Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 1100+ €

Χρήση υπολογιστή : Gaming (απο cs, skyrim και EVE μέχρι witcher 3, cod κτλ) - Γενική Χρήση (internet, movies, music, office)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει η SAMSUNG LS24C65UPC 23.6'' LED FULL HD BLACK

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΝΑΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δεν έχω πρόβλημα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ

Σκοπέυω να στήσω ένα σύστημα με καλά κομματια για κουτί-μητρική-μνήμες-σκληρούς-τροφοδοτικό, με καλό επεξεργαστή  και με μετριο-καλή κάρτα γραφικών για αρχή

και να πάω για καλύτερη αναβάθμιση οθόνης και κάρτας γραφικών στο μέλλον (που θα έχουν φυσιολογικές τιμές οι GPU!!) και επεξεργαστή εάν χρειαστεί

Έχω βρεί/επιλέξει τα παρακάτω:

ΚΟΥΤΙ:  AeroCool Aero-1000 Midi Tower no PSU Black  65 € + 2 x 140mm silent fans για μπροστά (και τα 2 120αρια να τα βάλω επάνω)  30

SSD:  SAMSUNG SSD 850 EVO 250GB  90 €

HDD: Seagate Barracuda 2TB (7200 rpm)  62 €  η δύο Western Digital Caviar Blue 1TB  80 €

PSU: Seasonic Focus Plus 550 Gold, full modular  90 €

Ram:  2 Χ 8GB DDR4-3200MHz (G.Skill RipjawsV 16GB) 190 €

CPU: AMD RYZEN 5 1600  180 €  +   CoolerMaster Hyper H411R  30 €

(σκέφτομαι και τον i5-8400 στα ίδια χρήματα, αλλά το AM4 θα πάρει και την επόμενη γενιά ενώ το 1151 όχι αν έχω καταλάβει καλά)

Mouse/keyboard: Logitech Gaming Keyboard G105 / Logitech G402 Hyperion Fury  110 €

Mobo: Εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Χ370 η ΑΒ350 (Asrock PRO4 RETAIL , Asus Prime Plus) ? προτιμώ Asrock η Asus.

Αξίζει τα 30-40 € παραπάνω το x370? Με την λογική της αναβάθμισης στην επόμενη γενιά της AMD κάποια στιγμή? 90 η 120 €

GPU: Και εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Radeon RX 560 4GB στα 200 € ( Gigabyte Radeon RX 560 4GB Gaming OC , εάν την βρώ κάπου εκεί!) η

GeForce GTX1050 Ti 4GB (Asus Strix OCστα 230 €

Θα είμαι οκ με αυτές στα παιχνίδια, για 1080p σε high, για τα επόμενα 1-2 χρόνια? δεν έχω τρελές απαιτήσεις γενικά!

Συνολικό κόστος 1130 με 1210 €, ανάλογα τις τελικές επιλογές

Γενικά το σύστημα είναι οκ? Έχετε να προτείνεται κάποια ριζική αλλαγή?

Θα αγοράσω ότι βρώ, ποιό κοντά στις τιμές που ψάχνω, (εκτός απο κουτι-psu-ssd που είναι σίγουρα) οπότε όσες περισσότερες επιλογές, για τα κομμάτια, τόσο το καλύτερο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από nikos_lef
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Ότι σου είπε και ο radiohaed από πάνω, το μόνο που θα προσθέσω εγώ είναι ότι για το εκάστοτε κουτί δεν θα χρειαστείς τόσους ανεμιστήρες, ΑΝ πας σε κάποιο από αυτά που σου είπε θα διάλεγα το p300 και για ψήκτρα την Cryorig H7, την έχω εδώ και 2-3 μήνες και είναι πολύ καλή σε απόδοση και πολύ ήσυχη!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις radiohead.

Η gtx 1060 δεν είναι υπερβολή για την οθόνη που έχω τώρα?

Για το κουτί, θέλω να έχει 2 θέσεις μπροστά για dvd, αλλιώς θα είχα επιλέξει το p300!

Θα το κοιτάξω και ότι βγει οικονομικότερο και σε διαθεσιμότητα, θα το πάρω.

Thanks again!

Δημοσ.

Αν θες αναγκαστικά να τα χρησιμοποιήσεις τότε δες και το aero 800 που είναι και πιο φτηνό ενώ είναι σχεδόν ίδια!

Όσο για την 1060, η οθόνη σου είναι 1080p 60hz πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να παίξεις τα πάντα από παιχνίδια και σε high setings! Στο cs δεν την χρειάζεσαι προφανώς και μια  φτωχή - τίμια 1050 ti θα ήταν αρκετή αλλά στο wicher και στα cod θα την ευχαριστηθείς, ασέ που για τα τωρινά δεδομένα είναι καλή η τιμή!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos_lef είπε

Ευχαριστώ για τις προτάσεις radiohead.

Η gtx 1060 δεν είναι υπερβολή για την οθόνη που έχω τώρα?

Για το κουτί, θέλω να έχει 2 θέσεις μπροστά για dvd, αλλιώς θα είχα επιλέξει το p300!

Θα το κοιτάξω και ότι βγει οικονομικότερο και σε διαθεσιμότητα, θα το πάρω.

Thanks again!

Οχι η 1060 ειναι ταμαμ full hd monitor εχεις.

Απο καταστημα mustbuy ειναι ολα. Δες το sharkoon για δυο οπτικα

Δημοσ.

αμα παρεις intel μπορεις να μειν παρεις καρτα και να περιμενεις κανα δυο μηνες να πεσουν οι τιμες και να παρεις καμια 1070 τα παιχνιδια που λες τα πεζει ολα η integrated της intel εκτος δεν ειμαι σιγουρος για το witcher ολλα τα αλλα δοκιμασμενα

Δημοσ.

Και να πέσουν οι τιμές (χλωμό το βλέπω άλλα οκ), ο ts σκεφτόταν σαν υπερβολή την 1060 που είναι μπαμ για 1080p και θα πάρει 1070 να είναι στα πάντα πάνω από ~100 fps..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Και να πέσουν οι τιμές (χλωμό το βλέπω άλλα οκ), ο ts σκεφτόταν σαν υπερβολή την 1060 που είναι μπαμ για 1080p και θα πάρει 1070 να είναι στα πάντα πάνω από ~100 fps..

ειπε θα επερνε και καινουρια οθονη και θα μπορουσε να παρει μια 1440p

Δημοσ.
Στις 13/2/2018 στις 3:44 ΜΜ, Duck Dodgers είπε

Στα 1100 περίπου δύσκολα θα μπει 1070 ακόμα και να πέσουν οι τιμές, τουλάχιστον αν δεν θέλει να "χάσει" από τα υπόλοιπα!

Σίγουρα δεν θέλω να χάσω απο τα υπόλοιπα!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...