therock Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Υπαρχει λογισμικο για το PC που ν μπορει να κανει μεσω AI μια πρωτη κατηγοριοποιηση σε φωτογραφιας αναλυοντας τι βλεπει, για να με βοηθησει να καθαρισω την συλλογη των φωτογραφιων μου. Οτι ας πουμε κανει το facebook.. Εχω χιλιαδες φωτογραφιες ετων, ειτε κατεβασμενες απο ιντερνετ, τραβηγμενες με καμερες, κινητα, κτλ και τις εχω σωσει ολες σε ενα σκληρο, και θελω να ξεκαθαρισω το χαος. Αλλα τωρα να πιανω μια μια μεσα απο ολα το bulk και να την ταγκαρω και να τις βαζω μεσα σε φακελους χειροκινητα θα παρει αιωνες. Θελω απλα μεσα απο ενα directory, να καταλαβαινε ενα main concept, πχ cars, bikes, food, animals, chicks, κτλ και να μου κανει τους πρωτους υποφακελους για να μπορεσω μετα να δουλεψω και να καθαρισω τον καθενα Στο google μου σκαει κατι προγραμματιστικες λυσεις μεσω api για web Περιβαλλοντα. Εγω θελω καποιο standalone tool, util, η μεσα απο καποιο adobe elemenets, lightroom η αλλη βιβλιοθηκη για εικονες
DimVavas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε εγώ τυχαία βρήκα αυτή τη λειτουργία με τα αυτόματα tags στην εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 10. Κάνει αρκετά καλή δουλειά και με βοηθάει στο να βρίσκω φωτογραφίες ανάλογα το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα