Προς το περιεχόμενο

Injustice 2 [PC]

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(μιας και δεν υπάρχει θέμα)

Injustice™ 2

header.jpg?t=1516225761
https://www.injustice.com/game-info

Ημερομηνία κυκλοφορίας 1/12/2017 στο PC(steam)

Genre: Action/Fighting
Developer: NetherRealm Studios , QLOC 
Publisher: WB Games

HfQLdi5.png 

Υπάρχουν 2 εκδόσεις στο PC,η απλή-standard (50€) και η Ultimate (80€). (στα κλειδάδικαα παίζει στα 32€ η ultimate)
H ultimate έχει +9 χαρακτήρες,3 διαφορετικά skins και 2 διαφορετικά shaders.

Για τους χαρακτήρες μπορείτε να δείτε εδώ.
Χτες ανακοινώθηκε πακέτο με τα Χελωνονιντζάκια (και όχι δεν είναι βίγκαν)

Injustice 2 welcomes the Teenage Mutant Ninja Turtles this month

Αναφορά σε κείμενο

SYSTEM REQUIREMENTS

• MINIMUM:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA® GeForce™ GTX 670 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1050 / AMD® Radeon™ HD 7950 or AMD® Radeon™ R9 270
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 52 GB available space
  • RECOMMENDED:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz / AMD FX-6300, 3.5 GHz or AMD Ryzen™ 5 1400, 3.2 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA® GeForce™ GTX 780 or NVIDIA® GeForce™ GTX 1060-6GB / AMD® Radeon™ R9 290 or RX 570
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 60 GB available space

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 3
Δημοσ.

Το έχω παίξει λίγο σε ps4 και μου φάνηκε αρκετά καλό/διασκεδαστικό. Το gameplay του είναι πάνω κάτω όπως και του Mortal kombat X και τα 32€ είναι καλή τιμή για την ultimate.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει crossplay με PS4 - xboxOne και στο steamdb βλέπω ότι κάνει peak κάτω από 800 άτομα την μέρα και με φοβίζει λίγο το πως θα είναι το online του. Επίσης στα ίδια λεφτά ( 35€ ) παίζει και η deluxe του tekken 7 που κατά την άποψη μου είναι το καλύτερο fighting αυτή την στιγμή με διαφορά.

Κάποια στιγμή αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή του θα το τιμήσω και εγώ. Αν μπεις στο online κάνε τον κόπο και ενημέρωσε πως είναι η κατάσταση και πόση ώρα queue παίζει και γενικά πως είναι το netcode του.

Καλή αρχή!

Δημοσ.

Το προηγουμενο το ειχα τσιμπησει στα 2€,μια χαρα για τα λεφτα του, βεβαια online δεν παιζεις με τιποτα πλεον. :P
Ελπιζω τα Χελωνονιντζακια στο καινουριο dlc να σημαινει κατι καλυτερο για τις χελωνες(Rocksteady κανε το θαυμα σου:wub:)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγηκαν καποια rumors/leaks για complete edition στο injustice 2 τουλαχιστον για κονσολες,αρα λογικα μεχρι τελος του χρονου θα δουμε κατι αναλογο και στο pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimkog είπε

Αυτό και το Mortal Kombat με τα dlc τι φάση; σου δίνει 5 χαρακτήρες στο βασικό παιχνίδι και άλλους 30 σε dlc;

28 χαρακτήρες σου δίνει το βασικό παιχνίδι και κάπου 10-13 από τα DLC.

και κάτι bonus εάν συνδέσεις και το κινητό σου και παίξεις και από κει.

Στις 2/11/2018 στις 6:36 ΜΜ, Allokotos είπε

Το έχω παίξει λίγο σε ps4 και μου φάνηκε αρκετά καλό/διασκεδαστικό. Το gameplay του είναι πάνω κάτω όπως και του Mortal kombat X και τα 32€ είναι καλή τιμή για την ultimate.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει crossplay με PS4 - xboxOne και στο steamdb βλέπω ότι κάνει peak κάτω από 800 άτομα την μέρα και με φοβίζει λίγο το πως θα είναι το online του. Επίσης στα ίδια λεφτά ( 35€ ) παίζει και η deluxe του tekken 7 που κατά την άποψη μου είναι το καλύτερο fighting αυτή την στιγμή με διαφορά.

Κάποια στιγμή αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή του θα το τιμήσω και εγώ. Αν μπεις στο online κάνε τον κόπο και ενημέρωσε πως είναι η κατάσταση και πόση ώρα queue παίζει και γενικά πως είναι το netcode του.

Καλή αρχή!

το παιχνίδι είναι μακράν καλύτερο από το τεκεν..Το tekken7 απλώς κοιτάει την μάχη ,δε μου άρεσε καθόλου,όπως και το περίμενα.

Όπως τα είπες με τον κόσμο,και ότι δείχνει το steamspy :/ .

Όντως μακάρι να ήταν crossplatform,θα γινόταν χαμός από κόσμος.

Στα του injustice 2:

Το gameplay είναι άμεσο,όχι clunky..τα χτυπήματα κάνουν σωστά register,η απόσταση από τον αντίπαλο παίζει ρόλο..Δεν "κολλάνε" πάνω στον χαρακτήρα,πρέπει να κατευθυνθείς προς τον αντίπαλο,αλλιώς δεν έχει χτύπημα.

Από μόνο του βγάζει μια επικούρα,πόσο μάλλον με τις συγκρούσεις των σούπερ ηρώων γίνεται ακόμα πιο επικό!

Είναι πιο επικό από το 1ο παιχνίδι.

Κόσμο στο online μέτριο-λίγο,όχι τρελά πράγμα,περιμένεις λίγο για να βρει..όμως θα βρει.. Συνήθως κοντά σου..Το max ping που με έχει βάλει ήταν 95 και 60fps.

Έβγαλα τώρα 2 SS, ένα με τα rooms που βρήκα( το βράδυ συνήθως δεν έχει κανέναν στα rooms) και ένα με τον random που έψαξε να βρει..παίζει να με έβγαλε perfect σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα μάχης.:P Απλά καθόμουν και έβλεπα το ξύλο που μου έριχνε ο Φλας.

Ο ήχος τα σπάει! Ειδικά στο 5.1,τρέμεις μαζί του :D . Τα γραφικά είναι ωραία,φανταχτερά.

Οι μάχες τα σπάνε, όπως και στο προηγούμενο έτσι και εδώ αλληλεπιδράς με το περιβάλλον και με τα χτυπήματα μπορείς να αλλάξεις επίπεδο στην πίστα.

Μπορείς να κανονίσεις 3v3,αλλάζοντας μέσα στην μάχη ποιον θες να έχεις.

Τα χτυπήματα είναι άμεσα και τα νιώθεις, πρέπει να σαι γρήγορος να βγουν τα combos,αλλιώς αν είσαι σα κ εμένα που αργεί λίγο,τότε κλάφτα!

Το story έχει πλάκα και φάση ως εκεί που έχω παίξει,μη σας πω spoilers καλύτερα.

Έχεις ένα γενικό level και ο κάθε χαρακτήρας έχει το level του,το max του χαρακτήρα είναι 20,το δικό σου δεν ξέρω.

Έχει lootboxes,κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτές οι καημένες εταιρίες..Που με αυτές παίρνεις motherboxes=lootboxes και χρυσό.

Αυτά είτε με meta challenges ή daily challenges ή κάνοντας κάποια "quests" τα ξεκλειδώνεις,κάθε ένα έχει και κατηγορία. ή μπορείς να τα αγοράσεις με credits που πάλι τα μαζεύεις ingame ή με δικά σου αληθινά φράγκα. Ο χρυσός είδα ξεκλειδώνει κάποια skins.

Τα motherboxes έχουν "κάρτες" για διάφορα μέρη του σώματος και για abilities,skins και ανάλογα τί έχεις γίνεται upgrade, έχουν και σετάκια (δείτε το σαν mmorpg) με διάφορα buffs.
Έχουν rarity τα αντικείμενα, common μέχρι legendary.

Παίζουν πολλά skins να ξεκλειδώσεις και να βρεις,δεν ξέρω αν παίζουν τα skins από τις ταινίες/σειρές όμως!

Έχει διάφορα ωραία,όπως με τα guilds που μπορείς να μπεις σε μάχη με άλλες guild ή να κάνει quests σαν guild.

Έχει το multiverse (single VS AI) που εκεί μάλλον γίνεται ο χαμός..έχει άλλα σύμπαντα και το καθένα έχει μέσα διάφορα quests,αλλά για να μπεις πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις,όπως level χαρακτήρα,δικό σου level να έχεις φτάσει σε ένα σημείο στο παιχνίδι,με συγκεκριμένο χαρακτήρα..
Και αυτά έχουν κάποια λεπτά έως ώρες να ολοκληρωθούν..
Δεν ξέρω τί γίνεται αν ολοκληρώσεις ένα ολόκληρο σύμπαν, ακόμα lvl 15 είμαι οπότε μέχρι εκεί παίζω,μετά έχει ξύλο,πολύ ξύλο.

Έχει και guild multiverse,αλλά δε ξέρω τί παίζει,χρειάζομαι clan με πάρα πολλά άτομα (50) για να δω τί γίνεται.

Έχει game modes που λέγονται VERSUS και COMPETITIVE.

Στο versus έχεις τα στατιστικά σου ανοιχτά μαζί με ότι έχεις ξεκλειδώσει ενώ στο competitive είναι off αυτά.
Όταν παίξεις με φίλο μπορείς να επιλέξεις αν τα stats θα παίζουν ρόλο ή θα είναι ίσοι οι χαρακτήρες.

Οι πίστες είναι λίγες δυστυχώς,δεν ξέρω αν πιο μετά ξεκλειδώνεις παραπάνω.

Αυτά..Δε ξέρω αν ξέχασα κάτι.
Κρίμα που είναι ακριβό και δεν το έχει πάρει ο κόσμος...
Σε κάποιο δυνατό sale είναι must buy. Αν κάποιος βέβαια δώσει τα 32€ τώρα για την ultimate μια χαρά θα του είναι και πάλι.

Για έναν DC fan είναι ότι πρέπει!

Γενικά είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι!

061FD3CDC8A6218432D649BC3372F0CC4F12819C

E19AF76A535F8B683D8535DDE27A126DB22A7323

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...