paniti Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, Πρόσφατα αγόρα τη smart TV Samsung UE49MU6100 Από τον ήχο δεν είμαι και δυσαρεστημένος αλλά λέω να πάρω μια soundbar με ασύρματο subwoofer μιας και όλοι λένε πόσο πολύ "βελτιώνει την κινηματογραφική εμπειρία". Να πάρω την JVC TH-WL515 από Κωτσό στα 139 (προσφορά από 199) ή να πάω σε μία Samsung δεδομένου ότι έχω και Samsung τηλεόραση; Για παράδειγμα βρήκα αυτή στο skroutz με καλές αξιολογήσεις στα 181 μαζί με μεταφορικά. Θα καταλάβω διαφορά (δεν είμαι audiophile, απλά ένας μέσος άνθρωπος που θέλει να βλέπει Netflix). Έχετε κάποια άλλη να προτείνετε; Bugdet: μέχρι 200 με μεταφορικά επαρχία (αλλά δεν με χαλάει να δώσω και τα 139 μόνο ) Ευχαριστώ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από paniti
Rebel21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Η samsung σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή και αξίζει την διαφορά τιμής. Αν το πρόβλημα σου είναι τα χρήματα τότε παίζει αυτή την στιγμή σε πολύ καλή τιμή το παλαιότερο μοντέλο sony ct180(τελευταία κομμάτια λογικά) το οποίο είναι πολύ αξιόλογο και σίγουρα καλύτερο από το φασόν σκουπίδι jvc που πασάρει ο κοτσοβολος. Διαφορά θα ακούσεις και μεγάλη μάλιστα σε σχέση με την τηλεόραση σου. Το virtual surround είναι ικανοποιητικό για κάποιον χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Δοκίμασε και ένα setup με το ασύρματο γουφερ στην πλάτη σου αν σε παίρνει ο χώρος. 1
paniti Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΟΚ οπότε αποκλείουμε την JVC. Μόλις διάβασα και newsletter από Κωτσό με αυτή την Philips HTL2183B Soundbar μόνο που το subwoofer είναι ενσύρματο (το οποίο παρεπιπτόντως δεν μπορώ να το βάλω πίσω μου-η πλάτη μου είναι στον τοίχο, μπορώ όμως να το βάλω δίπλα/ανάμεσα στους θεατές). Τώρα είναι στα 119 ενώ πριν λίγο πρέπει να ήταν στα 99 (σύμφωνα με το newsletter!) Απορία: Στον τύπο λέει ότι το Philips είναι 3.1 Αυτό τι σημαίνει. ίσως ότι έχει 3 ηχεία μέσα η ηχομπάρα (1 κεντρικό για ομιλία και 1 δεξί και 1 αριστερό) + .1 subwwofer; Τέλος πάντων υπάρχει μεγάλη διαφορά με τα 2.1 (που αν έχω καταλάβει καλά είναι μια στερεοφωνική ηχομπάρα με subwoofer); Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από paniti
group131 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Το subwoofer δε χρειάζεται να το βάλεις πίσω σου, μπορείς να το βάλεις μπροστά κάπου κοντά στην ηχομπάρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα