vaggos89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 170-200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing και μερικες φωτογραφιες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fingerprint, και καλο θα ηταν να εχει custom rom 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι Για την ωρα σκεφτομαι το Le Max 2 (6/64) or Le max 2 (4/32), Le Pro 3 Elite. Εαν ξερετε και καποιο αλλο καλο πειτε μου, επισης εαν μπορειτε να μου πειτε πιο απο αυτα θα εχει την καλυτερη καμερα (λογικα θα βαλω gcam)
saruman123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, vaggos89 είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 170-200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing και μερικες φωτογραφιες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fingerprint, και καλο θα ηταν να εχει custom rom 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι Για την ωρα σκεφτομαι το Le Max 2 (6/64) or Le max 2 (4/32), Le Pro 3 Elite. Εαν ξερετε και καποιο αλλο καλο πειτε μου, επισης εαν μπορειτε να μου πειτε πιο απο αυτα θα εχει την καλυτερη καμερα (λογικα θα βαλω gcam) Δεν θα σου συνιστούσα να πάρεις LETV από μια εταιρεία που έχει χρεοκοπήσει και έχει ξεχάσει τα κινητά τίς χωρίς υποστήριξη εκτός τον παιδιών δίπλα. Το λειτουργικό τις βαρύ η μπαταρία δύο φορές την ημέρα(τουλάχιστον αυτά που έχουν 3000) ανάλογα την χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα