zacharis1955 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bluetooth SmartWatch MyKronoz ZeClock 23 € https://www.iwantoneofthose.com/elysium.search?search=MyKronoz+Zeclock+Bluetooth+Smart+Watch+ https://s1.thcdn.com/design-assets/products/zeWatch/ZeClock-Userguide.pdf Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από zacharis1955 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα!Εχει κανει καποιος αγορα το συγκεκριμενο ρολοι ή εστω απο το συγκεκριμενο καταστημα ;Ας γραψει ενα συντομο review για το αν.αξιζει το ρολοι γιατι δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο- εκτος Αγγλίας-για review. Και ποσο στοιχιζει με τα μεταφορικα στο συνολο στο checkout? ευχαριστω Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
zacharis1955 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 https://www.iwantoneofthose.com/articles/international-delivery.list
driver4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλό φαίνεται, δεν ξέρω επειδή είναι παλιό, μην έχει χαλάσει η μπαταρία και δεν κρατάει...
Pseudonumo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Αν αναγνωρίζει και ελληνικά θα ναι πολύ καλό. Βέβαια, προσοχή αν κάποιοι θέλουν το βηματόμετρο επειδή απ' ότι είδα εδώ μετράει βήματα με την παραμικρή κίνηση.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Αν κάποιος ψάχνει pedometer ακριβείας σε συσκευή των 25 ευρώ, τότε μπορεί να αρχίσει να ψάχνει και για σεντούκια στην άκρη του ουράνιου τόξου (spare me με τα Xiaomi, δεν είναι ακριβείας).
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 3:56 ΜΜ, driver4 είπε Καλό φαίνεται, δεν ξέρω επειδή είναι παλιό, μην έχει χαλάσει η μπαταρία και δεν κρατάει... Ενα update σχετικα με το ρολόι. Παρελαβα παρασκευη ,οι smart ιδιότητες του δουλεύουν σωστά αλλά στις αναλογικές ρυθμίσεις δεν δούλευε!(Αρνιομουνα) επικοινωνησα με το iwoot,θα μου κανουν επιστροφη χρηματων γιατι ειναι πιο πολλα τα εξοδα αποστολης μπρος πισω,ενω η mykronoz official ειπαν αν εχω αποδειξη απο αγορα απο το site τους να το στείλω ,αλλιως στον reseller,ο οποιος παρεμπιπτόντως δεν ειναι νόμιμος! θα παρω τα λεφτα πισω και θα μου μεινει ενα ρολοι με χαλασμενη αναλογικη ενδειξη.Ξερει κανεις αν μπορει να φτιαχτει η αναλογικη του ρυθμιση σαν να ειναι ενα απλο ρολοι; ευχαριστω
DownUNDERground Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, an_papand είπε (Αρνιομουνα) Spoiler Τραγόπουτσες! Σόρρυ, έπρεπε να το γράψω. Ψυχαναγκασμός! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από DownUNDERground 2
zacharis1955 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, an_papand είπε ...(Αρνιομουνα)... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από zacharis1955
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Ειναι απο το ανεκδοτο..(Αλλα και οταν κατι δεν "θελει"να δουλεψει με τιποτα) Το υπολοιπο του ανεκδοτου το ειπε ο downUNDERground.
javadoc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Σχετικά με το ρολόι, το έχω πάρει από Αγγλία από πολύ καιρό - πέρυσι - δεν θυμάμαι πότε. Επειδή έχω βαρεθεί να το φορτίζω κάθε λίγο το χρησιμοποιώ σαν κανονικό ρολόι χωρίς πρόβλημα. Μήπως αυτό που έχεις θέλει αλλαγή μπαταρίας ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, javadoc είπε Σχετικά με το ρολόι, το έχω πάρει από Αγγλία από πολύ καιρό - πέρυσι - δεν θυμάμαι πότε. Επειδή έχω βαρεθεί να το φορτίζω κάθε λίγο το χρησιμοποιώ σαν κανονικό ρολόι χωρίς πρόβλημα. Μήπως αυτό που έχεις θέλει αλλαγή μπαταρίας ? Μου απάντησαν αμέσως ότι ειναι χαλασμένο.Ανοίγοντας το,ειδα μια ορθογώνια μπαταρία.Θεωρητικά είναι για τις smart λειτουργίες. Παρακάτω δεν μπόρεσα να ανοίξω να δω αν περιέχει και δεύτερη κλασσική μπαταρία ρολογιών.Με δύο μαγαζιά που κανουν σέρβις σε smart watch,κανείς δεν το αναλάμβανε,μου έλεγαν οτι τα επιστρέφουν τα συγκεκριμένα πίσω,δεν τα ξεντεριαζουν! Βίντεο δεν υπάρχει κάπου με αποσυναρμολόγηση του,οπότε πρέπει να κάνω τον μάστορα πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Στις 8/3/2018 στις 8:19 ΠΜ, an_papand είπε Βίντεο δεν υπάρχει κάπου με αποσυναρμολόγηση του,οπότε πρέπει να κάνω τον μάστορα πάλι. Καλησπερα!Το ρολοι ξε-αρνιομουνα τελικα..δουλεψε με αλλαγη μπαταριας,η αναλογικη ωρα! Πρεπει να γινουν τα εξης:Στο πισω μερος,η κορονα εχει ενα εξογκωμα.πιεζουμε με ενα κατσαβιδι προς τα πανω με δυναμη ωστε να πεταχτει το καπακι.Αποκαλυπεται κολλημενη η μπαταρια του ηλεκτρονικου κομματιου.Με προσοχη την ξεκολλαμε (με τσιμπιδακι φρυδιων χαχα) και απο κατω αποκαλύπτεται ενα καπακι πλαστικό με δυο βιδες σταυροκατσαβιδου ph000 Ξεβιδωνουμε με προσοχη μην κανουμε ζημια και αμεσως απο κατω βλεπουμε τον μηχανικο μηχανισμο με την "led" οθονη του ρολογιου.Εκει θα βρουμε και την sr66 μπαταρια που πρέπει να αντικαταστησουμε. Thank you!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα