Προς το περιεχόμενο

stoixima analipsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera.thelw na rwtisw einai pithanon mia stoiximatiki etaireia na sou pistwsei sto logariasmo sou parapanw xrimata apo auta pou kerdises..(apo lathos ths ennow).mou synaivei simera kati kai eixa tin apori auti..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xatzi8888 είπε

kalispera.thelw na rwtisw einai pithanon mia stoiximatiki etaireia na sou pistwsei sto logariasmo sou parapanw xrimata apo auta pou kerdises..(apo lathos ths ennow).mou synaivei simera kati kai eixa tin apori auti..

Ελληνικά σε παρακαλώ, δεν γνωρίζουμε αραμαικά.

• Like 1
Δημοσ.

έχεις δίκαιο.συγγνωμη για τα αραμαικα☺.ηθελα να ρωτησω εαν εχει συμβει σε καποιον να του πιστωθουν παραπάνω χρηματα απο αυτα που εχει αιτηθει για αναληψη σε στοιχηματικη εταιρεια.απο λαθος της εταιρειας εννοω.μου συναιβει σημερα κατι τετοιο και ειχα απορια αν εχει τυχει να συμβει και σε καποιον αλλον.ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν μου έχει τύχει αλλά υποθέτω ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα κάνεις κατάθεση θα σου στείλουν μήνυμα για το λάθος και θα σου δεσμεύσουν τα λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xatzi8888 είπε

κέρδισα 1500 ευρω και μου πιστωσαν 3000.πως γινετε αυτο?

Από λάθος!!!!! Ίσως τα τραβήξουν πίσω 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xatzi8888 είπε

απιθανο μου φαινεται να καναν λαθος..τι να πω..δεν μπορουν να τα τραβηξουν νομιζω..

Δε χαιρεσαι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον λογαριασμό σου δεν είναι; Ο,τι θες κάνεις. Πότε μπήκαν; έχουν μέρες; 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xatzi8888 είπε

απιθανο μου φαινεται να καναν λαθος..τι να πω..δεν μπορουν να τα τραβηξουν νομιζω..

Ακόμα και στον οπαπ έχει τύχει να γίνει λάθος, οπότε τίποτα μη σου φαίνεται απίθανο :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...