ny_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος. Είχα στην κατοχή μου δέκα συνολικά Gift Cards, βόλεψα τους δικούς μου και μου απόμειναν άλλες δύο και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας εδώ. Η κάθε μία έχει δύο μήνες φουλ πρόσβασης στις υπηρεσίες netflix με τον περιορισμό μόνο των 2 screens/ ανά συνεδρία. Θα δωθουν σε μέλη που είναι ενός χρόνου και άνω εγγεγραμμένα εδώ μέσα, μπορούν να πάρουν μέρος και οι συντονιστές εννοείτε. Θα πραγματοποιηθεί κληρώση με βάση τον αριθμό των συμμετοχών σας(1 post ανά συμμετέχοντα) την επόμενη Παρασκευή και ώρα 17:00, με την βοήθεια της σελίδας αυτής: www.random.org , ο νικητής θα παραλάβει από εμένα με προσωπικό μνμ τον κωδικό του. *Οι Gift Cards είναι από USA, αλλά μπορείτε να τις καταχωρήσετε κανονικά και εσείς που δεν είστε από USA. *Επίσης μπορείτε να τις προσθέσετε στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή σας και να πάρετε έξτρα άλλους δύο μήνες. Καλή επιτυχία σε όλους. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από ny_ 6 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zookeeper84 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ελπίζω να κερδίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 ας δοκιμάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Βάλε και μένα μέσα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) χαχαχα για να δούμε ... Mου αρέσει πάντως ο περιορισμός του ενός χρόνου που έβαλες Εγώ τον "έκλεισα" τον "Ιανουάριο". Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Leon90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Count me in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέσα κ εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Κι εμένα με ενδιαφέρει! Thank you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλή σκέψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ολ ιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renos84 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 τα ρεστα και τις ευχαριστιες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστουμε! Ειμαι μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaqxsw Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Και εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Κι εμένα με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 ολος μεσα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις