδες με την προοπτικη να βάλω ενα ssd (εχει κενή m.2 pcie θυρα) και μελοντικα οταν πεσουν οι τιμες επιπλεον ram. Tα 8gb 2400mhz ειναι soldered και εχει αλλη μια κενή θεση. Δυστυχώς στα spec γραφει οτι μπορεις να βαλεις μέχρι 8gb δλδ συνολο 16gb που για μενα ειναι λιγο με βάση μια 5ετια που συνήθως τα κραταω. Το chipset σιγουρα αναγνωριζει παραπανω ραμ οποτε δεν ξερω αν στην πραξη του βαλεις 16gb θα το αναγνωρισει ολο και θα παει συνολο στα 24gb. Οθονη για ips τα χρωματα ήταν καλα αλλα οι γωνιες θέασης και ειδικα η φωτεινοτητα ήταν αρκετα χαμηλη. Εκτος σπιτιου δεν νομιζω οτι θα μπορεις να το χρησιμοποιεις άνετα. Τα ηχεια πολυ καλα για λαπτοπ και ταινιες που ήθελα εγω. Το πρασινο φωτακι στο power button ειναι πολυ ενοχλητικο σε σκοτεινο περιβαλλον. Το λαπτοπ ειναι αρκετα ελαφρυ και λεπτο με βαση το hardware και την τιμη που έχει. Ενω εμφανισιακα ειναι πολύ ωραίο γεμιζει πάρα πολύ ευκολα δαχτυλιες. Θερμοκρασιες σε full load stress testing επεξεργαστη γύρω στους 70 και η gpu γύρω στους 75. Oταν ζοριζονται και τα 2 μαζι η gpu εφτανε 80 βαθμους. Παρολα αυτα δεν ενιωθες να ζεστενεται το λαπτοπ (πληκτρολογια κλπ ) οποτε δεν σε ενοχλει. Σε full load η cpu μου διατηρουσε ρολογια στα 3100mhz και τους 4 πυρηνες και gpu γυρω στα 1500mhz. Οταν ζοριζονται και τα 2 συνήθως η cpu πέφτει πρωτα πιο κάτω (γύρω στα 2500mhz) Οταν βέβαια εισαι με μπαταρια τα ρολογια σε cpu ήταν max 2ghz. H μπαταρια κραταει κανα 5ωρο σερφάροντας. Tα 2 αριστερα usb ειναι παρα πολυ κοντα μεταξύ τους και ειναι σχεδον αδυνατο να τα χρησιμοποιήσεις ταυτοχρονα καθως συνηθως μια απο τις 2 συσκευες σου θα προεξεχει ελαχιστα και δεν θα χωρανε. Επίσης όταν εβαζα το ασυρματο ποντικι μου στο ενα απο τα δυο και συνεδεα καποια αλλη συσκευη στο διπλανο ειχα παρεμβολες και ήταν σχεδον αδυνατο να χρησιμοποιήσω το ποντικι. Το ενσωματομενο trackpad ειναι τραγικο και σχεδον αδυνατο να το χρησιμοποιήσεις. Βεβαια δεν εκατσα να το ψάξω και να εγκαταστησω το software που ειχε στο site της η hp αλλα οπως ήταν απο τα windows. To laptop μου το ειχα στη διαθεση μου 5 μερες και μετα το επεστρεψα για rma καθως ειχε θέμα με το στατικο ηλεκτρισμό όταν ήταν στην πρίζα. Συγκεκριμένα αν εβγαζα το πουλοβερ που φορουσα και μετα ακουμπούσα το λαπτοπ αυτο εκλεινε κατευθειαν. Οταν ηταν στην μπαταρια δεν ειχε τετοιο θεμα , ωστοσο δεν ήταν θέμα φορτιστή. Πήρα τηλ και hp ελλαδας αλλα δυστυχως δεν κανουν αντικατασταση DOA αλλα μονο service και μου ειπανε για DOA μονο στο κατάστημα το οποιο και έκανα.Το εστειλα γερμανια και περιμένω αντικατασταση. Κριμα πάντως γιατι η dell ξέρω οτι τα αντικαθιστά και αυτή, ενώ τώρα θα μείνω σίγουρα κανα μήνα χωρις το καινουριο λαπτοπ. Λογικα με hp θα ξεμπέρδευα γρηγοροτερα αλλά επειδη ήταν καινουριο ήθελα αντικατασταση, χώρια που ίσως τα 2 τελευταια προβληματα στο καινουριο λαπτοπ να μην υπάρχουν. Στα έγραψα ανακατεμενα, οπως που ερχοντουσαν αλλα πιστευω ότι πήρες μια ιδέα. Καπου ειχα διαβασει και ένα review πριν το παρω αλλα τώρα δεν το βρισκω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από EddieObscurant 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα