sofouliss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος φακος; κυριως με ενδιαφερει η φωτογραφια σε συναυλιες σε εξωτερικους κ εσωτερικους χωρους αλλα θα ειναι κ ο βασικος μου φακος για οτιδηποτε αλλο. (γενικης χρησης) ειναι σημαντικη διαφορα το 1.8 με το 2.8 στους συγκεκριμενους φακους; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από sofouliss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Σε ποια μηχανη θα μπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofouliss Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 canon 5d mark ii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 1.8 με το 2.8 είναι σεβαστή διαφορά σε συνθήκες χαμηλου΄φωτισμού, αλλά από όσο βλέπω στον 50μμ για να πάρεις καλό sharpness πρέπει να ανέβεις από 2.4 και πάνω αν δεν κάνω λάθος, οπότε η διαφορά είναι μικρή. Ο 40άρης έχει καλή οξύτητα ακόμα και από το 2.8 που ξεκινάει. Με βάση αυτό: https://www.dxomark.com/Lenses/Compare/Side-by-side/EF50mm-f-1-8-II-on-Canon-EOS-5D-Mark-II-versus-EF50-mm-f-1.4-USM-on-Canon-EOS-5D-Mark-II-versus-Canon-EF-40mm-F28-STM-on-Canon-EOS-5D-Mark-II__187_483_196_483_966_483, αλλά και ότι είναι λίγο πιο ανοιχτός για τις συναυλίες που θες να πιάνεις περισσότερο θέμα, θα επέλεγα τον 40άρη. Μπορεί να επέλεγα και τον 24άρη 2.8 στη θέση σου αλλά δε ξέρω την αποδοσή του και το αν κάνει σε full frame. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/02/2018 στις 12:04 ΠΜ, sofouliss είπε Ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος φακος; κυριως με ενδιαφερει η φωτογραφια σε συναυλιες σε εξωτερικους κ εσωτερικους χωρους αλλα θα ειναι κ ο βασικος μου φακος για οτιδηποτε αλλο. (γενικης χρησης) ειναι σημαντικη διαφορα το 1.8 με το 2.8 στους συγκεκριμενους φακους; H διαφορά είναι παρόμοια (νομίζω ελαφρώς μεγαλύτερη) από τη διαφορά που θα έχεις μεταξύ APSC και full frame αισθητήρα στο χαμηλό φως. Ο 50mm 1.8mm είναι τουλάχιστον 2 φορές "περισσότερος φακός" να το πω διαφορετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofouliss Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα